''Парфюмни размисли и страсти'' 8

• 14 606
  • 413
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета  Hug

Аз в момент на лудост преди малко си поръчах Burberry Brit EDP, еми какво да направя искам гооо. Може вече наистина да ме набиете, защото и аз се усещам, че взех да прекалявам  fight
Утре сигурно ще ми го доставят от гет.бг.
Аз съм го виждала гардеробчето на Монда. Страхотно е  Heart Eyes . Възхищавам и се на тази жена  Peace 

Тес аз го имам парфюма на Nina Ricci     Deci Dela . Не съм чак толкова очарована от него, колкото си мислех. Хубав е наистина, май даже не мога да го сравня с друг такъв аромат, но може би очаквах повече малини в него, а пусто не ги усещам.

# 166
paola нямам идея от къде черпи тази информация,но това не е така!Познавам хора,които работят именно това и могат да разкажат как се правят композициите,а и на всеки носа не може никой да ме убеди,че дори в разфасовка от 100 мл не усеща ралика в началото и краят на ползването Thinking
Предполагам и зависи колко бързо изпръскаш 100-тицата. Mr. Green

Мисля че от собствен опит знае това. Пишеше някъде че имала доста стари парфюми  и не са мръднали.

# 167
Паола, четох до някъде и спрях -  много махленско Shocked, като на селска седянка. Който иска да има един, който иска да има 1000, леле как искам с такова количествяо парфюми да си запълвам липсите Laughing Laughing - завистта и простотията са ужасно нещо.

Лина, така ли, аз пък много малинов го чувствам Peace

# 168
Може и така да е paola,нейни са си да е жива и здрава да си ги ползва!Аз ще се въздържа от коментар да не се тълкува грешно,просто не само моят опит показва и друга истина.Иначе там се вижда една тюркоазено-синя обувчица.Някой разпознава ли аромата?
vili jucy-to на каква цена върви в момента,идея?

# 169
Ми аз точно за това и го купих, но....Колко са различни възприятията при различните хора Hug

Малеее Вили, какви са тези красоти, имай милост  Praynig , че виж колко са ми слаби ангелите  Joy

# 170
И аз искам толкова парфюмиииииии Flutter
Миши гледам , че във фрагрантика го дават 54 долара за 100-тицата.

Ето го във фрагранса http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 7W__products.html
А някой може ли да ме светне какво е  Solid Perfume? Да не е чист парфюм, защото гледам, че е много малка разфасовка 47 долара

# 171
Аз чак толкова много не, по -скромно го раздавам, но с около 95 - 6, ще се оправя Laughing

Аз малко да върна темата назад, приятелка ми каза, че Кюриъс на Бритни Спиърс бил много хубав - Жаки ти май го имаше, какво представлява Peace

# 172
Опс дали сте линк по-нагоре.  Solid Perfume е твърд парфюм.

http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 7W__products.html

# 173
Твърд като крем ли и се маже?
Иначе това чудо на чудесата отива в уиш листата ми задължително.

# 174
Твърд като крем ли и се маже?
Иначе това чудо на чудесата отива в уиш листата ми задължително.

имала съм твърд парфюм на Магнолия,  по -гъста консистенция от крем е, по -скоро, като бръснарски сапун - малко смешно обяснение, но дано ме разбра Grinning

# 175
Tess плс погледни на Монда гардеробчето.Тази обувчица в тюркоазено-синьо ,прилича ли ти на някой аромат?

# 176
Миши и аз я загледах, но не ми е познат парфюмът, идея нямам кой е Peace

# 177
Да Тес разбрах те  Hug
Май ще се замисля за една 30-тица или 50-тица, че ми влезе под кожата.
Не можах да открия обувчицата, но до скоро я имаше в саса.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:07 от vili_2703

# 178
Eeeee, браво Вили- ще се хвалиш Grinning, много е красив и притегателен флаконът, аз исках да питам Жаки за Кюриъс, много ми го похвалиха -

# 179
Пробвах сега пак този
Днес ми харесва много повече от вчера Flutter Малко като че ли прилича на Класик, но е по-лек, нежен и младежки!
За пролетта е много подходящ! Но пак има нещо в него, което ми прилича на друг аромат...     animal085

Тess, Curious ми е един от любимите аромати! И единственият купен 2 пъти лично от мене  Grinning
Ухае на магнолия и жасмин...но много нежно! Аз го описвам като нежни цветя, напоени с ванилия и мускус!

Общи условия

Активация на акаунт