Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 488
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро момичета Simple Smile добре, че днес е петък, че ми е зверски заспало.

Снощи се събудих в ранните часове от невероятни болки в гърлото. Ужас.. не можех да преглътна направо. Веднага станах, пийнах Цитросепт, намазах си сливиците с Цитросепт и си легнах. Много е горчиво и гадно, но за около час ми облекчи значително болките.
Надявам се да съм здрава.  Praynig

gingerina, радвам се, че бебчето е добре. А плацентата ще се възстанови бързо, защото си още в началото. Само ти трябва почивка и положителни емоции.

# 196
Здравейте Hug
Екстра си изкарах снощи Simple Smile е, тръгнах си малко по-рано, но аз си мисля, че както си бяхме поседнали - хапване, приказки, можеше да откараме още много време Grinning нищо, друг път пак Simple Smile Особено ако е някоя събота, може да се разходим и навън.

gingerina, дано вече да се оправиш и дано и бебчето да е все така добре.  Praynig

Горска китка, внимавай с гърлото, ама ти снощи какво студено пи??

Много ми се спи и на мене, да изкараме и днешния ден и си мечтая утре да се понаспя, ако не ми мине котка път.

# 197
  • София
Здравейте! И аз да се включа. Вчера много ми хареса и искам пак Grinning Извинявам се че не успях да говоря със всички мацки, а също така половината не запомних кой-кой е Sad Чакам снимките за разпознаване
Горска китка от къде ги вадиш тези неща. Направо изби рибата..не мога да си представя, че е минало толкова малко време 50-60 г и толкова неща са променени....Ох добре, че си живеем в нашето време

# 198
  • София
Добро утро и от мен!

На мен срещичката ми хареса, искам пак  Laughing. Вкъщи девойките ми още си приказваха като се прибрах и си изпросиха по няколко целувки за лека нощ, мъжа работеше, той ако може няма и да спи. Днес много ми се спи, едвам си надигнах мощите, но вече от половин час съм в офиса днес имам много работа, а довечера на концерт в зала България.
Утре мисля към Банско да се отправяме за 2-3 дни с девойките времето ще е чудесно, да покарат малко ски и аз разбира се, ама много внимателно. Така,че може да зачезна от форума за малко, но ще чета Laughing.
Цвети радвам се, че си заварила малката да спи, е това е повод вече по-често да излизаш вечер, явно се оправят и без мама.
Горска Китка искрено ме разсмя с твойте писания.
Миринда благодаря за организацията на срещата, заведението беше много приятно.
gingerina всичко ще мине само пази леглото и бъди спокойна, че бебето всичко попива, моята бременост със София беше доста изнервена дали ще мога да износя бебка и девойката беше ужасно нервна като се роди незнаехме кога е ден, кога е нощ, втория път бях много спокойна и Дани беше съответно много спокойно бебче, преди не вярвах, но това е моя опит.

Поздрави и успешен ден на всички.

# 199
Добро утро и от мен!
Снощи беше много хубаво и приятно,радвам се че се запознахме ! Дано скоро се организираме пак Simple Smile а вие до колко откарахте ?
Моля за паролата за албумчето!

# 200
сънито, аз само количка пих, ама не ми се струва, че е от нея. Пих я на глътки, а и не беше студена.
Засега ще си пия Цитроцепт, а ако не отминат болките, ще ходя на доктор.
Тука една колежка имаше гнойна ангина, ама доколкото знам тя не е заразна и не се предава. И аз незнам какво може да е...
Снощи си легнах добре, а се събудих с гърлобол Sad

Бубара, ами изнамерих ги из моите архиви Simple Smile Много съм се смяла на тези ръководства на младата домакиня.
Аз засега изпълнявам едно условие- всяка сутрин правя на съпруга си кафе, така че като стане да има Simple Smile Мисля тази вечер да разнообразя като  се хвърля в краката му и му събуя обувките, да му изпера чорапите и да му сложа чехлите на крачетата. Simple Smile

tsveta, и аз първо се чудех за какво ли трябва да плаче жената, ама при този патриархат, описан в публикациите, явно е имало за какво Simple Smile

villi, и на мен постоянно ми казват, че трябва да съм спокойна... Аз като се замисля все пак съм по- спокойна, в сравнение с преди.. Дори да се ядосам за малко, бързо ми минава след като си изкарам яда...
Дъщеричката ти е много сладка. Голяма бонбонка е Simple Smile

Еден, не мога да повярвам, че ще ставаш майка за втори път. Изглеждаш много свежарско- младичка и в прекрасна форма. Браво.
Иначе аз си тръгнах към 21:00часа.. за останалите момичета незнам Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 10:16 от Gorska_Kitka

# 201
Горска китка, всички бчхме много свежи и симпатични! аз първия път подраних малко с раждането, но всяко нещо си има плюс и минус. още веднъж се радвам че се запознахме и чакам следващата среща  Hug
моля някой да ми пусне паролатааа!

# 202
Добро утро!

Толкова се радвам, че снощи сте си изкарали толкова добре. Вчера на мъжът ми само му мърморех - Ето, сега се събират.... Ето, сега сигурно си говорят и се веселят... А той се правеше, че не чува.  hahaha Дано следващият път да успея да оранизирам така нещата, че да дойда и аз. Чакам Миринда да качи снимки.  smile3508

Gorska_Kitka е ти ме уби с тези съвети!  newsm62 И това последното беше върхът. А за гърлото има едни хомеопатични, дето все ги давам на малката като й тръгне поредната ангина. Казват се Хомеовокс, ако имаш желание, вземи си ги. Те са мънички и се смучат.

# 203
Здравейте момичета!
Срещичката беше супер! Прекарах си много готино, макар че доста закъснях!  Радвам се, че се запознахме! Искам пак!
Последните останахме до 21.30.
Другата седмица няма да съм на линия, да не се притесните нещо. Ще съм отпуска до 14ти, заради сватбата. В къщи нямам нет и ако докопам от някъде, ще пиша.

# 204
  • Пловдив
Привет,момичета:)
виждам-много положително сте си изкарали снощи Simple Smile
Аз бях на доки преди малко-видях бебето как си шава и маха с ръчички и крачета:)При мен по-трудно проникват лъчите на ултразвука и за пол ще поизчакам докато вляза в шестия.Понеделник ще ида да ми вземат кръв за БХС, самото изследване ще го правят в София, поне пътя ще спестя.
Радвам се,че ви намирам в такова слънчево настроение   bouquet

# 205
Здравейте момичета! Да се запиша и аз като бъдеща септемврийска мама. Относно наддаването аз умирам за шоколад.Вчера даже си купих от онези големите на Милка и още не бях излязла от магазина, когато го отворих и му се нахвърлих  Embarassed  а докато се прибера и половината го нямаше. Сутрин ставам и вечер лягам със сладко. Вече се плаша, защото такова количество сладко не съм поглъщала никога до сега. Шокозависима съм    Laughing

# 206
kiarra, добре, че си му дуднела на твоя красавец. Поне да му стане малко криво Simple Smile
Що се отнася до съветите, гледай да не ги покажеш на мъжа ти, че ще ти мрънка колко несъвършена си Simple Smile
Аз преди време като ги показах на моя възлюбен, той ми отговори, че трябва да вземам пример как да бъда прекрасна съпруга и домакиня  Rolling Eyes. Аз обаче веднага отбелязах, че ако държи да съм такава, то тогава може да прибегна и към съветите за целомъдрената жена, които са в линка, който съм ви прикачила Simple Smile

здравей фифонка, добре дошла в нашата група Simple Smile Лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 207
Благодаря Ви за посрещането!  smile3525     Вече съм все по-свободна и ще имам повече време да пиша. Леко бременеене на всички вас!

# 208
Здравейте, момичета!
Браво, радвам се, че сте се забавлявали снощи! Искаше ми се и аз да съм там, но уви, далече съм...
Фифонка, добре дошла при нас! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Дано да ти е хубаво при нас! Hug

# 209
 Simple SmileПривет момичета,страхотно време е на вън-само за разходки!Като стане малкия цял следобед ще сме навън! Peace

Радвам се,че сте си изкарали добре на срещата,с нетърпение чакам снимки!!! Hug

Добре дошла в нашите редици Фифонка   smile3525 -леко бременеене!

Ех момичета да ви разкажа и нещо тъжно-днес сутринта сестра ми ми звъни на пожар да ми каже,да си пусна повторението на Vip Brother от вчера.Давали една моя приятелка,на която детенцето е с  проблеми.Пуснаха клипчето с децата и сълзите ми потекоха,като знам какво е в действителност положението на приятелката ми! smile3518 Приятелката ми се казва Люба,а дъщеричката и Мира,който е гледал предаването сигорно ги е видял!
Може да не му е мястото тук,но ви маля да бъдем съпричасни! Heart Драснете по един SMS  Two Hearts Благодаря ви от мое име!

Общи условия

Активация на акаунт