Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 491
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодя ви на всички за отговорите  Hug

# 166
Покахонтас, това, че си контактувала с родителите, не значи, че си се заразила. Нормално е да се притесняваш, ама най- добре иди на лекар, обясни му случая и да ти направят изследвания. Така ще си най- спокойна. Дано всичко да е наред.  Praynig
Оф, това е голяма глупост дето тези хора са премълчали за болестта на детето им.

Киара, дано всичко е наред с тебе и скоро неразположението ти да отмине.. Ще стискам палци. Моля се бебчо да е добре.

По отношение на боклука- да, повечето хора наистина са с "прасешки манталитет". Няма значение откъде е човека, важно е какъв акъл носи в главата си и дали има елементарна култура.
В нашата кооперация се поддържа сравнително чисто, но има едни квартиранти, които зверски ме изнервят и ми иде да ги  #2gunfire То бива простотия, ама тяхната няма равна на себе си. Всяка седмица си мъкнат буркани от мама и тате, та един ден видях едно мазало по пода и стената на първи етаж. Счупен буркан с лютеница и всичко омазано наоколо.Е.. това стоя 2 дена така и накрая пак ние постоянните живущи изчистихме и измихме стените. Пу Пу.. дано да няма повече квартиранти в нашата кооперация, или ако има- поне да са по- читави.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:36 от Gorska_Kitka

# 167
  • Испания и Стара Загора
Пак много сте писали.Тук времето е хубаво.Ходихме на разходка.
kiαrrα и аз имах кръв в урината заради песъчинка.Но не ме е болял корема,а само левия бъбрек.Не ме гледаха на ехограф,защото като повторихме изследванията всиччко беше нормално.Дано и при теб всичко мине бързо. Peace

Като казахте цирк,аз ще чакам да се роди бебето и малко да порастне и ще водя всички на цирк,че моя мъж до сега никога не е ходил. Rolling Eyes

За културата-какво да ви кажа.Не е само при българите проблема.Испанците са още по-зле.Хвърлят всичко на земята,а след някой празник,елате да видите какво се казва свинщина.Улиците са пълни с шишета от бира,пластмасови чаши,хартии,повръщано,абе ужас.Но после минават от общината и чистят и даже мият улиците с препарати.

За детските площадки-тук има,но са целите с пясък и прах.Всяка сутрин след като ги изметат, ги мокрят за да не е прашно ,но то става една кал,ужас.Само в събота и неделя,не са мокри и тогава пускам Алекс да играе,иначе става на прасенце. Crazy

Аз от днес започвам да пия витамини и желязо.Но се чудя,след като витамините съдържат 100 процента от дневната доза желязо,защо трябва да пия и допълнително. newsm78Изследванията са ми добри.Ще питам АГ да видим,какво ще каже.
Хайде аз отивам да спя.Приятно изкарване довечера на срещата.И чакаме снимки. Wink

# 168
Горска Китка, ами момчето беше братът на колежката ми  Grinning
Мисля, че му беше доста забавно на момчето, пък и се чувсваше добре с толкова много красиви жени!
Поне се наслуша на глупостите ни  hahaha!

Киара, стискам палци всичко при теб да се оправи бързо и ти и бебчо да сте добре!

Покахонтас, най-добре си направи изследвания, за да си спокойна.

Хубав ден на всички! 

# 169
Киара, и аз мисля, че няма райско кътче на земята. А относно липсата на детски кътове, чувствайте се в правото си с други майки да внасяте предложения в общината за построяването на такива. В нашия град има много и паркове, и градини, и пързалки. За боклука съм категорична, че трябва да има жестоки глоби, само така простака ще разбере къде да си го хвърля. Лично аз, ако видя някой в парка да хвърли боклук, отивам и му го изхвърлям в коша. Действа много смущаващо на извършителя  Mr. Green.
pocahontas80, дръж ни в течение и  Praynig
Момичета, много често като кажа, че съм бременна и реакцията е "оо, ти така набързо и двете" .  Много се радвам, че повечето от вас са " така набързо  Mr. Green  Joy". А ако случайно спомена че това е, за да има време за третото ме гледат като от друга планета  bowuu. Иска ми се хората малко повече да се радват когато се раждат гледани и обичани деца.
Да ви се оплача, моят корем расте за часове сякаш, в момента изглеждам така, както с Кристиян в седмия  Sick.

# 170
  • София; Дружбето
И моят корем е огромен, като в 6-я месец. Колегите смао ме питат сигурна ли съм, че съм само в началото на 4-ти Crazy
Много ми се доспа и съм ужасно изморена от жегата. Започвам да се чудя дали да не се прибера след работа и да пропусна срещата Rolling Eyes

# 171
Момичета, влизам да ви кажа само , че няма да дойда довечера на срещата,  много съжалявам. Но бях в центъра на обяд с милото и сестра ми и като отидох до тоалетната и изведнъж видях много кръв. Ужасно се изплаших, направо изпаднах в шок. Добре, че ме прие моята лекарка спешно, огледа всичко, каза че имам отлепване, плацентата почнала да се вдига. И каза да почивам много. Така, че ще си остана да лежа днеска. Да си изкарате много весело и ще чакам да пишете!!!

# 172
Почивай много gingerina, полегни си за повече от ден и всичко ще е наред  Hug

# 173
gingerina, съжалявам за случилото се!
Моля те, не се притеснявай, ще видиш, че всичко ще се оправи, само послушай доки и си почивай, лежи си повече и не бъди песимист!
 Hug

# 174
  • София; Дружбето
gingerina, лежи, почивай и всичко ще е ок Hug
Заспивам права. В офиса ни няма нито един прозорец, който да се отваря. Ужасно е, не ми се мисли лятото какво ще е Sick

# 175
gingerina, съжалявам за това, което си преживяла и преживяваш. Дано по- бързо да се възстановиш  Praynig  Hug

# 176
Много ми се доспа и съм ужасно изморена от жегата. Започвам да се чудя дали да не се прибера след работа и да пропусна срещата Rolling Eyes

АААААААааааааа, да ги нямаме такива!!!
Това НЕ е извинение. Ще пишем черни точки  Wink
Аз след малко даже ще тръгвам...

Гингерина, не се притеснявай, почивай си и мисли позитивно. Ще има и други срещи, цялото време е пред нас. Пък на теб специално ще ти пратим снимчици.

# 177
  • София
Gingerina лягай и почивай! Никакво мърдане! Naughty
Аз да ви се оплача! Направо съм бясна. Не мога да разбера как на някой-хора трябва да им се ходи по задника и постоянно да им казваш какво да правят и как да го направят.Умирам от яд. #Cussing outТака ме сви корема, че незнам. Как да излеза майчинство като не мога да разчитам на старите служители, камо ли да назнача нов, дето хал хабер си няма?!  #2gunfire #2gunfireНай-много ме вбеси, че една от "девойките" се опита да прехвърли вина на своята колежка, а даже накрая ми обяви, че ме е информирала за даден проблем а аз съм забравила?! Как мога да забравя за неустойка от 2000 евро, която виси на моята глава заради нейната некомпетентност!Бясна съм! Оплаках се! Дано ми мине до довечера, че ще съм като кисела краставица
Цвета без тия! И на мен ми е горещо с едни вълнички, ама ще дойда в пицерията! А как съм се издула от един таратор!! направо все едно имам хриле.... Явно там някъде са ми органите...а къде ли са ми яйчниците - сигурно под мишниците newsm78

# 178
  • София; Дружбето
Ще дойда. И без това и да се прибера няма кой да ми даде да си легна Mr. Green Час ще поседя, да хапна  Blush пък ще бягам, че малката без мен няма да си легне

# 179
  • София
Gingerina, почивай си, сигурна съм, че момичетата няма да се сърдят, че ще пропуснеш срещата  Hug Важното е ти и бебе да сте наред   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт