Гоблени-51

• 61 781
  • 456
  •   1
Отговори
# 270
 Добро утро ,
ina , не съм го почнала още , защото започнах едни мечета да шия , а те са доста сложни и не ми се почва нещо паралелно.
Бистренцето си чака още в опаковката , ще му дойде реда , аз ще се похваля.
Нещо напоследък нямам много време за шиене , оправи се времето и сме почти по цял ден навън , а вечер съм изморена и не ми се захваща.

# 271
Белла, мерси за чудесното кафенце, че тази сутрин с труд си отварям очите. Май трябва да престана с нощното шиене.
Хипатия, свалих оригиналната схема от Мултито , но и тя при отпечатване излиза същото мазало. Затова комбинирах двете схеми.шия по тази от PM , но с цветовете на тази отMultiply. Абе играя си.
Лек и ползотворен ден на цялата весела компания.

# 272
  • в зоната на здрача
 elena714 ,използва ли "зума"преди да свалиш схемата,горе в дясно е.

# 273
elena714 ,използва ли "зума"преди да свалиш схемата,горе в дясно е.
Ами не. Вероятно там е проблема.Сега отивам на работа, но като се върна ще пробвам. Целия проблем е,че за първи път свалям схема от нета. Досега купувах готови окомлектовки. Та карам по системата грешка-поправка. Но благодарение на безценните ви съвети мисля, че ще се справя.

# 274
elena714, схемата която аз ти предложих е същата и зумирана
а ето и моят първи ДИМ, сама го комплектовах

премам всякви критики, общо взето аз си го харесвам.

# 275
Хипатия, благодаря!

Прасчо, като ти се шие нещо българско, мога да ти дам схемите на Жеравна, но с ключа не знам как ще стане, защото нямам номерата на конците (Чернева ги е махнала от чиленцата). /Само няма да й казвате, че аз си дала схемите, че иначе  #2gunfire ще ме изловят/. Аз както се досещате шия от дъжд на вятър, но скоро смятам да се поправя. Майка ми, обаче, която поиска да шие Жеравната след като аз я започнах, е напреднала доста и става наистина красиво.

Manzhelka, нямаш си представа колко бих се радвала да го направиш Hug Моето въображение е толкова стръвнишко, на тези схеми се радвам като на завършени гоблени Grinning Честно казано, сякаш си ми прочела мислите- бях се замислила защо пък чак толкова ревниво се кътат схемите на Чернева; а ние сме пиратки безмилостни и безкрупулни:) Толкова похотливи мисли нахлуха в главата ми заради тази Жеравна- веднага си представих как форумки сме плъзнали по магазините за конци за да решаваме пъзела с цветовете и  Mr. Green LaughingВсъщност, май е съвсем възможно- ако имаме по малко от всяко конче...
Ох, от вълнение по този повод, нищо повече не мога да кажа сега Embarassed Wink

# 276
Здравейте, хубавици! smile3525
Зори красотааааааааааа   Hands Clap
Анимари много хубаво кученце
Did taq  Hands Clap кога ги уши тези красотички  newsm78
Прасчо  Hug винаги ме разсмиваш  tooth
Бела благодарско за кафенцето  Hug
Сисаче ама аз сега разбрах, че е твой дизайн  smile3501, а това за отровата много ми хареса и аз не съм от високите  Mr. Green
Анонимка  thumbsup много хубаво и аз сега шия първия си дим комплектовох си го ще видим какво ще излезе  Thinking
После съм решила да си комплектовам това
Видях че се шие на Аида 14 бяла но и пише че май е тонирана, знам че съм виждала панамата в албума на някоя от вас, момичета, може ли да ми дадете линк да видя панамата. То може до като свърша ангелинка да се науча да си поръчам от ибей, но все пак искам да я видя панамата.
Лек ден!  love001

# 277
  • в зоната на здрача
 неличка ,обикновенна бяла Аида 14 си е.
Парчето панама е 55 на 33 см.
Аз го имам комплект ,стои и чака..

# 278
Неличка,тез мечоци стават разкош.Някой беше шил и показвал.

# 279
неличка,срам ме е да кажа,че и аз ги шия Embarassed
 зарязала съм ги от доста време...

аидата е 14-бяла
но ще се напъна,заради Васко,че все ме пита кога ще ги сложим на стената ooooh!

# 280
Добро утро на всички. Страхотни неща сте показали пак! Simple Smile  Hug
И аз да покажа едно мъничко етапче от моята горска магьосница, защото пак не съм шила много много напоследък, напредвам бавно, но славно. Това синичкото дето отдолу се вижда и е роклята.  Laughing

Лек ден на всички!!!   bouquet

# 281
Наистина, момичета, много са красиви мечоците  Crazy. Бела оригинална комплектовка ли е ? Може и на лични  Mr. Green
Обърнах конците в ДМЦ, пратих схемата на сестра ми да я принтира и чакам с нетърпение да ги започна, но първо ще се опитам да завърша ангелинка  Outta Joint
InDreams горската магьосница ще стане страхотна, показвай ни етапи по-често, действа стимулиращо.

# 282
Здравейте момичета. newsm51 И аз започнах да шия, но като гледам какви красоти показвате свят ми се зави smile3506Преди няколко дни попаднах на форума и не ставам от камп. преди да съм прочела и разгледала какво показвате. Аз имам едва 4 гоблена- една мелничка, Момиче с шапка, Майчина ласка на Генокардия и Майчина усмивка на Милена стил. В момента шия един Исус- малък на Генокардия. До сега не съм си правила сама комплектовки и ви се възхищавам на фантазията и умението. Все още не смея сама да се наема да си ги комплектовам. Много ми харесаха орхидеите, които показвате, а какви пейзажи само!!!!! Влюбена съм във всички детски темички, които видях и се надявам да се науча да си ги тегля. Е все пак аз съм направо БАБА #Silly в сравнение с вас. Ще ви помоля, ако някой ме насочи към фирма или магазини, в които готовите комплектовки са успешно съчетани. Сами разбирате, че моя опит е нищожен. Ще съм ви много благодарна smile3525 smile3525 . Весел и слънчев ден на всички!!!!!!

# 283
много съм щаслива ето ги моите вече рамирани гоблени newsm44

и линиите на живота

и два на свекървата
URL=http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i169/0904/42/16837a847064.jpg.html][/URL]

на седмото небе съм!

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 13:25 от Писето

# 284
  • Mostly in my mind
Писе, чудаесни са. Особено втория и третия много ми харесват Peace

Общи условия

Активация на акаунт