LOST - сезон 5 / тема III

• 28 110
  • 483
  •   1
Отговори
# 480
Аз логика не търся...ама и не намирам във филма..Окото може да е на Джак,но може да е на Кейт-защото току що изгледах пак серията и когато Кейт беше малка вадеше точно такива светли зелени очи-това око,сравнено с другото на Джак изглежда по-светло,освен,че кожата е по-нежна. И формата беше подобна. Така,че може да е тя.Сега гледах пак-Сойер и Джулиет имат кристални сини очи.

# 481
И аз като BeLLa мисля, че окото е на Джак/ефект е позамазването на кожата струва ми се, за да ни обърка/.Същото око го има с яка вежда и в снимките в един от подвеждащите трейлъри, които копнах от youtube, без да прочета коментарите под тях - съжалявам, че ви метнах в оркестъра от бързане да споделя какво съм намерила.  Embarassed Иначе е ясно, че още няма как да са започнали снимките на новия сезон, но събуждането на актьора, играещ Джак, в онази стая, сянката в огледалото и объркването му мноого ми се вързаха с Лост 6 и се чудих от какъв зор са ги снимали предварително тези сцени, а те били от друг филм.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 20:53 от Миа

# 482
Всъщност, какво значение има дали е на Джак това зелено око:))

# 483
  • София
нова тема   Laughing

Още не съм гледала серията, че ме нямаше няколко дена, няма и да ви чета, да не си развалям удоволствието   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт