Гоблени-51

• 61 749
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Това много ми харесва и мисля, че ще стане хубаво  Peace

# 331
Здравейте, мацки!
В този прекрасен и слънчев ден искам да кажа на Донси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!

Добре дошли на новичките попълнения  Hug hug
На всички показали произведенията си  newsm20 smile3501 newsm09
Днес ми е едно такова весело, енергично, гушкам ви силно и ви пожелавам ден изпълнен с положителни емоции newsm51

Дидкин на прекрасното ти слънчице много здраве и усмивки!  bdbaloni birthday

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 11:03 от неличка

# 332
Здравейте, момичета!  Hug

Опитвам се от да следя темите ви от известно време, но не смея да се включа, защото няма с какво да се похваля.

Решила съм да комплектовам сама един гоблен, но ми е за първи път. Изчислявах колко панама ми трябва от линковете в началото на темата. Исках обаче да питам дали правилно съм сметнала. Когато гоблена е 209 х 165 бода, панамата ми се получи 38х30. Това е нейния размер, а не на готовия гоблен в сантиметри, нали? Извинявайте за глупавия въпрос.  Embarassed

# 333
Здравейте.Днес черпя с пролетна торта за моето пролетно момиче,коети става на една годинка.

А,има и други рожденници.Живи и здрави.

# 334
  • Варна
Честит Рожден ден Донсита! Много щастие ти желая Hug

Честит рожден ден на малката сладурка на didkin! Много да ви радва Grinning!!!

eho82 добре дошла Hug. Не пишеш за каква панама точно става въпрос. Когато панамата е различен каунт се получава различен размер гоблена. Освен това трябва да се предвидят и по още 4-5см, които остават отстрани.

# 335
  • Варна
Честито на всички рожденници!! Пожелавам им най-хубавото от пролетта да бъде за тях!

А сега за схемите на Жеравна - не мога да ги намеря на компа, мога да сканирам отново, но на 3 от листите вече е зачертавано с маркер и ще излезе тъмно. Затова имам молба - понеже вече съм ги пращала на някои момичета от форума тук, моля ако някоя от тях си пази файловете, да ги качи за всеобщо сваляне. Ако до ден-два няма желаещи, ще сканирам наличните отново. Моля не ме бийте, с удоволствие ще дам каквото имам.

# 336
Честит рожден ден на принцесата на didkin!Много усмивки и пожелавам!  newsm03
Честито на Донситаааааа!  newsm44
Чудесен ден се очертава-ама аз подхванах прозорците а се смеех на Гууди преди два дни!
Аз избоцках две петлета за Великден и за малко се върнах на вазата с маковете но ще показвам довечера че сега малко съм на работа ! Спорен ден на всички!!!!!
Писето- чудо гоблени браво!

# 337
Благодаря много на Didorani и unchita, unchita аз шия моя зъб по 2-та схема, която си дала,но или нещо греша или толкова голям трябва да стане,  Hug

# 338
Честит Рожден ден Донсита! newsm51   
  и за пролетно момиче на didkin ! newsm59  newsm38!
аэ шия от три дни "сътворението" но нямам голям напредък в това хубавото време не ми върви шиенето!малката все през прозореца гледа!

# 339

Честито на рожденничките

# 340

Честито , живи и здрави да сте и много щастие пожелавам!

# 341
  • София
Честито на пролетното момиче на didkin, да ти е наистина пролетна - винаги слънчева и весела!
Донсита, ЧРД и на теб, и ти да си винаги пролетна!
 newsm59 nbirthday newsm38

# 342
Честита на рожденичките!
Да са живи и здрави и много щастливи!

# 343

Честито на родените днес! Много здраве, щастие и изпълнени с хубави емоции дни!

# 344
  • в зоната на здрача
Честит празник на празнуващите.. Hug Heart Eyes Hug

АЗ събирам багажа ,че утре заминаваме за Сандански да дишаме малко чист въздух.
Ще ви пиша от там,и пишете по малко ,ако обичате. Wink

Общи условия

Активация на акаунт