Тайната на перфектната кожа - 3: целунати от пролетното слънце :-)

• 31 607
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
  • София
При мен това усещане на стягане преминава след 5 мин. Simple Smile

# 301
Кларина, ако се нанесе в съвсем малко количество и се размаже по-старателно и продължително върху леко влажна кожа, не личи. Не съм пробвала да слагам фдт отгоре.

Myriad, дано по-бързо се оправиш. Ох, това акне...  ooooh!

# 302
  • София
момичета, правите ли почистване с озон? ако да, колко често месечно на 2 или 3 месеца?
мойта козметичка, рядко ходя на такова чистене... ми казва че е нужно еидн път месечно... но аз имам впечатление, че на 3 месеца ми назрява нуждата за чистене на порите така...

споделете моля!

# 303
момичета, правите ли почистване с озон? ако да, колко често месечно на 2 или 3 месеца?
мойта козметичка, рядко ходя на такова чистене... ми казва че е нужно еидн път месечно... но аз имам впечатление, че на 3 месеца ми назрява нуждата за чистене на порите така...

споделете моля!

Ох, те тези козметички всичко знаят. Честно казано откакто спрях да ходя на каквото и да е почистване при козметик, лицето ми се оправи. За почистването с озон нищо не съм чувала, ама и не очаквам да е нещо супер. Ако отидеш, сподели.   bouquet

# 304
Кларина, ако се нанесе в съвсем малко количество и се размаже по-старателно и продължително върху леко влажна кожа, не личи. Не съм пробвала да слагам фдт отгоре.

Аз слагам крем и фдт отгоре. Избягвам да си мажа цялото лице с Кларина, че много ми опъва.

# 305
  • София
mohito...порите ми са се позапушили , то си личи..имам мастни пъпчици дето си излизат и някои макар и малко се възпаляват... лично аз добре с еусещам след таквоа почистване, само че не знам дали тя не прекалява като казва всеки месец да става това....

# 306
mohito...порите ми са се позапушили , то си личи..имам мастни пъпчици дето си излизат и някои макар и малко се възпаляват... лично аз добре с еусещам след таквоа почистване, само че не знам дали тя не прекалява като казва всеки месец да става това....

А какво представлява самата процедура?   bouquet

# 307
  • София
лежиш под озонатор / парата/ и като се напари лицето почва с хартиена кърпичка да стиска пъпчиците... после минава с един уред и с пудра антибктериална мисля да затвори порите...после маска и масаж.. и полсе кремче и си леко настискан... но минава за 2 3 4 дни и после е много чиста кожата на пипане...

# 308
лежиш под озонатор / парата/ и като се напари лицето почва с хартиена кърпичка да стиска пъпчиците... после минава с един уред и с пудра антибктериална мисля да затвори порите...после маска и масаж.. и полсе кремче и си леко настискан... но минава за 2 3 4 дни и после е много чиста кожата на пипане...

Благодаря много за отговора   bouquet

Уредът, с който се минава после, Д'арсонвал ли е?

# 309
След една такава процедура така хубаво ми се почисти лицето, че чак се обели  #2gunfire

# 310
Това почистване при козметик за мен е чисто осакатяване.После 3 дена ходиш с рани по лицето все едно са те били.Почистването може да стане и в домашни условия а озонатора може да се замести с тенджера с вряла вода(както при маслената баня)  Peace

# 311
  • София
значи някой си е оставил ръцете, ако те осакати така!
при мен има леки червенини за 2 3 дни и после всичко е ОК!
в домашни условия само маслена баня мисля,ч е е добре откъм здравословна гледна точка, понеже като отвориш порите и изстискаш , ако успееш без да станеш на синини, после порите стоят отворени и всичко нечисто може да си влиза вътре... не мисля че е добре това да се прави, освен ако не познаваш добре лицето си и не си навреждаш!

да , дерсонвал мисля беше уреда.

# 312
  • София
То си зависи и от козметичката. При моите козметички права такова почистване през месец, но никога не ми се е случвало да ми стават рани  по лицето или да хода със зачервена кожа дни наред.
Лицето ми става чисто, кожата видимо сияе, имам зачервяване не повече от 1 час след почистването. Аз по принцип съм с бяла и много чуствителна кожа, но нямам такива проблеми за които говорите след почистването. Ако имате такива проблеми след почистване, направо кажете на козметичките ви, че са си оставили ръцете и да си хвърли някъде дипломата!  Peace

Уреда е дарсонвал.

# 313
Напълно съм съгласна със запазена маrка-най-важното при ходенето е колко е добра козметичката...много момичета случват на 1-2-3 не много компетентни и от там нататък си създават мнение ,че това е процедура ,която им вреди...НО не е така.
Професионалното почистване е много по-добро от това в къщи...първо ,че ако човек сам стиска пъпките може да разнесе бактериите върху цялото лице и тогава става кошмар.Второ-дарсонвала е много важен за затваряне на порите.Йонофорезата не може да се направи в къщи.А вкарването на ампули с йонофореза дава много добри резултати.
Аз лично съм с много чувствителна кожa,петънца и белези ми остават от одраскване ,та представете си какво е при стискане.Но пък почистване ми е необходимо 1 месечно.
Изпатих си при доста козметички,но най-накрая намерих една,от която съм много доволна...така че не отхвърляйте почистването при козметик като цяло-просто се уверете ,че тази при ,която ходите е способна....Peace

# 314
Момичета препоръчаите ми моля ви някое кремче ,което да мажа на петънца от пъпки,че напоследък положението е страшно.Със суха кожa съм,сравнително чувствителна,но много лесно ми остават белези и петънца.Дори от одраскване с нокът..мерси предварително...  bouquet

Grinning все едно описа мен!И аз с това се боря!!!ама зора е голям.....Изкупих аптеката Embarassed
Да ти кажа все пак крема ,от който съм доволна и вече ползвам втори път....На Гарние - Anti Sun Damage, SPF 28.В шише с помпа от тази серия Нутришънист....Не очаквах,че ще ми хареса толкова,за лятото е супер,а и е по-плътен и за суха кожа пасва много добре пък и на петънцата им трябва висок фактор.И е добър под грим....
А избелващ крем сега е малко опасно да ползваш при жега 30 градуса......ама миналото лято в Сефора ми продадоха един гел  точно против петна и лунички ,марката е  Dr Brandt ако не се лъжа.Наистина ме избели добре и без странични ефекти,ама ми излезе златен.....към $100 Shocked ,а и към него задължително фактор над 40....препоръчаха ми Кларинс 40....
Преди това ползвах Even Better на Клиник и не видях резултат....
Ако разпиташ може да ти извадят някое ново чудо....
Преди бях доволна и от едни шишенца с помпа на Олей.....
Сега вече само се надявам ,че лятото ще ми се изравни тена,че на бяло лице всичко си личи....

Кате мерси за отговора -явно ще се ходи до Сефора за кремче... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт