95-та пролетна раздумка в САЩ

• 15 462
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Дани  Heart Eyes .

Честит имен ден на Къдрокоска, Бенсън, Калин на Тандури, Плами на МВК и на всички останали, които празнуват днес   bouquet .

# 166
Цветя за цветята ни Simple Smile

(дотук сме с цъфтежите, студ и вятър!)

# 167
Да ти е живо и здраво детето, Бубка!

Честити празници и на всички именици и празнуващи.

Simple Smile

# 168
  • Чикаго / София
Честито със закъснение, на всички именници от вчера! Да са живи и здрави и винаго цъвтящо красиви!  bouquet

# 169
Здравейте, момичета. Много скоро и ние ще се наредим при вас. Не видях в началото да пише да има някой във Вирджиния, но нищо, ние ще сме първи  Laughing

# 170
Честито на всички именници с ден закъснение.

Кога се боядисваха яйца за българския Великден и откъде купувате бои? Първа пролет ми е тук (по-скоро е зима навън, но това е друга тема).. Аз не съм добра домакиня и едва ли ще замеся козунаци и т.н., но нещо подобно продава ли се по руските магазини, примерно?

# 171
Честито на всички именници с ден закъснение.

Кога се боядисваха яйца за българския Великден и откъде купувате бои? Първа пролет ми е тук (по-скоро е зима навън, но това е друга тема).. Аз не съм добра домакиня и едва ли ще замеся козунаци и т.н., но нещо подобно продава ли се по руските магазини, примерно?

Яйцата се боядисват в четвъртък или в събота сутринта  Peace

# 172
И от мен със закъснение честито на вчерашните цветни именници.   bouquet

annisoft, успешен старт ви желая!  Grinning

irka, много хубава пролетна снимка на девойките.  Heart Eyes

Яйца и аз ще боядисвам, козунаци ще меси брат ми. Да видим каква ще я свършим.  Crazy
Бои имам от миналата година. При нас има във всеки магазин, но повече избор има в българските и гръцките. Ако някой не намира, мога да пратя по пощата...

# 173
Ева, боя купувам от кварталния гроусъри. Чула съм, че се боядисва четвъртък, но боядисвам когато мога (дори събота). Главно е детето да има фън.

Козунак не е ли challah хляб?  Поне за мене няма разлика. При нас го продават в обикновения гроусъри магазин, но сигурно в специализирани магазини би бил по-хубав.  Аз не съм и няма да пека козунаци.

При нас вече Заекът дойде вчера (2 пъти!).   Вчера като стана дечка, първо се залепи за прозореца и се опитваше да види яйцата Simple Smile   Казах и, че трябва да излезе и да ги потърси все пак, защото са скрити.    Тази неделя ще идва Българският Заек  Simple Smile   

# 174
  • usa
честит рожден ден на дани! с малко закъснение, но най-искрено му пожелавам много, много весели игри и смях! да е здрав, умен и разумен голям батко на моркова или както там реши да кръсти малкия си последовател!

и аз се отчетох с великдена. мислех традиционно да го отбелязвам ортодоксално, но даниел беше толкова настроен и развълнуван за яйца и ийстър бънита, та го отметнах вчера. заекът скри 15 шоколадови яйца в задния двор, после боядисахме една дузина истински яйца, преборихме се с тях, че ги и изядохме даже. кога се боядисват, кога се месят, какви други чалъми се правят с тях въобще не ме вълнува вече, важното е че детето се забавлява и че аз се отчетох като грижеща се за желанията му майка Simple Smile.

# 175
  • USA
Честит рожден ден на Дани! Да е много здрав и усмихнат и добър батко!  newsm59
Честито и на всички празнуващи цветя!  bouquet

Challah не е точно козунак но се доближава. При нас има арменски козунаци, но струват $25-40 парчето. И аз от стиснатост взех, че направих предварително  Mr. Green. По на Тандури рецептата. Станаха страхотни. Тандури  Hug.

Анисофт, добре дошла!   bouquet

# 176
Честит рожден ден на малкия сладък Дани, който скоро че стане голям батко!

Честито и на цветните ни именници от вчера!

Аз нещо съвсем се отнесох и ми се изплъзнаха май няколко празника без да забележа, но сега ще наваксвам. Simple Smile

Winx,  с машина ли меси козунаците? Аз също купувам кхала хляб, защото не е толкова сладък, колкото козунак, но пък не се и тегли по същия начин (май няма мляко в него, не знам). Бои за яйца във всеки магазин има, а сега даже ще са и на намаление.  Wink

Лени, за какви грешки става въпрос? Ако говориш, че програмата не maximize-ва между федерал и стейт - това и преди го имаше като проблем. Или имаш предвид неща, за които си потенциално подсъден?

Добре дошли на annisoft i denniva - тук какво виждате всякакви въпроси разискваме, така че не се притеснявайте да питате каквото ви интересува.  Hug

# 177
Ева, търси Panettone

Аз го купувам от италиански магазин. Малко по-сладък идва от нашенски козунак и е с повече стафиди, но вкуса е същия.

# 178
  • USA
Атти, да с машината. Смесих ги нещата и бум в машината на програма тесто - там се месиха и втасваха. Не съм повтаряла програмата за месене.
Панетонето и на мен ми харесва, но има прекалено много стафиди за мен.

# 179
Атти, да с машината. Смесих ги нещата и бум в машината на програма тесто - там се месиха и втасваха. Не съм повтаряла програмата за месене.
Панетонето и на мен ми харесва, но има прекалено много стафиди за мен.

Тъй, тъй, май ще трябва да си взема и аз една машинка, че с това пусто месене душа няма да ми остане.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт