95-та пролетна раздумка в САЩ

• 15 171
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
ЧРД на Бубкин Дани!
Весел, палав, здрав, умерено послушен и горд брат на Моркок!
Честит празник, Бубс!

# 151
  • Boston, MA
Мерси! Рожденикът замина с тати на Томас театър, какъв късмет точно днес да е единственият ден на това представление, а?  Laughing

# 152
Честит рожден ден на Дани Simple Smile
Да е здрав и щастлив Simple Smile
Весел празник на цялто семейство.

# 153
Честит Рожден Ден на Дани!!!!!
Желая му много здраве ,щастие и много късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На мама и тати весел празник.

# 154
Ех, овне!  Flutter
Бубс, малко да се беше понапънала и заедно щяхме да празнуваме с Дани рд.  Wink
Да е усмихнат, весел и здрав. И много горд със задаващия се малък Моркок.  Heart Eyes
На теб честит празник!   bouquet

# 155
Хоп, да се запиша в тази темичка и аз  Laughing Ще я следя с интерес, че и мен ме вълнуват някои чужбинкси въпроси.
Живея в Чикаго и живот и здраве очаквам нашето съкровище през август!  Grinning
Кюбит, много се радвам, че те виждам тук..., изгубих те от поглед и все се сещах за теб  Hug Как са бебчовците-порастна ли много коремчето?  Grinning
Честит празник на рождениците!   bouquet Много здраве, любов и пракрасни моменти в живота!

Момичета, знаете ли дали има и специална тема за бременните и мамите в САЩ, че така като гледам, ме вълнуват доста въпроси   newsm78, свързани с раждането и отглеждането на детето тук...

Хубав празник на празнуващите Великден утре!  Hug

# 156
Е, че то си е закон, нищо ценно да не се оставя в колата , няма значение платен или не платен паркинг е, няма значение град или държава...хулигани има навсякъде.

на една приятелка в Англия за слънчеви очила от 5 кинта и разбиха колата ...нищо не оставям аз.

Честит Рожден Ден на Сладък Голям Морков-Дани!!!  Hug
Бубка, честит празник и на теб!  bouquet

деннива, Добре Дошла!
май няма специална тема, но можеш да питаш тук Simple Smile

# 157
Бубка, да ви е здрав и щастлив и много да ви радва!

# 158
denniva, да не би да имаш интернет вече?  Wink

Питай тук каквото те вълнува. Има още 2 бременни, освен нас, в темата и такива с пресни спомени, Wink така че все ще се намери някой да отговори.

Аз съм ок. Чакам с нетърпение новини от Инканто, би трябвало да е родила вече.

# 159
Бубка, да ти е жив, здрав, и все така слънчев Дани!

Деннива, не знам за форум за бременни бълг. мами в САЩ, но много места имат локални форуми за мами (дори понякога за различни части на града), където се дискутират практически въпроси, вкл. за местни лекари,  и препоръки.  Можеш да провериш където си. 

# 160
Бубка, честит празник на вас и порасналото ви момче! Желая щастливо детство! Simple Smile

Ние днес се разходихме до едни градини с азалии и пеперуди и сега ми е едно такова пролетно... Simple Smile

# 161
честит рожден ден на дани! да расте здрав и да слуша мама   bouquet

# 162
Свърших вампирската сага, Бенс. И четирите книги прочетох.  Crazy
Темата я видях, но там девойките са фенове на артистчето, което играе Едуард и само цъкат по него...  Whistling В повечко ми идва на мен цъкнята...  Mr. Green

# 163
  • Чикаго / София
Честит Трети Рожден Ден на Дани!

Да е здрав и щастлив! Много подаръци и весело изкарване!

Бубка, честит празник!  bouquet

denniva, добре дошла! Питай тук, ако можем ще помагаме!

# 164
момичета, само да споделя с вас, че след като ползвах турботакс онлайн 4-5 години безпроблемно, тази година стейт и фед ретърните ми бяха пълни с грешки (които сама открих, софтуеърът ги показваше като ерор фрии) за хиляди долари. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако ги бях файлнала в този вид, но исках да ви кажа да си отваряте очите на четири ако сте с турботакс.

Общи условия

Активация на акаунт