Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 969
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Привет,

Там-там, радвам се че не е нищо сериозно. Дано бързо пробият зъбките и да й олекне.  Hug
За обувчиците, аз лично не бих рискувала да взема без да се мери, дори и за себе си, но ако държиш и както казваш, че са маратончици, може би е по-добре да й вземеш 24 номер, за да ги носи и есента.  Peace
А Коцето вече върви към 25 номер Shocked, през два месеца му купуваме нови обувки, разорихме се  ooooh!

Уинксче, много пораснал Криси и с тази прическа - "Голям мъж", а и какъв е подвижен, как тича по полянките само  Heart Eyes

Ива, твоите юнаци, явно обичат забавленията, представям си ги след време по дискотеките, ще има да щуреят  Laughing

За Великден яйцата ще ги боядисвам или докато Коцето спи или докато е на яслата.

Лек ден на всички!

# 241
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413264 … &numberpage=1
само да кажа,че тези според мен са уголемени и не са много хубави.Подарих ги на баба ми.
Буба е с 21 в момента. Веси, вземи на Ина един номер по-големи.
Оф, наистина е пристрастяване.Напълнила съм огромна кошница и мъжа ми базика,че ще дойдат есента.пу-пу
Детето ми спи вече  от 2 часа и половина.
Ива, как поръчваш от  там? С посредниците ли?

# 242
Здравейте! Аз днес се хванах да чистя кухнята. Надявах се да свърша докато спи Дели, но той спа само час, както обикновено. Аз бях наполовина готова и извиках майка да го изведе . Чак сега свърших с всичко.
От Ла редут си купих  два чифта обувки вече, номерата отговаряха, но една приятелка също с два се наложи да ги подари.
Велина, Крис е много хубав и както изглежда щастливо дете Heart Eyes

# 243
Здрваейте !
Първо помислих,4е съм объркала темата с тая на редута  Joy  Внимавайте,4е е голяма краста,аз не мога да се спра  Shocked
Това време сега да не мисли да се разваля то4но за по4ивните дни,ако утре вали сигурно 6те си прережа вените в къ6ти .Марти е станал толкова своенравен и така се тръ6ка,4е ми иде да го сма4кам  #Cussing out Ама като знам ,4е няма да помогне...
Весели по4ивни дни на вси4ки .

# 244
Аз пък измих почти всички прозорци и вече закачих и пердетата. Оправих напълно една стая, но имам още многоооо за вършене.

# 245
  • Варна
Уинкс много е пораснал Крис  Heart Eyes С тая прическа прилича на малко мъжле  Heart Eyes
Аз преминах периода на крастата с Ларедута.За себе си не съм купувала щото съм с нестандартни размери.Всичко което ми става ръкавите са ми къси.Сега само от време на време влизам да разгледам  Blush
С тоя Lazy Town и моите пощуряха вкъщи.Преслав иска "спортни бонбони " през един час  Laughing, а Нелия го гледа и тя си тика в устата. Изкупихме ябълките в кварталния плод и зеленчук.То няма лошо де  Wink

# 246
  • София
здравейте момичета
днес беше най-тъжния ден в живота ми, тъй като погребахме татко.
исках да го споделя с вас, защото сме си достатъчно близки, както и да споделя, че мъката ми е огромна и не намирам сили да се утреша. Cry
простете ми, в случай, че съм ви разстроила с тази тъжна вест, не това ми е била целта.
целувам ви, прегръщам ви и ви казвам, не изпускайте нито миг с вашите близки, за който бихте могли да съжалявате.
лека нощ...

# 247
  • На края на вселената!
 Flowers Rose Flowers Rose  Моите съболезнования!  Искам да ти кажа нещо за утеха, но такава няма  Cry

# 248
Ели, Hug.Моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

# 249
  • USA
Ox, Eли, много съжалявам!  Cry Нека почива в мир татко ти! Много те прегръщам.  Hug

# 250
Ох, Еличка, Еличка Hug Толкова много съжалявам Cry Прегръщам те силно.

# 251
О, Ели  Hug Моите съболезнования  Flowers Rose

# 252
Ели, моите съболезнования
 Hug  Hug  Hug

# 253
Мила Ели,мойте съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Много тъжна новина!Сили и прегрътки!

# 254
Оххх, добро утро! Пак тъжна новина  Sad Cry Ели, много  много съжалявам. Да почива в мир татко ти  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт