Тайната на перфектната кожа - 3: целунати от пролетното слънце :-)

• 31 587
  • 382
  •   1
Отговори
# 270
Сигурно вече сте прочели линка за свойствата на сребърната вода....Била най-мощното антибактериално средство,но няма да ви увреди кожата-може да се капе и в очите,използва се и при бебета,също така се пие....Помнете да разклащате шишето преди употреба!

# 271
Какво ли не съм си слагала по лицето - ще пробвам и сребърната вода.  Crazy

# 272
Аз я пробвах преди месеци, защото се бях поопъпчила по челото, но нямаше никакъв ефект.

# 273
Момичета,не знам дали това е точната тема,но реших тук да попитам - препоръчайте ми някакво по-евтино измиващо гелче/кремче и тоник за лице,ако може Praynig До сега съм ползвала какво ли не,скоро ми свършват тези на Авен,от които междудругото съм много доволна,но в момента просто нямам финансовта възможност да повторя или да купя нещо по-хубаво,затова докато чакам парички все пак трябва да си мия лицето  Laughing и реших сега да мина с нещо от "по-ниския клас" така да се каже. Ако може да ми препоръчате нещо сравнително добро на добра цена за момента ще съм много благодарна Praynig Да споделя само,че съм със смесена към мазна кожа,склонна към акне и зачервяване(чувствителна демек).

# 274
Сапунчето Clear Face на Sebamed. Икономично е, струва към 8лв. Моята кожа е като твоята и ми е много добре с него. Вече 2-3 седмици го ползвам. Myriad ми го препоръча и съм й много благодарна!

# 275
  • София
Антибактериален гел на Регал. Много нежен, приятен, хубав аромат. Беше ми го предписал дерматолог наред с разни скъпи мазила Peace

# 276
бяхте дали линк откъде може да се купи кремчето кларина  Praynig да го сложим на 1 страница

# 277
бяхте дали линк откъде може да се купи кремчето кларина  Praynig да го сложим на 1 страница

Има го във всяка аптека.
Кларина

# 278
Антибактериален гел на Регал. Много нежен, приятен, хубав аромат. Беше ми го предписал дерматолог наред с разни скъпи мазила Peace
Подкрепям за Регал.Много хубава българска козметика.От тази серия има и почистващ пяна за лице.

# 279
Аз я пробвах преди месеци, защото се бях поопъпчила по челото, но нямаше никакъв ефект.

Сребърната вода НЕ е против пъпки,а против бактерии!Който ще си я купува да лекува пъпки,по-добре да забрави.....Пъпките имат много и най-различни причинители- най-често вътрешни.......

# 280
Подкрепям за Регал.Много хубава българска козметика.От тази серия има и почистващ пяна за лице.

Ползвала съм го,и на мен ми харесва,но за съжаление не живея в България и тук не може да бъде намерено. А какво е това сапунче,за което letsgo сподели? Може ли снимчица,за да знам какво да търся Praynig Какво производство е то?

# 281
  • София
Tогава Нивеа Young, то ми е в топ 3 на измиващите, а не е скъпо Simple Smile

# 282
Аз от Регал така съм се изпъпчвала, че вече не ги пробвам. Дадох крема на сестра ми и на нея не понесе.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 21:27 от Мира:)

# 283
Като стана дума за дезинфекция и противовъзпалителен ефект, наскоро попаднах на лайкова вода. Накой пробвал ли е?

# 284
Като стана дума за дезинфекция и противовъзпалителен ефект, наскоро попаднах на лайкова вода. Накой пробвал ли е?

ами аз не бих си купила такава- направо си правя отвара от лайка и я ползвам,но трябва да е прясна!Има при мен много добър ефект!ако е леко топла още по-добре...А на купените води не им знам състава.....ползвам само розова вода от аптеката....

Общи условия

Активация на акаунт