Така че - не се ядосвайте за хвърленото АМ
Така че - не се ядосвайте за хвърленото АМ
Налага ми се да го будя доста време, за да ми помага, така че се отказах от неговата помощ нощно време.
Само го оливам постоянно, изобщо не знам как ще се справям, а и той шава. Да не говорим, че от днес ще давам и капките за рахит, там съвсем трябва да съм безпогрешна, някакви съвети и трикове да ми препоръчате?
От хубавото ни спане онази вечер, когато заспа върху мен и откарахме много време, от вчера сутринта съм с болка в едната гърда, на която изобщо не обърнах внимание. Чак вечерта видях колко е червена и се панирах. Правих студени, горещи компреси, пих парацетамол, давах да суче от нея, изцеждах. Странното е, че тази сутрин е добре - мека е, не усещам уплътнения, и болката мина, но още стои зачервена и много ме притеснява...дали има възпаление? Ще слагам след малко риванол. Но на пипане и на усет нищо и няма...вече, много странно.
Но пък покрай капките знае вече 2 израза, на които реагира: "Отвори устачки" и "Последно". В тази връзка да успокоя Nagaina, че с лъжичката се свиква... след време 

И това не е от изнежването, ами защото като кърмиш бебето, кърмата е с телесна Т. И АМ трябва да е с такава 

Поне с това няма да свикваме тепърва, като започнем захранване
Само го оливам постоянно, изобщо не знам как ще се справям, а и той шава. Да не говорим, че от днес ще давам и капките за рахит, там съвсем трябва да съм безпогрешна, някакви съвети и трикове да ми препоръчате?
?
И това не е от изнежването, ами защото като кърмиш бебето, кърмата е с телесна Т. И АМ трябва да е с такава 
Заглежда се също, но за кратко. 

Само го оливам постоянно, изобщо не знам как ще се справям, а и той шава. Да не говорим, че от днес ще давам и капките за рахит, там съвсем трябва да съм безпогрешна, някакви съвети и трикове да ми препоръчате?Препоръчани теми