''Парфюмни размисли и страсти'' 8

• 14 597
  • 413
  •   1
Отговори
# 120
Ами да, пазарувала съм от там и не съм имала проблеми.  Peace

# 121
Аз и в тази темичка бях говорила за него , но мисля в по-старо издание.  Simple Smile
Нищо, че е мъжки много го харесвам. И аз си го ползвах с кеф. Наистина е зимен. Но ми беше любопитно да го помириша и сега, че много отдавна не съм го срещала, а нали вкусовете с времето се менят. И така.
Лина благодаря ти. Ще си помисля още известно време и може да го взема за половинката с идеята да го ползвам и аз  Twisted Evil
Ами то май повечето мъжки аромати са ЕДТ, много рядко срещам ЕДП.

# 122
  • Sofia
Аз само веднъж съм срeщала мъжки едп  - Dior Homme Intense edp.

Ако знаете други ще ми е интересено да споделите!  Grinning

# 123
# 124
Контрадикшън на мен ми е много тежък,но пък Truth си е направо обвързване Joy Joy Joy

Truth направо ми взе здравето с тези треви и бели цветя. Главоболие и гадене ми предизвика.
Контрадикшън не съм пробвала, но съм чела добри отзиви за него, нищо чудно да ми хареса.

# 125
Добро утро на всички. Тес да ти кажа аз Контрадикшъна съм го ползвала но много отдавна и си спомням че беше малко тежък, но същевременно нищо особенно.

# 126
Бихте ли споделили нещо за парфюмите на JLO.Ползвали ли сте и кой е най-...Теставх един,който беше в много красиво шише,цветно.Интересен ми се видя.

# 127
Контрадикшън на мен ми е много тежък,но пък Truth си е направо обвързване Joy Joy Joy

Truth направо ми взе здравето с тези треви и бели цветя. Главоболие и гадене ми предизвика.
Контрадикшън не съм пробвала, но съм чела добри отзиви за него, нищо чудно да ми хареса.
Truth ми е стара и май вечна любов Heart EyesКонтрадикшън го имах но го размених, на чай ми мирише, но на какъв незнам май на черен Grinning

# 128
  • София
CK ми е любима марка. Но Ескейп и Контрадикшън ги мразя.

# 129
Здравейте момичета  bouquet, аз много обичам Truth, но за сега не бих си го взела отново, на Джей Ло тествах този -

- Лив Лукс, приятничък, но не ме впечатли с нищо Peace

# 130
  • София
2003 май беше, бях си взела летен Truth Lush. Беше супер - интересен, но лек.
Но не знам дали го има някъде сега въобще.

# 131
Мисля че с разцъфванета на дръвчетата ще е удачно да си взема отново  Етърнати
, усещам в него много люляк.

# 132
На Джей Ло ето това ми се стори много приятно, точно за това време според мен, а може и лято newsm78
http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/i/Deseo%20Ad.jpg

Дават го флорално-дървесен. Ето му нотките:
Top notes: Watery Bamboo Leaves, Garden Yuzu, Sicilian Bergamot, Freesia

Middle notes: Star Jasmine, Pink Geranium Flower, Orange Blossom, French Mimosa

Base notes: Warm Amber, Oak moss, Sensual Musks, Creamy Sandalwood, Atlas Cedar wood, Patchouli, Mineral Accord

Между другото не намерих на Джей Ло парфюмите във Фрагрантика. Или аз съм за очила.

# 133
Ами да, пробвах и Десео, има го в Бюти Зоун, по -интригуващ е от Лив Лукс, не е лош Simple Smile

# 134
  • Варна
vili_2703,  има си ги на Джей Ло  Peace

http://www.fragrantica.com/designers/Jennifer-Lopez.html

Аз съм имала само Glow, но ми се ще да пробвам и Deseo  Simple Smile Другите не ме впечатлиха.

Общи условия

Активация на акаунт