Юли 2006 - Тема 81

• 12 183
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Ронка, мерси, мила! Hug Hug Hug
Не съм забравила почерпката, хайде и на кафенцето:

Е, не родих на Р.Д., мЪжо ми забрани, че щеше да има едно запиване по-малко.... Laughing
Сега реанимира, а ние с Данката караме колички.
Весел ден! Heart Eyes

# 61
  • През девет земи в десета
Nanny,ЧРД,да си жива и здрава,много радост, щастие,любов и късмет,все така мила и усмихната  bouquet  bouquet  bouquet

Рони,може три пъти дневно по половин таблетка,няма да го предозираш споко Peace

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАНИ! ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА! ЛЕКО РАЖДАНЕ И ПОСЛУШНО И КРОТКО БЕБЕНЦЕ!

# 63
Никой не пише! Crossing Arms
Видяхте се в хубаво време и юруш навън. Wink

Нанни, почерпката си я бива. Така ми се допи Бейлис... Blush
Хайде лека вечер, и дано от утре сте по-активни! Hug

# 64
Ми да,ние сме по цял ден по улиците. Mr. Green
Рони,как е Ема?По-добре ли е вече?

# 65
  • София
Nanny, абе писала съм жълтеница вместо варицела (ми то много близки думи), много съм загубена, да не чуе дявола  Praynig
От днес и аз съм с шарка, да ми е честита   Tired
Ама няма какво да се прави, нямаше как да се размина, дано мине бързо, засега съм без Т и с 5 пъпки, дано не станата много повече, стискайте палци  Hug
Цеци от днес е на градинка и така.

# 66
Нани, честит рожден ден! Желая ти скоро най-прекрасното бебе, много щастие и усмивки!!!

Ивка, дано леко да минава при теб тази варицела!  Praynig

През уикенда беше страхотно времето, не се прибрахме почти, вчера ходихме на вилата, подрязвахме и варосвахме дръвчетата, поизчистихме, приготвяме се да завземаме баирите.  Mr. Green Плановете ми са до края на месеца на работа и от 11.05. да излизам вече в почивка.

Лека и усмихната седмица!  Hug

# 67
Честит Рожден Ден Нани!(с малко закъснение) Blush
Много здраве ти желая безпроблемно и леко раждане и на финала едно малко сладко и послушно човече. Heart Eyes

ние също използвахме хубавото време и в събота направихме бойното кръщение на Валери,заведохме го на планина. Ние сме от семействата баир-будала ,но на нас ни харесва. Валери очудващо се държа мъжки ,нагоре тичаше след батковците ,а ние постоянно спирахме за да не се измори ,но надолу скачаше като маймунка ,но се подхлъзна два пъти и се наложи баща му да го носи. Като се прибрахме изкъпахме го и заспа блаженно ,не можахме да го събудим в 9 вечерта .На следващия ден питаше кога пак ще ходи на "бака" Party .Ето малко снимки ,ако на някой му се гледат.
http://s156.photobucket.com/albums/t23/isikamenova/balkan/?actio … rent=IMGP3650.jpg
лек и усмихнат ден ви желая . Аз отивам да мия прозорци докато ги няма малките разбойници Flutter

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:00 от isi_kam

# 68
НАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! Много здраве, щастие, любов , късмет и най-вече леко раждане и едно здраво бебче! Вече наближава. Ивка, как си? Дано леко мине при теб варицелата.  Иси, не мога да отворя снимките от работата. Довечера ще ги разгледам вкъщи. Пепи не е писала скоро. Рони, как е Емата?

# 69
Много мерси за поздравчетата и милите думи! Hug

Ивка, мина ми през ума, че си се объркала, ама да питам... а ти да оздравяваш бързо, че при нас големите по -трудно се изкарва шарката. Hug
Иска, екстра сте си изкарали... ще взема и аз да последвам примера ти, та белким родя...не за баирбудалата, а за прозорците, че да съм по-наблизо до родилния дом. Laughing

# 70
здравейте  Sad
Аз  нещо се  разболях и 3 дни лежа,не е работа това,39 градуса не мога да ги сваля, днес и Юл се разболя  Rolling Eyesужас просто,
Уж бронхит ли  имам кво е незнам ,пия сумати лекарства и не пада Т ShockedДано Юл да нес е влоши само

Нанни   bouquet  bouquet  :bouquet

# 71
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на патерици и от мен,мила Нанни!
  bigdance2Много здраве ти желая,много любов и пухкаво здраво бебче!

Ели,мила,лоша работа!Гладайте скоро да оздравявате! Hug

И ние ходихме на Витоша,но Влади в началото се държа като примадона.Отказваше да стъпва на земята,искаше все да го носят.Мръсно му било,имало буболечки,крачетата го болели...накрая се отпусна и като прихна по баира-като козичка,не можеш го спреш!После не иска да се връща-пак ще ходим в сряда на поход,но този път на Седемте Рилски Езера.
Много ми се прииска да си купим къщичка някъде,в тая София откачам вече!Задръствания,боклук навсякъде,въздуха е толкова мръсен,че понякога не мога да си поема дъх!
Дай Боже да ни се отдаде възможност да си купим къщичка в някое близко село да ходим за събота и неделя поне.

Иначе днес директорката потвърди,че ще приемат Владката със сигурност,дано си удържи на думата.Утре и аз ще ходя да говоря с нея,малко ми е притеснено,ама какво да правя.
Ох,много дълго стана-сори.

# 72
Добро утро момичета! Как сте днес?
Емка, Ели, Юл бързо оздравяване (ако съм пропуснала някой болен и болестта да го пропусне  Wink )
Хайде закуската тази сутрин е от мен.
Имам часове с 12 клас, но съответно никой няма  Hug а излъгах току що дойде една ученичка. Поне няма да си стоя сама.  hahaha
При нас има за хвалене. След едноседмична почивка в къщи с мама Криси реши да ходи на ясла. Сутринта е станал и бащ му го е завел без проблем на ясла. Снощи даже каза, че днес ще спи там. Беше много спокоен и весел след яслата ( пу пу ). Дано се задържи така тенденцията, че работата се отваря последните 2 месеца в училище и няма да има мърдане. Матури, проверки .... дипломи много работа.  Crazy

Нани не съм те забравила ,много щастие, здраве и леко раждане. Здраво и щастливо бебе и бати да си имаш   bouquet  Hug

# 73
Здравейте от нас  Hug
Нани и от мен леко раждане и много щастие ти желая.Да сте здрави всички!

Ивка скоро да се опъпчваш и да минава.  Hug

Ели, дано не те разочаровам,но ако е вирус,той не се влияе от АБ  Peace

Хубав ден и бързо оздраяване !

# 74
Рени сигурно си права,защото от неделя пия Аб и нищо,все едно не пия,Т не спада,като парцал съм Sad тази Т е ужасно нещо

Общи условия

Активация на акаунт