Гоблени-51

• 61 723
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета!
Аз нали съм от скоро и почти нищо не разбирам от нещата във форума искам да попитам как да си сваля схемите от първа страница? Опитах се ама ми иска да изпратя SMS, как да ги изтегля?
Предварително благодаря!
А и забравих да Ви кажа: незная дали ви е известно, но с.Жеравна се намира на 15 км. от Котел (от където съм аз) и там няма такова място и така разположени къщи както на гоблена! Извинявам се че го казвам, и че ще разочаровам някой от вас но е така

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 18:54 от kamelia ilieva

# 376
dianjeli3,
имам снимка на конците и на панамата

Така по монитор е малко трудно да се ориентира човек, но имам и схемата , преработена с Паттерн макер и с конвертирани в ДМЦ конци
Ето как изглежда, според мен са добре подбрани

А можеш да я купиш и от тук
http://cgi.ebay.com/Dimensions-Counted-Cross-Stitch-ROSES-on-WHI … 93%3A1%7C294%3A50

На търг е, но едва ли някой ще даде повече от 12$, така, че за 20$ заедно с пощенските разходи ще я имаш.
До сега съм направила повече от 400 покупки в ибей , от повече от 150 продавача и никой , който е бил заявил предварително една цена за пощенски разходи в последствие не я е сменил за по-висока. За по-ниска- да.
Има закони- ако някой не спази условията написани в страницата му, подлежи на наказание.
Също така се наказва и ,ако някой е написал по-ниска цена за пощенски , а после изисква по- висока.
Понякога фактурата се получава с две цени за пощенски и купувача избира коя да плати.
Поради това и , когато се купува нещо, а и когато се плаща трябва да се изчита всичко:)
Разбира се можеш и да попиташ колко е доставката до България за всеки вид пощенска услуга.
Може и намаление да ти направи, знам ли

# 377

Конвертор от Дименшънс към ДМЦ и Анкор (от техния сайт):

http://www.dimensions-crafts.com/pdfs/threadconversion.pdf

И аз мисля че някои от комплектите, които ги има в е-бей на сравнително евтини цени е по-добре оригинал да се купуват, като сметна парите за конци ДМЦ и панама каквато е дадена ( а за някои са доста особени цветове), излиза че не е по-евтино сам да си комплектова човек, освен ако не смята да прави 2-3 еднакви.

# 378
Здравейте момичета!
Аз нали съм от скоро и почти нищо не разбирам от нещата във форума искам да попитам как да си сваля схемите от първа страница? Опитах се ама ми иска да изпратя SMS, как да ги изтегля?
Предварително благодаря!
А и забравих да Ви кажа: незная дали ви е известно, но с.Жеравна се намира на 15 км. от Котел (от където съм аз) и там няма такова място и така разположени къщи както на гоблена! Извинявам се че го казвам, и че ще разочаровам някой от вас но е така

И какво от това като в Жеравна няма такова място, това не прави гоблена Жеравна по-малко красив.

# 379
  • Стара Загора
Здравейте, момичета Hug!

Най-накрая го завърших newsm44!

Почнах го преди да родя, срамота! Много ме измъчи тази панама, друго момиче (много ме е срам, че не запомних кое Embarassed), също се оплака от панамата на Орхидея. Много твърда, много! Ефектни са им гоблените, красиви, не са сложни, но няма да си купя повече, заболяха ме ръцете докато направя бекстича, а по принцип ми е приятен. А да не говорим, че по-голяма част от него минаваше през средата на квадратчетата на колосаната Аида 14 и с тъпата игла доста време изгубих. Имам още един техен и сигурно няма да потретя Simple Smile

След малко започвам това, стига буболечката ми да няма други планове, направо ме сърбят ръцете Simple Smile:

Имам го от ибей, благодарение на Дъмпер, която наистина липсва! Основата е изкуствена и доста неприятна на допир, а аз смятам да го използвам по предназначение, затова ще включа и мама в изпълнението - отзад ще пришие някакъв памучен плат и с един куршум - 2 заека, няма да се вижда гърба на ушитото Simple Smile. Само 2 неща още ме притесняват - почти всичко се шие с един кат конец, а е доста едра панамата, а другото, което ме изненада неприятно, беше че конците бяха само едно снопче и не беше описано кой цвят какво количество е. А цветовете са например 3 нюанса оранжево, жълто, жълто-оранжево, жълто зелено ooooh!. 99% съм сигурна, че ги разпознах, ама все ме гложди нещо Simple Smile. Като поушия малко, ще снимам и ще покажа!

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 20:20 от Astera

# 380
Здравейте момичета!
Предварително благодаря!

И какво от това като в Жеравна няма такова място, това не прави гоблена Жеравна по-малко красив.
Аз не съм казала че не е красив, казвам само че картината не е Жеравна, това че се казва така ме навява на мъсилтъа че е селото ама не е

# 381
dianjeli3,
имам снимка на конците и на панамата

Така по монитор е малко трудно да се ориентира човек, но имам и схемата , преработена с Паттерн макер и с конвертирани в ДМЦ конци
Ето как изглежда, според мен са добре подбрани

А можеш да я купиш и от тук
http://cgi.ebay.com/Dimensions-Counted-Cross-Stitch-ROSES-on-WHI … 93%3A1%7C294%3A50

На търг е, но едва ли някой ще даде повече от 12$, така, че за 20$ заедно с пощенските разходи ще я имаш.
До сега съм направила повече от 400 покупки в ибей , от повече от 150 продавача и никой , който е бил заявил предварително една цена за пощенски разходи в последствие не я е сменил за по-висока. За по-ниска- да.
Има закони- ако някой не спази условията написани в страницата му, подлежи на наказание.
Също така се наказва и ,ако някой е написал по-ниска цена за пощенски , а после изисква по- висока.
Понякога фактурата се получава с две цени за пощенски и купувача избира коя да плати.
Поради това и , когато се купува нещо, а и когато се плаща трябва да се изчита всичко:)
Разбира се можеш и да попиташ колко е доставката до България за всеки вид пощенска услуга.
Може и намаление да ти направи, знам ли

Хипатия   bouquet както винаги си страхотна в отговорите си

а работата е, че ще се поръчва от САЩ, та в тази връзка това ли ще е доставката, сумата изписана там

# 382
Доставката в случая - отиваш най долу на Shipping and handling - от там избираш България от падащото меню и кликваш Update - така ти изчислява цената за доставка до България - показва $7.20 в твоя случай. Като си направила това - можеш да бидваш и ако спечелиш плащаш направо и готово. Няма да има разлики в цената.

# 383
Здравейте момичета,отбивам се за малко  и пак заминавам.Дойдох си за половин ден, колкото до си полея цветята и да платя детската градина.Много хубави неща сте показали-Голямо БРАВО на всички!!!
Неличка ,ако искаш когато свършим "ангелинка" може заедно да подхванем мечоците,защото и моите чакат в шкафа,може и Кетри да се присъедини към нас ако желае.

# 384
Гууди стигна ме проклятието на прозорците -да му се не види слънчевото време,че трябваше да оправя и саксиите ...Ето показвам докъде добутах черното бебе
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200547&pid=11441455

Поуших и малко по китките за които Гуудиииии   Shocked  ми е обещала морална подкрепа -та ако още някой иска да ме подкрепи няма да откажа ето го-
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11441456

Още имам бая обачееее-това са ми двата подхванати гоблена и ще изчистя всичко започнато до края на годината надявам се !!!  Laughing   Crazy

# 385
Manzhelka, безкрайно благодарна съм ти  bouquet Откак съм видяла този гоблен не съм спирала да мисля за него. Притеснява ме единствено големината му. Колко цвята е? Има гоблени, които като видя искам да ушия, и... после ги забравям. Тук всеки път ми спира дъха, и любовта ми към него ръжда не хваща.
Никак не ме притеснява има ли такава местност, важно е че има такова вълшебство! Някой ден, вярвам, и конците ще изнамерим Hug
Астера, много е хубаво! Интересно, тази твърда панама, на пране не поддава ли?
Писето, голямото, в смисъл цялото Сътворение ли започна?
Ина, много добре се получава!
Did_tag, очите ми останаха в тези музикални инструменти  bouquet
Unknown Lady, толкова хубаво става това пристанище...
Към липсите добавям и Кита Heart Eyes Надявам се всичко при нея да е ок и да покаже от нейната (и моя бъдеща) Венеция Wink
Мила Мими, бебето оттук нататък се шие на един дъх Hug

# 386
Добър вечер! bye
Вени с удоволствие ще се включа с мечетата, аз съм безпаметно влюбена в тях  Crazy Дано да те настигна с ангелинка, че аз се тътря след теб и Марулка   Animal Snail бавно, но славно   animal085
Мила Мими и аз удрям едно приятелско рамо за китките  spoko
Астера много са красиви маковете. И мен ме чака един гоблен на Орхидея  Whistling добре че няма контур, наистина панамата е твърда  Confused Аз подарих на Галаксия  Hug два на тази фирма в осмомартенската томбола, дано не съм я измъчила  Thinking newsm78
Джури  #Crazy Shocked #Crazy много красота тези гоблени на Чернева  Hands Clap
Кетри  Hug почивай си пълноценно, миличка, и аз чакам с нетърпение да се махна от тук поне за малко, но ще почакам  Tired
Лека вечер!  Heart Eyes Hug  

# 387
Уших го гжелчето, но сега е тъмно за снимки , сложих го в кухнята  и стои добре.
Панамата както съм я отрязала, има за още две. Конци -бол в торбата  Joy
Приложението им ще е поставки за чаши , не се сещам кво друго. ooooh!
Някой ако има друга идея , да каже. Tired

Астера, много е хубаво. С твоя бебок скоро няма да имаш време за нищо , особено сега лятото - само навън.

Лека нощ!

# 388
  • София
Здравейте милички!Доста време не съм Ви посещавала та сега трябва да наваксвам с четенето.Минавам само да се оплача и да поискам съвет:Преди време се похвалих че си купих 4бр гобленчета от Колекция1х4.Единият ми стана много красив Ангелчето с книгата http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=796 Завторият се оказа че панамата ми е много сита Ваза на черен фон а сега реших да почна третият http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=726&g2_imageViewsIndex=1 и се оказа че конците не са за този гоблен.Знаците са различни и липсва 1 конец.Писах на въпросната г-жа ама нали е неделя та......
Според Вас какво мога да направя ?Не ми е за парите но исках да си ги ушия .
Оплаках ви се не че ми олекна ама да имате едно на ум.
Лека нощ!

# 389
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но се отдадох на пролетното почистване.
А вие не сте си губили времето.
Аз довърших моя "Карнавал", но утре ще снимам и ще го покажа.
Лилия Проданова, много съжалявам за гоблената ти. Дано въпросната госпожа се поправи и ти изпрати един чисто новичък.

Общи условия

Активация на акаунт