Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 883
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дияна има 33т. Нацелувах умното дете Simple Smile По математика имаше 32т. Другата година повече Simple Smile

# 91
  • нейде там, където ....
Честито! Това означава, че и вие се класирате за Националния тест  newsm44

# 92
jd, AnMary, поздравления за резултатите на умните деца и честито на гордите родители  bowuu

Нашият маймун е на ски училище на Витоша. Утре е последен ден. Дано да остане сняг  Laughing Много е доволен и тонизиран. Това ме убеди да потърся хубави ролери все пак за лятото, щом като му харесва.

Хайде хубав ден от нас   bouquet

# 93
  • София
Не знам дали се класира. По математика нямаше макц. брой точки, с една по-малко бяха.

# 94
  • нейде там, където ....
Нямаше резултат повече от 32. Това трябва да са били максималния брой точки по математика.

# 95
  • София
Помня, че нямаше макс. Значи може и 31 да са били. Дияна тогава си призна, че имала една грешка.

# 96
Venera , страхотни грамоти. Може ли и на мен снимки, да направя на нашите нещо baby_neutral При нас има едно момченце е с варицела - хванало от братчето си, но ние сме я карали. Бързо оздравяване на всички болни!

# 97
  party023 за почерпка.Днес моята първокласничка стана на 8.Имаше доста дечица и си поиграха.Изненадващо не са разхвърляли много.Вече дори разчистих.Тя е много щастлива, че си поигра.

# 98
  • София
hisa,да са ти живи и здрави и двамата  bouquet Ти почти като близнаци си ги докарала на рожденни дати Wink

# 99
  • Linz
Ние се прибрахме, бяхме на аквапарка в с. Варвара (в подножието на Родопите). Времето беше направо горещо, правихме плаж вчера и днес и успяхме да изгорим. Александра естествено не излезе от водата. Мястото е страхотно за деца- басейни, поляни, комплекса е заграден и е безопасно навсякъде. Храната е вкусна и на прилични цени. Много ни хареса и мислим пак да отидем.

# 100
  • в зоната на здрача
Добро утро.
Минавам да кажа ,браво на умните ни дечица,и честит празник на имали те празник. Hug

Ние пък снощи,понеже вече сме почиващи в Сандански,
се запознахме с наша Фантичка и семейството и.
Пихме по една напитка, на мегдана,така заради запознанството .
Първоклансиците Вальо и Дари набързо се сдушиха и голяма игра удариха.
Малките девойчета пък го удариха на пуканки.
На мен лично ми беше много приятно,страхотно впечатлена съм от семейството им.
Сега 10 ч. се разбрахме да пием по кафе на "главната".
Ех,че хубаво е да си на почивка.. Heart Eyes

# 101
  • Linz
ketri, на плаж ходите ли? Да, много е хубаво да си на почивка  grinning039 1swing
Приятно изкарване в Сандански и много поздрави на Фантичка и Борко! Hug

# 102
  • No Line On The Horizon
Браво на отличниците!
hisa, да са ти живи и здрави децата!
РЕНИ, не го знаех този комплекс, а ни е относително близко. Намерих сайта, а щом и твоите отзиви са толкова добри, със сигурност ще го посетим.

# 103
  • в зоната на здрача
ketri, на плаж ходите ли? Да, много е хубаво да си на почивка  grinning039 1swing
Приятно изкарване в Сандански и много поздрави на Фантичка и Борко! Hug
Ми аз да си призная -не взех бански.
Децата много искат ,ама аз не мога да плувам и малко ме е страх да ида с двамата. Blush

Ще им предам след малко -на кафето.. Hug

# 104
  • Linz
fros, предполагам това си намерила- http://www.aquapark-varvara.com/, сега има някои подобрения. Децата останаха очаровани и не искаха да си тръгваме.

ketri, аз съм ги водила в последния басейн, който не е дълбок- над кръста ми идваше водата. И аз не мога да плувам, но се киснах, а децата- с пояси или плувки. А има и детски басейн. А по магазините има и бански, и пояси... всичко продават. Ех, сега малко ме е яд, че не дойдох и аз с децата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт