Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 893
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
И ние в неделя бяхме на пикник. И наистина Кристиан  се впечатляваше от всяко цветенце. И спираше да подуши всяко цъфнало дръвче. Беше във възторг от горските теменужки, от калинките птичките, които чуруликаха. Цветя не късаше, че щели да умрат. Laughing Ама то си беше много красиво и не само за него   Wink Всички имахме нужда от зареждане...После като ме метнаха на футбол моите момчета. Цаниха ме за вратар ooooh! Joy

# 61
  • Варна
Децата зареждат страхотно! Аз 13 години бях детска учителка и учител по английски на дребчовци. Наистина те изпиват с енергията си, но това, което ти дават в отплата, не може да се сравни с нищо.
Смених си професията, ама пусто все ме тегли обратно към малките човечета. И срам, не срам, подкокоросах мамите за Игралницата-занималница. Името е идейка на първолаците  Grinning
От утре ще зареждам батериите.
Тази вечер може би ще си преброя белите коси...заради статистиката в края на ваканцията  Wink

# 62
  • София
Гита Ог,успех в работата! newsm10

# 63
  • На черешата

Хора, от утре съм на работа  Confused Не искааааааам

Гита,успех-всички сме с теб. Hug

# 64
Фантичка,
преди време попитах във вашата тема дали има деца в 107-мо и ти се отзова.
Днес подадохме документи там и разбрах, че ще има тест за начална уч.готовност.
Би ли ми казала какво представлява?
И като равносметка от почти изминалата година дали сте доволни от избора.
Благодаря  Hug

# 65
Не съм писала много време,но си мислех как я карате.Ще  чуете  причината за дългото ми отсъствие, но малко по нататък.
Радвам се ,че сте добре !

Ние с Вики сме си вкъщи и ми се струва ,че ще му доскучае. Идеята да ги съберем е супер, да поиграят на Фанагорията,но да не сме закъснели??? Е ако не др. дни можем да се организираме варненски мами,  да поиграят някъде.
 ili_yordanova: Това какво е Игралница -Занималца????? Частна занималня ,предполагам или?????????
Лек ден!

# 66
  • На черешата
Аз пак съм изпуснала новата тема..

Къде тръгнахте на Сандански без мен.
Ида и аз с два броя деца,от 5.04,неделя.
Резервирах двойна стая в хотек "Авис",срещу австрийския.
Ако искате да се срещнем,ааа.  Flutter

Яяяяя,ти си хареса креват най-накрая.
  За среща съм ЗА,давам тел. на лични. Wink

# 67
  • в зоната на здрача
Аз пак съм изпуснала новата тема..

Къде тръгнахте на Сандански без мен.
Ида и аз с два броя деца,от 5.04,неделя.
Резервирах двойна стая в хотек "Авис",срещу австрийския.
Ако искате да се срещнем,ааа.  Flutter

Яяяяя,ти си хареса креват най-накрая.
  За среща съм ЗА,давам тел. на лични. Wink

Аха ,харесах,остава само да ми е удобен. Laughing

Гита,успех и от мен. Hug

# 68
  • Linz
Гита, как мина днес?

# 69
  • Варна
Мами, да се похваля... Първият ден на ваканцията мина чудесно! Бяхме заради дъжда в Археологическия музей. Оказа се, че там са отворили учебния музей за ваканцията, но беше с предварително записване и само за деца от 9 до 12 години.
Затова нашата дружинка си направи едно търсене на съкровища в музея. Прекарахме много приятни 2 часа, а накрая излязохме с листите с резултатите от търсенето, огромни усмивки, страшно гладни и изморени. Заради мокрото навън пикникът се проведе на закрито, а след това си устроихме едно литературно четене  /разбирай всеки си чете литературата  Laughing/ Явно си починаха докато четоха и следобеда мина в игра, която комбинираше русалки, гормити, динозаври и някакви неизвестни ми  същества, които обаче реагираха на пълнолуние  Laughing  Мамите трудно си прибраха съществата, които твърдяха, че имали да си доиграват Wink...
Ако някой ми каже как става бих качила и снимки.  Embarassed

# 70
  • Варна
Отговарям и за Игралница-занималница. Simple Smile
Когато обсъждахме ваканцията Богданчето каза скептично, че сигурно ще му измисля някоя "занималница", а аз отговорих, че този път обещавам Игралница. И така стана Игралница-занималница.  Grinning
Но да ви кажа много сериозно съм се замислила дали да не спретна една лятна Игралница-занималница. Има време, мисли се Simple Smile

bellaa, радвам се че утре ще се присъедините към нас  Hug Приготвихте ли раничката вече? Тук нетърпеливкото иска да съм сложела сандвичите от тази вечер  Laughing

# 71
ili, браво, че все пак сте намерили вариант да си прекарате добре, въпреки влажното време.
За  мое съжаление ние няма да можеме да се присъединим към вас за сега. Бабите предпочетоха да вземат баткото , а ме оставиха с малкия. Но някой друг път сигурно ще се получи, нали сме градски Laughing
Много ще се радвам на снимки. На лични ти пращам инфо. Wink Дано да се получи.
И занапред пиши как си прекарвате. Дано и времето да е по-подходящо. Радвам се, че и bella се е присъединила.С по-голяма дружина, веселбата е по-качествена.

# 72
  • Варна
Venera, много ти благодаря за помощта за снимките!!! Предполагам, че ще се справя. То ще се види всъщност доколко предположенията ми ще излязат верни  Laughing

# 73
  • в зоната на здрача
Гита,айде де ,ела разкажи ,кво стана,как мина.. Thinking
Държиш ни тука в напрежение.

# 74
ili,видях снимките в подписа ти. Личи си , добре са си прекарали децата. Много щастливи изглеждат. Големи симпатяги Laughing

Общи условия

Активация на акаунт