Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 892
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Мерси за палците ви  Grinning Уф, как мина....цял ден седя, а съм като пребита. Отделно, че съм хем леко като в небрано лозе, хем се чувствам все едно до вчера съм била на работа. Отивам да спяяяя. Лека и мека от мен за сега!

# 76
  • Варна
Вчера бяхме в парка в Аспарухово. bella, благодаря ти, че се присъедини към нас Simple Smile
Въпреки, че нямаше слънце, времето беше много приятно и прекарахме там повече от 5 часа, които се оказаха естествено крайно недостатъчни за младежите. Ама то и как да стигнат 5 часа и за игра,  и за четене, и за хапване, и за рисуване на асфалта...  Laughing Така се увлякоха в игрите, че не остана време да влезем във "Фанагория", макар че "лагерът" ни беше на не повече от 200 метра от нея.
Научихме и нови думи - юрта, хан, шаман, Тангра, капище... Няма как, учителското в мен все се бута напред   Blush
Мами, от понеделник групата ни намалява Sad Някои видни нейни членове отиват да си потормозят бабите. Wink
Търсим си компанияяяяя за забавления  Hug

# 77
ili_yordanova поздравявам те за Игралница-занималница Hug
Съжалявам че съм толкова далече от вас иначес удоволствие бихме се присъединили към вас.
Лятото често ходя командировки до Варна ,миналото лято даже взех децата с мен за 10 дни  Mr. Green
Офиса ни е в Морската градина аз работя вътре те тичат отвън  Joy
А сега моите мълчугани са на село при баба да потичат на воля из гората и да берят диви цветя .За сега казват че е страхотно (за първи път ги пускам сами при баба)Дано не им  омръзне бързо ,че и за мен да има малко спокойствие  ooooh!

# 78
  party023Да почерпя, че дребния става днес на 2.Иначе с Поли почиваме пълноценно.Да минат рождените дни и ще поучим малко.

# 79
  • Варна
Момичета, влизам да се оплача Cry
От вчера баткото е със скарлатина! Close
Не знам откъде я прихванахме. В понеделник следобед ми се оплака от болки в корема, аз реших,че си измисля,защото щях да го водя на зъболекар... После вдигна температура, но не много висока, до към 38, отказа да яде.На другия ден всичко беше ОК, даже се чудех дали да не го пратя на училище, но го оставих у дома. И в сряда вечерта се появи обрив, отначало помислех че е алергия  Embarassed. И вчера вече обрива беше навсякъде... Док. го видя и беше категорична - скарлатина. Започнахме с антибиотик за 10 дни. Днес пуснах гърлен секрет  и на него и на малката. Но резултатите - чак в сряда. Иначе засега, да чукам на дърво я кара леко. Както той казва - 'чувстам се като нормален човек' Wink
Знам,че имаше и други болни дечица и искам да попитам колко време мина  докакто отшумят симптомите? Други около вас раболяха ли се?
Стискайте палци да ни се размине леко!

# 80
  • Linz
На рожденниците- четито!
Болните- бързо да оздравяват!
Ние тръгваме за Долна баня. До скоро!

# 81
Честито на малкия подрастващ  newsm38
julisa дано всичко мине леко и бързо
РЕНИ весело изкарване

# 82
  • в зоната на здрача
julisa,
моите и двамата са със скарлатина.
Почна се от миналия петък,вече една седмица.
Първо започна малката,пуснахме гърления секрет,но още в събота и баткото вдигна Т.
Резултата излезе в сряда-скарлатина и при двамата.
При малката имаше обрив и пъпчивия език,а при баткото нищо.
Само Т и болиме корема,болиме главата,лошо ми е. Confused
Давам и Нурофен за тия болежки.Изпиха по един Клацид,стигна за 6 дни,а вчера леля докторка каза-по още един,
че да станат 10-на дни.И така,пием си го.
Ние големите сме добре-нищо ни няма.
Бързо оздравяване ви пожелавам.. Hug

# 83
  • Варна
ketri Hug, надявам се да отмине леко!

Бързо оздравяване и на вас!

# 84
Знам,че имаше и други болни дечица и искам да попитам колко време мина  докакто отшумят симптомите? Други около вас раболяха ли се?
Стискайте палци да ни се размине леко!
При нас симптомите преминаха бързо можеби за 1-2 дни. И двата пъти обрива изчезна още на втория ден. Но първия път се наложи да пие още един АБ и тогава се оправи напълно. Втория път пихме АБ само веднъж. Нито едно дете не се разболя а имаше контакт с много дечица. На 21-вия ден трябва да се направят изследвания. Бързо оздравяване на всички  болни деца.

# 85
  • Варна
Бързо оздравяване на болничетата! Само да споделя опит с нашата кака - карахме скарлатина 2 пъти в рамките на 3 или 4 месеца. / Позабравила съм, че Надето е вече на 19 Simple Smile /
Тя се оказа свръхчувствителна към стрептококи, които са причинителя. Посъветваха ме и двата пъти след заболяването да й направя кардиограма, защото в редки случаи давало отражение на сърдечната дейност. Просто внимавайте и не се съмнявайте, ако недай си Боже, ви се оплачат от същите симптоми.

# 86
  • Linz
ZuzyM, мерси. Ние обаче не заминахме днес, разбрахме, че хотела в Долна баня не е хубав. Утре сутринта ще тръгнем да търсим на място минерален басейн. Децата пощуряха от чакане.

# 87
  • София
Бързо оздравяване на болните.
На Дияна ваканцията й се отразява добре. Побърква ме Simple Smile Това дете няма умора, ужасТ.

# 88
ili_yordanova: БЛАГОДАРЯ ЗА ВЕСЕЛИЕТО,СУПЕР СТЕ!
ПРЕКАРАХМЕ ЧУДЕСНО newsm10 newsm51 newsm44

НАДЯВАМ СЕ И ЗАНАПРЕД ДА СЪБИРАМЕ ДЕЦАТА.

# 89
  • нейде там, където ....
Ваканцията си е ваканция, но днес излязоха резултатите от "Аз и буквите". Петьо има максимален брой точки  bowuu Колкото и на "Аз и числата", което означава, че е сред финалистите за Националния тест, на който ще има от всички предмети по нещо. Само че се явява на двете състезания в различни училища, дано не окаже влияние.

Общи условия

Активация на акаунт