Гоблени-51

• 61 750
  • 456
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes зюмбюлите са наистина като истински  Hug поздравления

Thinking само не разбрах ooooh! изпитваш съмнения към знанията ми по английски? или не вярваш на написаното от мен? и не, не мога да дам линк към продавача, защото изгубих интерес към предлаганите от нея стоки  Tired
написах и, че 12,5 + 12,5 не е равно на 40 и и пожелах успех в продажбата
 Wink не ги продаде де  Whistling

# 421
  • Plovdiv
Ей момичета! Благодаря, много ме развълнувахте!  Embarassed  Доста време ми трябваше да събера смелост и да се включа и аз! Радвам се че ви харесват моите творения!   
djuri Зюмбюлите са от списание Галерия бродерия, но ще ги принтирам и ще ти ги изпратя! Дай си домашния адрес  tanita_v@abv.bg или на ЛС
Благодаря на Ina,Unchita newsm44 Дуданка   bella hug newsm20 всяка сутрин чакам твоето кафенце!  Goody Хипатия свалям Ви шапка! newsm20 
gesh Мадоната с гроздето е на Солария комплектовка, А Haus am Deichще снимам схемата и ще ти я изпратя!  Пиши на ЛС  за адреса!

# 422
Благодаря на Хипатия за картинките,които ми беше пуснала по-напред в темата.Ето какво ми се получи от едната.

Оригинал                Гоблен

# 423
Благодаря на Хипатия за картинките,които ми беше пуснала по-напред в темата.Ето какво ми се получи от едната.

Оригинал                Гоблен

sissak много добре изглежда, много харесвам такъв тип гоблени, само тази ръка нещо бърка пейзажа   Rolling Eyes, само да не ми се разсърдиш иначе е супер

# 424
  • Пловдив
Вече са целият комплект /момичетата ги пуснаха в другия форум/:

http://dump.ru/file/2360677

# 425

хипатия - схемите на чернева се разпространяват тайничко от човек на човек

това го предположих.
Така е и с паролите за схемите от http://gobleni.info.bg/viler.htm
Никой явно не ги дава:))
аз имам прекалено малко познанства в нета и не знам кой къде ги разпространява, за да помоля за схемата:)

Goody,
предполагам ,че независимо и без обръщение въпросите ти са отправени към мен.
Не знам какви са познанията ти по английски, нито те познавам , за да имам представа за това дали винаги казваш истината.Simple Smile)
Така ,че поради липса на тези ми познанията допускам , че достатъчно знаеш английски и че си честна:)
Казах ,че може би не си задала въпроса си правилно.
Един погрешно формулиран въпрос, дори и на майчиният език може да доведе до неправилен отговор.
Искам линк, не защото се съмнявам в честността ти, а защото искам да знам кои продавачи са непочтени и евентуално да се предпазя от тях.
Предпазвайки себе си, бих предпазила и другите.
Жалко, че не си запазила писмото си към нея, а и това с отговора ѝ.

sissak,
чудесно се е получило.
Само там на устните на средното момиче чертата е продължение на кичура, а на дизайна ти или поне на снимката , която си дала това не се разбира.
Но е много хубав и бързо го направи:) Какви са размерите?
Имам една малко по-голяма снимка пак на едно момиче с нещо като маргаритки на главата, ако искаш ще ти я дам и нея.

# 426
Хип,права си за кичура,оправих го.Размера е 24 на 32 см при Аида14.Когато се присетиш,качи и маргаритката.Благодаря.

# 427
  • в една мансарда точно под звездите ..........
sissak много добре се е получило. Поздравления!   bouquet

Аз стигнах до тук с зодията "Дева" на Ланарте.

Малко ми се размаза снимката.

До тук съм стигнала и с "Открадната целувка"

А това е и последната ми придобивка

Та въпроса ми е относно последния гоблен. На схемата в едно квадратче има два символа, т.е. два цвята. Вие как шиете? Като мартеници, или долната чертичка на кръстчето с единия знак (цвят), а горната с другия. Или си избирате един цвят по ваша преценка. Дано да сте ме разбрали какво искам да ви питам.

Кетри явно добре си почива.  Hug

# 428

и моите адмирации към Сисак  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
аз нали съм по серийното производство та да си попитам  Blush тези мацки като серия ли са? в смисъл големината съизмерима ли е? не знам защо си ги представих една до друга и получих аритмия  Laughing скоро ще ги почвам май  Hug

Та въпроса ми е относно последния гоблен. На схемата в едно квадратче има два символа, т.е. два цвята. Вие как шиете? Като мартеници, или долната чертичка на кръстчето с единия знак (цвят), а горната с другия. Или си избирате един цвят по ваша преценка. Дано да сте ме разбрали какво искам да ви питам.

дуданка, ако в ключа е даден един символ, а са посочени два цвята е мартеничка; ако в схемата в едно квадратче има два различни символа виж обясненията, най-вероятно са полукръстчета или четвъртинки  Crazy но трябва да е обяснено  Hug

# 429
Не са серия,ама са близки по вид и размер.С повече фантазия и без много оглеждане ще минат.

bendji,специално за теб,ще махна ръката  Grinning

# 430
 Heart Eyes супер е гобленчето, ама съм си малко щурава и така го виждам по-хубав без ръка Laughing,а този мацка с розата ми е грабнала окото

# 431
сисак Crazy нямаш милост  Mr. Green  изброих ги към десет цвята  Laughing давай да ги почваме  Hug

# 432
Goody,ни пузна,питнайси са.Хвана ме лиготията,отивам си.Айде до утре.

# 433
  • в една мансарда точно под звездите ..........

[/quote]

дуданка, ако в ключа е даден един символ, а са посочени два цвята е мартеничка; ако в схемата в едно квадратче има два различни символа виж обясненията, най-вероятно са полукръстчета или четвъртинки  Crazy но трябва да е обяснено  Hug

[/quote]

Абе то сигурно са обяснили хората, ама аз съм пълен профан с езиците. Благодаря за разяснението. Като му дойде време на гоблена ще му мисля тогава повече. За сега съм решила да ги правя полукръстчета различните цветове. Сигурна съм само в едно, че не е мартеница.

# 434
  • Варна
tanit  и на мен ми хареса колекцията ти Simple Smile. Зюмбюлите също, даже си мислех скоро да ги шия, но се отказах, защото ми се видяха множко 40 цвята ooooh! Аз имам ето тази схема 

did_tag благодаря - много са свежи Peace
sissak браво Hug

Общи условия

Активация на акаунт