Юли 2006 - Тема 81

• 12 168
  • 304
  •   1
Отговори
# 225

Ронка, много е сладка Емката. Забелязала съм, че ти все с роклички и полички я обличаш и е толкова хубаво Heart Eyes, а аз хич нямам този навик ooooh!

Нан, в грешка си! Май само за снимки е с поличка. Даже вчера моята дружка като ни видя и ми вика.."а, ти си я облякла като момиченце" Joy Ами все с дънки и панталони я обличам, веднъж на 2 месеца може да й сложа пола. Забелязала съм, че пролетта е времето на полите и роклите, защото зимата им е добре с панталонче, да им топли, а пък лятото пак панталон, защото да не ожули колената, а и като се пързаля да хвърчи, а не да засича на кожа. Joy

Днес разчиситх гардероба на Ема. Всичките й дрехи са й малки!!! Има 1 дънки и 1 панталон които й стават и няколко блузки. Ще подновявам гардероба, чакам да почнат намаленията. smile3508

# 226
Oo,аз съм го заредила моя красавец с Ларедутски блузки и не само.Панталончетата от мин година му стават.Бях ги взела по-дългички и ги подгъвах веднъж,сега ще си ги износва.Чакам и аз намаленията в Ларедут,ама чак юли месец.Ронка при вас кога започват? И летни съм поръчала иначе.Сега за кръщенето трябва да му купя дрешки.А сандали даже имаме вече 3 чифта.Поръчвала съм ,поръчвала.... Joy Joy От май тойс имаме вече 2 адидаса и 1 обикновенни за яслата  Mr. Green От 10лв.  Mr. Green От другата седмица вече ще го пращам със сандалки на ясла.

Уф,как да не поръчвам,като нали знаете ние жените като не се чустваме добре дай ни да пазаруваме  Rolling Eyes
Ронка не сме ходили на почивка още,в края на месеца,ако не станем на кълбо дотогава  ooooh! Тоз неговият компютър вече ми иде да го изхвърля,ама друг ще купи,то се знае....

Вижте какво поръчах на Гали за кръщенето http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.04.08/1811645 .Чакам го още да пристигне,заедно с едни Адидас сандали тия дни ще да е...Лорка май караше такова миналото лято.Ние купихме на племенницата такова с 2 колела,та се надявам да карат заедно и по-скоро тя да го научи  Thinking

# 227
Арлина, да ти кажа честно малко ми е трудно да се обръщам на галено към Калин. Когато говоря за него си му викам Калин, но иначе мисля да посвиквам с Кико. Rolling Eyes Калинчо нещо не ми звучи, въпреки че сега и така му казвам. Simple Smile
Ронка, точно като ми звънна записвахме с таткото  бебо - документи едно-друго и затова не можах да ти обърна кой знае какво внимание, но определено ме изненада много приятно. Hug
Дю, не се притеснявай, всичко ще е наред. Все пак не са довидяли нещо, а не другия вариянт- да са видяли нещо притеснително. Понякога и машините и докторята недовиждат. Hug
Нашите две нощи вкъщи минаха добре. Тази например се събуди да суче в 3:30ч и в 7ч. Сутрин между 9 и 12ч не спи много, малко се киселяви, дали не започват вече коликите. newsm78 Но иначе е спокоен, изцоква по 70-80мл. на хранене/имаме си везна/. Гърдите вече не са ми напрегнати, но май имам кърма. Изцеждам след хранене по малко за да достимулирам, а и нали трябва да събирам кърма за концерта на Депеш. Joy Пратих мъжо да купи контейнерчета за кърма, ще ги пълня полека-лека и ще ги замразявам. Иначе Калин е много оформен и изчистен. Няма пъпчици, петна и разни такива и вече започнах да виждам разлика между него и Дани. Определено е по-хубаво бебе от Дани, говоря като черти, не че Дани не си го харесвах...ще видиме на кой ще прилича като поотрасне.
Честито на всички празнували тези дни - именяци, рожденици! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 228
Нанни, разкажи за раждането де. Peace

Рени, тук ни пускат някакви извънредни намаления края на април. Simple Smile Майка ми и баща ми тъкмо ще дойдат за голямото пазаруване, та може и тях да изръсим с някой лев за дрешки на Емата.

И аз се чудя дали да не взема на Ема такава тротинетка, но дали ще я кара?! newsm78 Дай отзиви като я получиш. Кога ще го кръщавате Гали?

# 229
Ронка ,мисля на Гергьовден,дано сме здрави  Heart Eyes

Нани,а като раждане по-леко ли ти беше от първото?

# 230
Нанни, Калин като се буди през ноща не буди ли и Дани? Как се чуствата Данката сега? РЕвнува ли, помага ли? Пусни някоя снимчица на бебо да го видим.
Рени, намаленията в ЛАредут тази година продължиха доста време, дори и в момента има намаления на някои артикули, по-големи отколкото през януари. А този сайт my toys нищо не разбирам, на немски. То и френски не разбирах, ама свикнах за 1 година. И Ева нещо много дръпна на височина зза 1 месец. Цяла зима си седеше на едно положение, изведнъж стана такъв  дългуч, панталоните и окъсяха. Ама аз съм се запасила.
Арлина, как е Зоя? Ще и хареса в градината, как не , там си има компания. Деца на деца се радват. Аз пък да ви кажа оставихме Ева за събота и неделя при майка.И в неделя вечерта отиваме да я вземем, а тя не ни иска. Shocked Рева за майка вечерта, на другата сутрин пак, в чудо се видях.
Ронка, Емата колко е пораснала само. Отдавна не я бях виждала на снимки. И каква кичара има.
Синеочка нещо съвсем ни отсвири.Въобще не пише.

# 231
Хич не съм ви отсвирила, даже сега изчетох темата.Просто докато се наканя да пиша обикновено ми се прспива и ме домързява:)) Каква съм лоша,а!

Нани честита ви радост!

При нас няма нищо интересно. Лора е на Русе,малко разнообразие при баба и дядо.Сега ще ходим за Великден да си я приберем.Починахме малко без нея поизлязохме, кино,едно друго.И поболедувахме малко двамата.

Тротинетката мин.лято беше голям хит,а колело така и не се научи да кара.Сега смятам да ги изкарам от тавана и да видя дали ще го кара, ако не махам го.

Ето как спи в кошарата на бебетата:

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 22:37 от синео4ка

# 232
Боби, грехота е да ни четеш и 1 ред да не драснеш. Лоша не, ами много лоша! Naughty
Голяма скица е Лора и колко е пораснала...само една снимка ти се откъсна от сърцето, ей. Дай още. Аз затрих сите телефони които имах. Калин ми използва стария тел. щото счупи неговия(та и на Пвлин е там някъде, но дисплея на работи) и не го знам какво правил, но 1 номерче не ми остави. Драсни го твоя на лични да те чуя, че за срамотите станахме.
Малее, чета като свекърва. Embarassed Joy

# 233
Е,така е айде ето още все клоунски снимки:

# 234
# 235
Хехе, Ема има същото Ларедутско пончо. Heart Eyes Лора е шут както винаги. Heart Eyes

Малеее чиждате ли какво става като човек е без работа. Ема спи, Калин гледа мач с приятели и аз кукам на топа-както казва Ема. Joy

# 236
Никакви ви няма цял ден! Crossing Arms

Аз още се боря с настинката и вече взе да ми писва. Боледувам веднъж на 3 г. ама като ме тръшне не ме пуска лесно. Пък и сега както не мога да пия нищо. Tired

# 237
Аз съм тук, видях снимките на Лора и Ема, много са сладки и са станали вече малки госпожици.  Heart Eyes

Аз съм на пълна пара, защото вчера официално обявих, че от 11.05. ще излизам да почивам, остават ми още 10 работни дни.  Laughing Броя вече часовете.  Laughing Мислех да изкара до края на май - началото на юни, но вече се чувствам изморена от ранното ставане и дългия работен ден, краката започнаха да ми отичат и кръста да ме боли от седенето на стол по цял ден. Та така реших, че малко повече почивка няма да ми дойде зле.  Laughing

Усещам, че нещо и мен ме хваща носа, двама от колегите в моята стая са болни. Ронка, можеш да вземеш парацетамол.

# 238
  • През девет земи в десета
И аз съм тук бре,ама не остава време за писане Laughing,сутринта боядисвах яйца,сега отивам да ги рисувам,после пак ще трябва да поработя и така.
Ако успея да кача снимки ще покажа по-късно Wink

Нанни,много Heart Eyes и   Hug за малкия сладурко!!!

Ронка,каква госпожичка е станала Емка,да я изядеш направо Heart Eyes

# 239
  • Варна
Нани добре дошла! Когато имаш време разкажи Дани как се отнася към Калин. Михаил беше 5 годишен и непрекъснато говори за раждането на брат си.
Рони много хубаво нещто са тротинетките. Аз миналото лято зех на Тошко, но има едни по-стабилни с 2 колелета отпред. Ще потърся линк и ще ти ги покажа, ако не си ги виждала де.
Ходихме днес на куклен театър - гледахме Котаракът в чизми.
Времето започва да се пооправя и на мен взе да ми светва на душицата Laughing
Лек и усмихнат ден!
Открих я
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.04.08/1859001
Направо е супер. Имахме и от другите, но тази се кара много лесно и наистина заради 2те колелета отпред е много по стабилна.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 15:52 от Анет

Общи условия

Активация на акаунт