® E-bay - тема 26

• 45 863
  • 803
  •   2
Отговори
# 285
ами ако ти харесва блузата кажи и че нямаш гранции че ще ти прати твоита, да ти я изпрати и като я получиш ще и върнеш нейната ...

# 286
............
Аз ,да се оплача,една разсеяна англичанка ми е изпратила грешна блуза G-STAR,която е била спечелена от друг човек.Сега много държи да и я върна,че да ми прати моята.А на мен хич не ми се занимава. ooooh!

Brrr,чрез Емпреса ли ти дойде блузата?

Аз имах подобен случай.Изпратиха ми вярната със допълнителен самоадресиран платен плик  на адреса на Емпреса,защото и мен ме беше шубе да не изгоря.Когато дойде при мен в БГ грешната блуза я върнах по шофьора и Мариела я препрати на продавачката.Малко се забавиха нещата,но обясних на продавачката каква е ситуацията,а и в крайна сметка вината си беше нейна Crossing Arms

# 287
  • В сърцето на ММ
Не е от Емпресата-на няколко пъти си мислех да и тегля една и да и пиша да е гледала.Ама не съм такъв човек.
Съгласна е да ми плати 7 лири пътни,само и само да я върна.Да не е някакъв уникат?? Sick

# 288
  • Bulgaria
Здравейте имам нужда от вашата помощ.
На 4.03 купих за рож.ден на мъжа ми това
и още го няма. Чаках-чаках но май трябва да пиша на продавача.Проблема е че не мога да измисля какво  а и  англ.не съм добре.
ако някой може да ми драсне няколко реда ще съм много благодарна.Още тази вечер ще трябва да пиша. Много ми е притеснено май няма да го подаря,а рож.ден беше преди месец и още чакаме Cry

# 289
Жив и здрав да е малкия Александър и от мен,радост на мама и татко!  Heart Eyes

дениим,това да не е продавач от Китай или Хонг Конг-ако е така,от там нещата се бавят около месец и малко.Пиши му при всички положения,за да не изпуснеш срока за диспут-мисля,че беше 40-45дни!  Peace

# 290
  • Bulgaria
Благодаря много.Но съм тъжна защото този ще излезе голям мръсник и май ще пия една вода.Сега му писах един мейл с помощ на мъжо. Днес 2ма са писали негатив защото не са получили стоката, а той не им отговарял на писмата.Ако не ми отговори до утре да  пускам ли диспут.Аз го купих на 3.03.Ще питам как се пуска диспут ама дано не се стигне до там.Продавача е от Лондон http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=400026286349
И кой и как ще реши да ми върне парите?? Rolling Eyes

# 291
Благодаря много.Но съм тъжна защото този ще излезе голям мръсник и май ще пия една вода.Сега му писах един мейл с помощ на мъжо. Днес 2ма са писали негатив защото не са получили стоката, а той не им отговарял на писмата.Ако не ми отговори до утре да  пускам ли диспут.Аз го купих на 3.03.Ще питам как се пуска диспут ама дано не се стигне до там.Продавача е от Лондон http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=400026286349
И кой и как ще реши да ми върне парите?? Rolling Eyes

Нямаш проблеми. Пусни диспут за неполучена стока. След това ескалирай и ще ти върнат парите.

# 292
  • София
Я обяснете моля за ескалирането......кога се прави това и  в кои случаи, че скоро май и на мен ще ми се наложи да пускам диспут по същите причини, а хич не съм наясно  Rolling Eyes

# 293
Я обяснете моля за ескалирането......кога се прави това и  в кои случаи, че скоро май и на мен ще ми се наложи да пускам диспут по същите причини, а хич не съм наясно  Rolling Eyes

Това е линк от първия пост. На руски е, но е обяснено всичко.
http://www.vxzone.com/dispute.htm

# 294
Някой да знае как да се свържа с Патето спешно?  Praynig Praynig Под "спешно" имам предвид не животоспасяващо разбира се, но търга изтича и... знаете как е...  Embarassed  Grinning

# 295
някъкъв ми иска 15 паунда за шипинг на кожено яке
какво да го правя

# 296
Пожелай му да си го носи със здраве! Mr. Green Mr. Green

# 297
някъкъв ми иска 15 паунда за шипинг на кожено яке
какво да го правя

Ами не е изключено, ако е това яке, което показа, не е от най-леките.  Mr. Green
Според мен е нормален шипингът.  Sunglasses

# 298
Кое от всичките, че това е 4тото

# 299
Кое от всичките, че това е 4тото

Ти да не правиш търговия с тях? Mr. Green
Пощальонката така ми вика-какви са тия неща,ти сигурно правиш търговия! Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт