ПЛЕВЕН - 91

• 20 879
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз наричам свекърите майко и татко.Не ми пречи.Никой не ме е карал,дори не сме говорили предварително с Ангел по този въпрос.Той беше първият,който каза на моите родители майко и татко.В деня на годежа.Моята майка винаги така се е обръщала към нейните свекъри и някак така се е пропило в мен това,че дори не съм и помисляла да е иначе.Е,отношенията ни със свеки след раждането на Бубка не са цветущи,но уважението ми никога няма да загуби,дори само защото ми е отгледала и възпитала такъв добър мъж Flutter.Не влагам нищо в това "майко".Свекъра е много готин човек.

# 106
Моите свекър и свекърва са много готини хора, но още веднага след сватбата казах на мъжа ми и на тях, че имам само една майка и един баща и никога няма да ги нарека така. Това според мен, не означава че не ги уважавам. Мисля че уважението се изразява с отношение, а не с едно обръщение. Просто не мога да си представя да кажа на друга жена майко...абсурд.

# 107
И моите свекър и свекърва са чудесни, но при нас на никой не му е и минавало през ум да се обръщам към тях с "майко" и "татко". Камо ли пък да го спомене някой. Важното е, че се разбираме прекрасно. Аз си се обръщам към тях по име, както и те към мен.

# 108
  • Плевен
Аз никак не се обръщам. Много лошо,ама това е положението. Не ми идва отвътре. Съответно и Лъчо така прави.
Ерота,мерси.  Embarassed  bouquet

Аз да ви питам,че не се сещам като обсъждахте за кръв в изпражненията на децата, кой имаше този проблем. Люси имаше няколко пъти и го заведохме при хирург и ни препоръча да влезем за 2-3 дни в болницата да му се направи изследване за полипче евентуално. Правело се под обща упойка. Обаче ние нещо не сме навити. Та ако не ви се обяснява пак,който беше писал моля да ми драсне на лични.

# 109
Хайде и аз по темата с обръщенията. )))
Към моята свеки никак не се обръщам, говорим си директно. Никога не бих казала "майко", абсурд е да ми се пречупи езика за нещо подобно. Но всичко е въпрос на вътрешно усещане и личен избор. ))

# 110
И аз може би не бих казвала "майко" и "татко" .  Но е нещо нормално  ,въпрос на свикване според мен и това далеч не значи ,че обичаш родната си майка по-малко.
Деси давай снимки и видео !
А Деси Танова вярно се губи нещо!

# 111
  • Плевен
Къде го гледате този филм, че и тема във форума май има? По кой канал и в колко часа? newsm78

# 112
Даваха го доскоро от 13,30 по нова телевизия. Турски сериал с красиви артисти и съвременни истории. Аз дето не гледам уж сериали този много ми падна на око, макар да го загледах по средата. Сега е стигнал до 67 серия и следващите чакаме скоро да пуснат. Предните 66 ги има във вибокса пуснати - "1001 нощ" се казва.

# 113
Номадка,изгледай и първите серии  Peace
Аз започнах да го гледам от 30 серия някъде и за 1 седмица наваксах с 30 серии- по цели нощи гледах

# 114
# 115
  • Плевен
Даваха го доскоро от 13,30 по нова телевизия. Турски сериал с красиви артисти и съвременни истории. Аз дето не гледам уж сериали този много ми падна на око, макар да го загледах по средата. Сега е стигнал до 67 серия и следващите чакаме скоро да пуснат. Предните 66 ги има във вибокса пуснати - "1001 нощ" се казва.
Благодаря за инфото. Аз по това време съм на работа, затова не съм разбрала за тази краста. Confused Обаче ще гледам във вибокса за какво иде реч. Simple Smile
Валенце, много хубава балеринка.  Heart Eyes

# 116
Ми честно казано аз го гледах сутрин повторението, като се доях между 5,30 - 7часа. Наобед едно друго не винаги стига време за тиви.  Ще ти хареса.  Peace
Редно е едно друго да споделя - имаме вече количка Чиполино Омния с четири гуми. Тенкю отново на ДеЩо за идеята. Наистина е широка и лека, за маневрена утре ще споделя стига да не вали, както и снимки. За който си търси лятна да кажа, запазих я в един от Хиполенд магазините в Сф. В момента този модел е на промоция с борд и покривало за 169лв. smile3521

Красива ви е балеринката Валенце. Heart Eyes

# 117
Днес ходих на цирк, невероятен просто нищо общо с нашите циркове, много ми хареса нещо различно и много смешно, не спрях да се смея през цялото време. Заслужаваше си парите даже и повече. Flutter
А иначе това дето казахте, че змиите тръгнали и при нас тръгнаха, но всички им се радваха даже се струпа една тълпа отпред и все се протягаха да ги пипат, водящия постоянно казваше да си седнат децата по местата ама не, те се трупаха около сцената и тва е даже и при крокодилите, децата си протягат към кродилите онзи само ги гони .Аз даже  ме хвана страх как едно детенце се протегна толкова близко до тая зъбеста мъцуна. Оная дето върти обръчите беше бременна и през цялото време гледах с ръка пред очите, беше ме много страх за бебето не знам за нея. Много ми хареса и тюлена как само се целува. Абе има какво да се види и то доста. Айде да спирам вече. Crazy

# 118
  • Плевен
vig, не е бременна жената. Съвсем скоро е родила.Вчера беше с количката, с бебето на входа.

# 119
Номадка,честито ти возило.С кеф да си го буташ и Киренцето да киризи мацките от него,да не спи Joy
Аз сериали не следя-самоот време на време по Холмарк-дъщерите на Маклауди и Морски патрул,когато детето спи и  мога да приседна,че са с надписи.
За утре го дават 15тина градуса,може да се поразходим из града,ако има мераклийки/и мераклия,да не каже ftall,че пак го пропускам. Mr. Green
Валенце,балеринката е бонбон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт