''Парфюмни размисли и страсти'' 8

• 14 610
  • 413
  •   1
Отговори
# 150
Да, Миши - при нас го има в Блик Peace Май не беше тестер - беше с капачка, а там тестертите са без Simple Smile - разходи се и го виж

# 151
Glow after Dark на JLo ли? Пробвала съм го доста пъти, много е приятен!

# 152
Да на Монда е. До сега четох как я бяха разпънали на кръст заради 100 те парфюма които притежава. Едва ли не с психични отклонения била и запълвала празнотата в живота си с парфюми и т.н......
Начетох се на женска завист и злоба  Sick

# 153
Къде го пише това Shocked

# 154
Момичета току що получих пробичка на ето това чудо https://cdn.bg-mamma.com/OTCl/251a166b.jpg

Направо е прелестен. Страшно съм очарована. Heart Eyes Усещам го цветен , но и сладичък. Има ванилия и карамел също. СЛед направена равносметка от моя страна май повечето харесвани от мен аромати съдържат и ванилия.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.   Shocked

Колекцията от парфюми на monda наистина е страшно впечатляваща. Тя каза, че има 97 и не обича да минава 100 броя, ако ги мине подарявала  Crazy Видях снимка на шкафа с парфюмите и мога да кажа, че ако и отида на гости няма да изляза достаааааа сълго време от тях.

# 155
Тя може да не си ги е купувала сама всичките

# 156
vili ,а кой е този парфюм?Страхотно изглежда!
Иначе всеки има право да си купи не 100,а 200 парфюма ако реши,стига да е в състояние да си го позволи.Но пък аз примерно не мога да ползвам повече от 3-4 на сезон.Просто няма как да изпръскам тези 100...годината има 365 дни.От опит знам как с времето се променя аромат.

# 157
Вили пробичка на Джуси Кутюр ли, много ми е интересен Simple Smile
Да точно Джуси, направо е невероятен. Страшно много ми хареса .

# 158
Уникална колекция наистина, красота е да гледаш само Simple Smile, Вили супер, откъде я поръча мостричката, то и флакончето е много хубаво Heart Eyes

# 159
Уникална колекция наистина, красота е да гледаш само Simple Smile, Вили супер, откъде я поръча мостричката Peace
Една много мила съфорумка ми прати.
За което съм и изключително благодарна. Hug

# 160
 Ако ви се чете простотия женска от тук нататък http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281685.180

Mi6i76 Монда е писала че аромата на парфюма не се променя с годините.

# 161
Жаки,мерси за Jlo!!!
Забравих да честитя новият парфюм на Бритни!Да се ползва по предназначение GrinningТолкова хубаво си го разказала,че се потопих в аромата и зафантазирах Heart Eyes

# 162
paola нямам идея от къде черпи тази информация,но това не е така!Познавам хора,които работят именно това и могат да разкажат как се правят композициите,а и на всеки носа не може никой да ме убеди,че дори в разфасовка от 100 мл не усеща ралика в началото и краят на ползването Thinking

# 163
Мерси Simple Smile Днес го разходих малко навънка Simple Smile Но занапред ще го нося предимно вечер
Аз мисля, че се променят с времето и то доста! Имам парфюми, които са ми подарени преди 6-7 години и хич не са същите като преди! Някои си променят и цвета, други не

# 164
paola нямам идея от къде черпи тази информация,но това не е така!Познавам хора,които работят именно това и могат да разкажат как се правят композициите,а и на всеки носа не може никой да ме убеди,че дори в разфасовка от 100 мл не усеща ралика в началото и краят на ползването Thinking
Предполагам и зависи колко бързо изпръскаш 100-тицата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт