Гоблени-51

• 61 771
  • 456
  •   1
Отговори
# 165
Ено и аз до къде я докарах :

Ще трябва да се понапъна да нахвърлям малко бекстич тук-там, защото после какво ме чака..... ooooh!

И понеже ме сърбят ръцете започнах и още един, но ще показвам в следващата тема, да отреализирам някакъв напредък все пак  Grinning.

unchita и аз ти се вързах за снежеца  Hug, но докато се доредя от дребното за компютъра, ти си разкрила лъжата  Laughing. Аз не успях никой да преметна днес, но до довечера има още време...... smile3508.

# 166
Лелеее.... Зориии  разкошен става  #Crazy Толкова скоростно ги шиеш... а аз в момента съм като охлюв...   Animal Snail  Embarassed

# 167
  • Пловдив
Зори, ти си се хванала, заради твоето гобленче - то не може да живееш в такава зимна приказка денонощно докато го шиеш и да не си мислиш за сняг  Heart Eyes Страхотно се получава  Flutter

Аз очаквах днес да има смяна на имена, аватари, лъжи... дебна отвсякъде да разконспирирам някого, пък то... Ама параноята не спира да ме тресе  hahaha Joy

# 168

Зори , много е хубаво !

Аз нали съм си шматка, пак да питам, рускините имат едни схеми дето им викат гжель , със сини цветове , разни съдинки такива , за чай...
Та ако си ги направя с бежови и кафяви цветове да речем каничките , кво ше стане.Щото нищо синьо нямам в къщи като мебел.Ама много ми харесват.
 newsm78

# 169
  • Popovo

я виж тук
http://www.freewebtown.com/astrelaan/SOLARIA/Portreti/preti.htm

Солария навремето ми беше слабост.
Сега вече стана добра и истинска дизайнерка и престанах да се интересувам от нея:))

Точно това търсех Хипатия.Когато реших да изтегля схемата, нещо немога да я отворя.

# 170
  • в зоната на здрача
Зори ,страхотна картина е това,красота. Hug

Аз пък да ви кажа ...да гледате късните новини по Бтв,
ще дават наша доня Маруля,барабар с мажо и,а именно Тошко-рибаря и малката Стефани.
Протестират наще заради детските градини у Варна. Heart Eyes

# 171
  • София
Mарулче,хич не ми се иска да те притеснявам...ама понеже на моменти съм блейка голяма и има вероятност да не съм я видяла Embarassed та реших да попитам Heart Eyes
...а вие успяхте ли да запишете шушето на детска? Hug
goody newsm74
geniko,много нежно и красиво Hug...и успех с ebay-я Wink
poepie,що не пишеш?

аз пък луднах по тая стара карта ooooh!и в тази връзка да ви питам такъв лен 25-бял намира ли се?
... или да си попарвам мераците още в зародиш Crazy

Бела, аз не намерих точно такъв лен, но взех от Милена стил на Цвайгарт 22 каунт (SultaHardanger) мисля, че се казваше, не измества много размерите, пък и аз исках да е малко по-голям.

# 172
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ей момичента, с каква скорост само шиете и пишете. Не мога да смогна да чета. Вчера ме нямаше а вие сте преполовили темичката.
Аз вчера се сдобих с гоблен на Роял Париж, ама немога да го снимам, та ще го покажа от сайта на Коутс.

И ми го дадоха за 20 лева, защото продавачката вече се отказваше да зарежда от тях, че много им вдигнали цените и не можела да ги продава. newsm44
Зори, ти колко ръце имаш скъпа?

# 173
Търся следния гоблен,ето линк:
http://picasaweb.google.com/delfinka77/gtMYM#5125995822902124274
,става въпрос за втория.ако някой може да ми даде ключ и схема ще бъда благодарна.

# 174
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Зори , много е хубаво !

Аз нали съм си шматка, пак да питам, рускините имат едни схеми дето им викат гжель , със сини цветове , разни съдинки такива , за чай...
Та ако си ги направя с бежови и кафяви цветове да речем каничките , кво ше стане.Щото нищо синьо нямам в къщи като мебел.Ама много ми харесват.
 newsm78

Mr. Green давай смело - ще стане кафяв гжель  Whistling наш, български, роден Crazy

# 175
Здравей те момичета! Отдавна ви чета ама не смея да пиша не че имам нещо напротив ама малко сам не грамотничка и кадето и да вляза и да напиша ми вакат ей момиче опраи си правописа и пунктоацията апък това второто ни го знам кво е изобщо и малко срам ма хваща иначе се старая розавко центъраама аз не шие я много от давна имам едни калий на черна панама но катпо се има навпредвид че само от една година и толкоз може би не езле. Искам да ви питам търся една схема ето тази, някой има ли я клщч newsm78

# 176
оххх забравих да сложа картинката

# 177
както ти казах номера със смяна на ника не минава Mr. Green

# 178
  • в зоната на здрача
Ама това е Грухи.. Crazy
Къде тръгна па ти с тая българска църква...
Аз па да си призная  се поразрових да я търся.

# 179
  • варненка от София
Ох, Муци извини ме, но това, че правиш розово и центрираш не те извинява, инвестирай времето си в употребата на бутона проверка правопис, много помага  Laughing Пунктоацията са всички препинателни знаци, а такива са точка, запетая, удивителна, въпросително и още доста, но да не те затруднявам. С най-добри чувства, но много трудно е да те чете човек и да ти следи мисълта. А мен лично това центриране ме дразни.

Зори, пушка си, страхотна и завидна бързина на шиенето имаш.

Не си спомням кой питаше за орхидеите на Риолис и поръчка от съмнителния сайт. Аз ги ших и сама се снабдих с конци и панама и съм доволна, ето ги тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&pid=7167185  мога да кача схема и ключ за желаещите.

Иначе днес се бях отдала на обществена дейност и игла не хванах. Протестирахме, не зная дали ще има успех, но не може да цари безхаберие по отношение на детските градини било то във Варна или в София, но има си тема за това  Blush

Общи условия

Активация на акаунт