Гоблени-51

• 61 765
  • 456
  •   1
Отговори
# 240
alessina,
благодаря ти много:)
А да имаш и схемите, поне тази на ХАЕД?
Или да знаеш името или номера на гоблена, за да картотекирам поредната кражба:))
Хипатия,аз имам схемата на ХАЕД в pdf формат ако искаш дай ми emaill да ти я изпратя

# 241
същия де:)
даже виждам ,че са ти дали линк и към един албум, където я има оригиналната схема,  а не такава , преработена с програма
УРАААА!!! Свалих я. Ама нали всички са толкова учтиви, че никoй не ми каза колко съм глупава. То трябвало страничка по страничка.

# 242
Здравейте момичета> Шапка ви свалям затова, колко много се занимавате с гоблени. Аз също обичам да го правя, но нямам достатъчно време затова в момента, ащото имам малко дете. Ще се присъединявам към вас всеки път когато мога. Ще ви помоля да ми помагате да се ориентирам във форумчето ви, ащото рагледах но нещо не ми стана много ясно.  newsm78
Голямата ми мечта е да ушия "Тайната вечеря" , ако има някой който може да ми даде схемата ще бъда безкрайно благодарна. В момента доушивам "падаща звезда" и имам няколко бода и от "Свети Георги".
Предварително благодаря

# 243
zlatkaan,
имейла ми е eutuxia2002@yahoo.com
МНого съм благодарна ,ч е доказателствата против престъпничката се увеличават:))

elena714,
ти по коя схема започна да шиеш гоблена?
Че аз разбрах , че си го почнала:)

kamelia ilieva,
ти само задавай въпросите си, ние тук обичаме да отговаряме:))
Имам Тайната вечеря и оригиналния, на Вилер,
и този на МИлена стил.
Тъй като Милена стил го е копирала едно към едно от оригинала няма значение по коя ще шиеш.
Всъщност Падащата звезда по нейна схема ли е?

# 244
animari, чудно е кученцето. А кое е котето? Имам едно ДМЦ-ско коте почти готово и му търся другарче  Grinning

# 245
  • Плевен
Марулка -ами до сега се" пулих "  Rolling Eyes #Crazy: над схемата ,ама пиленце ключ не видях.Да не би сама да трябва да си подбирам цветовете ? Thinking ooooh! newsm78.Дано не нахалствам много,за което се извинявам! Praynig Embarassed smile3525

# 246
Марулка -ами до сега се" пулих "  Rolling Eyes #Crazy: над схемата ,ама пиленце ключ не видях.Да не би сама да трябва да си подбирам цветовете ? Thinking ooooh! newsm78.Дано не нахалствам много,за което се извинявам! Praynig Embarassed smile3525

pepen,има ключ ето го http://picasaweb.google.fr/maruli065/SjSPEC#5319982827215540290

# 247
  • варненка от София

За орхидеите ли иде реч? Има, имааааа, ето тук символите и пред тях има номера, а тук до цветовете са посочени и номерата на конците.

# 248
kamelia ilieva,
ти само задавай въпросите си, ние тук обичаме да отговаряме:))
Имам Тайната вечеря и оригиналния, на Вилер,
и този на МИлена стил.
Тъй като Милена стил го е копирала едно към едно от оригинала няма значение по коя ще шиеш.
Всъщност Падащата звезда по нейна схема ли е?

Да на Милена стил е. Купих го като бях бременна за бебка, ама тя се тоди по рано и не можах да го довърша.
А за "Тайната вечеря кой е по-красив? Ох какво ли питам много ясно на Вилер.
Гледам отпред слагате схеми на гоблени а как да си ги изтегля?
Благодаря за посрещането   bouquet

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 20:56 от kamelia ilieva

# 249
Как сте, момичета newsm51 След вчерашната случка Муци малко я е срам да ви се покаже, ама не издържа вече tooth Хипатия, таз проклетница как ме издаде тутакси; не съм очаквала такова предателство от съгражданка, съфорумка и пр. съ- Mr. Green Да вземе да рови в публикациЙте на Муци Embarassed  Laughing
Онази църква обаче наистина ме интересува. Подозирам че има и първообраз; още по-добре би било да се намери и той Hug
http://radikal.ru/F/s52.radikal.ru/i138/0904/f8/921d257c151d.jpg.html
Наистина искам да ушия нещо типично българско, обаче още не мога да го намеря.
pepi_r, кой Стар град шиеш?
erisii, кой гоблен на Ланарте ще шиеш, да ти кажем newsm78
kamelia ilieva, добре дошла! Тайната вечеря на Да Винчи ли искаш непременно? Можеш да погледнеш публикациите ми- в 50-та тема, на 23 стр. съм сложила картинка на една ТВ, на която мога да ти предложа схема. Пак там съм дала и няколко линка към други схеми. Има и една ТВ на Вервако, като графика, и тя ще се намери.
Иначе сега да разнищим ТВ на Вилер. Не знаех че на МС е същия. Забелязах че на Здравчето и на Блонди покривката се различава; на Блонди беше на Заря, а пък нейната схема каква е- не знам. Сигурно има и други разлики. Имам един пренабор в ПМ, преработка от Илияна (от онзи форум); спомням си че момичета от гоблените и отправяха благодарности за този пренабор, но не знам в какво се състои разликата. Хипатия, виж за кое говоря:
http://dump.ru/file/1212170

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:44 от Прасчо

# 250
  • Варна
Добър вечер на всички! Влизам само за да кажа, че Dimensions е пуснала нови зимни гобленчета:
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/shownewarrivals.asp

Такава лакомия са за очите ... направо нямат срам. Joy

Прасчо, като ти се шие нещо българско, мога да ти дам схемите на Жеравна, но с ключа не знам как ще стане, защото нямам номерата на конците (Чернева ги е махнала от чиленцата). /Само няма да й казвате, че аз си дала схемите, че иначе  #2gunfire ще ме изловят/. Аз както се досещате шия от дъжд на вятър, но скоро смятам да се поправя. Майка ми, обаче, която поиска да шие Жеравната след като аз я започнах, е напреднала доста и става наистина красиво. Ще снимам и ще покажа. А иначе за протокола, боцкам като имам време по пейзажа на Анкор, но съм още доникъде, но още малко да приключа и последните данъчни декларации до към средата на април и се отдавам на шиене. Нямам търпение вече!

Забравих да кажа на новодошлите - добре дошли!

Джури, а ти беше споменала, че също си шила по комплектовки от Чернева - какво по-точно ако не е тайна?

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:39 от Manzhelka

# 251
а аз разбрах, че и двете Тайни вечери са на Милена стил, ама може и да се лъжа.
 Във всеки случай на Здравка е нейна, но си мисля , че не е "оригинал", а някой друг е подбирал конците.
/каква наглост от страна на госпожа Нецова- не стига , че краде , ама и на важна се прави:))/

Прасчо,
аз те предадох , но файда йок. Grinning
Никой не прочете какво съм писала.
Май е вярно ,че се чете по диагонал и тук-там Mr. Green
Но разбрах, че всички са много приятелски настроени.
При толкава правописни и пунктоални грешки ти търсеха гоблена.Simple Smile

# 252
  • Пловдив
ааа, аз чета наред - лапам букви всякакви, но предполагам и другите карат наред - като срещнат нещо важно, изчакват преди да продължат с четенето, та докато стигнат до следващия пост, то вече се окаже, че съвсем не е актуално  Joy Аз все забравям, че има детайли по ТВ и все се чудя как не съм се сетила до сега да си я ушия с кръстчета  Tired За 3-4 път ми се случва вече...  ooooh! определено трябва да почна нещо по-голямо - тъкмо ще ми отнеме повече време, тъкмо ще имам нещо стабилно, че с тия миниатюрки почнах да се чудя къде ще ги нареждам... Лъвчетата на Йолинка ме чакат и те в папката... Пък и вие хич не ни жалите с тоя арсенал от схемички... та аз пак си харесах нещо  Mr. Green  Blush На сисак мацката с китката в косата  Blush

ПП: Някой шил ли е арабското момиче на Ланарте в оригинал? Много ми се иска да я видя ушита  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 22:15 от unchita

# 253
  • София
unchita, и аз таз мацка си харесах Mr. Green Ама взе да ми писва от тея минита, иска ми се да си подхвана Ланартето и да си го ушия Wink
А Дуданка нещо не се е вясвала скоро май, или се бъркам? Уж чета наред, но докато ви изчета и почва да ми се губи нишката... Crazy

# 254
  • Плевен
Златкаан и  Марулка-  Hug на мене не ми се отваряше този ключ.Не знам защо?  newsm51.   Сега всичко е    newsm10 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт