Как да забравя?

• 7 189
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
На мъжете като им стане и забравят всичко....естествено, че само те са виновни!!!

# 31
това което се случва в момента в живота на авторката е доста сериозно и всякакви шеговити изказвания са неуместни според мен.никой не е застрахован,да не дава  господ.
Бианка,за съжаление такива неща се случват и наистина не е задължително да има някаква причина или ти да си виновна за нещо.казва ти че не знае защо го е направил-може би наистина не знае.няма как да забравиш завинаги случелото се,просто трябва ВРЕМЕ.но болката ще отмине.не ми се е случвало такова нещо,но подобно изживях.на мен ми се обади мъж и по телефона ми каза че съпруга ми ми изневерява.изненадах се от реакциите си и през колко етапа преминах докато взема решение как да реагирам.за седмица свалих 10кг(съпруга ми беше извън страната,а исках да ме гледа в очите когато разговаряме за това).за щастие оказа се че не е вярно.така ,че никога не казвайте не бих простила(и аз така си мислех и още преди да разбера че няма какво да прощавам,вече бях решила че ще простя) или на мен не може да ми се случи.надявам се да ти докаже любовта си и да продължите двамата напред.

# 32
На мъжете като им стане и забравят всичко....естествено, че само те са виновни!!!

това да не е ксения под прикритие?!

# 33
Никога няма да забравиш случилото се.Притъпява се,но не се забравя.И на мен ми се случи нещо подобно-разбрах след години.След първата реакция за развод преосмислих и реших,че няма смисъл.Първо-имах чувства,второ-той има задължения към децата си,а при един развод-знаем какво става в повечето случаи.Трето-не знам как ще прозвучи-но не исках да направя може би кеф на някои хора.Защото той иначе е добър,уважителен и грижовен.И много хора ми завиждат за него.Да не говорим,че родителите ми го боготворят.Все си казвам,че на всеки може да се случи,но от това не ми става по-леко.Защото по принцип си мислим,че точно на нас няма да се случи.Аз направих същото -върнах си.И знаеш ли-сега не ми е по-леко.Даже се съмнявам повече,защото вече знам какво съм измисляла за оправдание на някое закъснение и все си мисля-какво ли може да измисли човек,без дори да подозира половинката му.Както и много жени и мъже не подозират нищо.Приключих с отмъщението,защото нещата взеха да стават сериозни-чувства и т.н.
Сега се опитвам заради себе си-нищо,че е егоистично, да живеем нормално,иначе и здравето ти отива на кино от този стрес.Така че се стегни и се опитай по-рядко да мислиш за това.Успех,знам какво ти е.Но сложи себе си на първо място.Вдигни глава и имай самочувствие.

# 34
Не позна. Аз съм любовницата.  Mr. Green
Тц, ще ти се   smile3560

Що? да не си била и ти, а аз нали съм си глупавичка да си мисля, че само с мен и е изневерил мръсника!  Crossing Arms
Хайде стига, че ССФ взе да ни се възмущава.   friendship
Първият ти пост ме подразни, но виждам, че не си искала да засегнеш авторката, по-скоро и даваш знак, че мисли в грешна посока.

# 35
  • out of space
това което се случва в момента в живота на авторката е доста сериозно

Аз съм баш на обратното мнение! Това не е сериозно! Това е било преди 2 години, било е грешка.

Ама защо се тормозиш за такива глупости? Вярвам, че в една връзка има сума ти неща, които са по-важни от някаква си тъпа изневяра. Живей си живота и не се замисляй за тъпотии- ако ти изневери пак тогава ще му мислиш.

# 36
  • Galaxy 13197853088

глупости!

айде няма да слагам пищови ....

# 37
Едва ли някога ще забравиш какво се е случило, трябва да решиш дали да го приемеш и да живееш с него или не.

По въпроса, нека да изразя лична позиция ами да може човека да е имал нужда от разнообразие, сега сигурно ще се почне един разстрел ама аз да си продължа поне при мен предполагам е възможно да се случи моментен импулс (първия път) и после човек се носи по течението т.е продължил е да се вижда с нея.
Щом той е прекратил връзката и се е върнал при теб не мислиш ли че все пак има чувства към теб?
Имаше една приказка "Ако обичаш нещо пусни го, ако се върне при теб е твое за винаги, ако не се върне никога не е било твое."

Лично ако разбера че съпругата ми е имала връзка ще ме заболи много, но може би с времето ще преглътна.

# 38
  • София
Според мен да простиш означава да престанеш да се самоизтезаваш по този казус и да гледаш напред. Естествено може би се налага да се вглеждаш по-внимателно, да оценяваш взаимоотношенията със съпруга си по-правилно и куп други неща... Едно за мен е ясно при такава ситуация - или прощаваш, или скъсвате.

# 39
Много правилно,но е много трудно.И едното и другото.

# 40
 newsm78   Какво да преживява ......казали са и ,че преди 2 години мъжът и изневерил за 2-3 месеца  newsm78  Глупав народ ей , хората ги хванат на калъп и отричат до последно ........а те след 2 години се сещат кой какво правил ......Сигурно колежката пак е кръшнала , тоя път с някой друг ...мъжът и е спипал и вади кирливите ризи на жена си ......ама защо ще ти казва на теб след толкова време .....еи това не ми е ясно  newsm78    Ти когато се случваше това , не усети ли промяна (повечето тичат преди влака тук във форума по темите изневяра ) намерили улики , следи .......Какво да забравиш , след като не си и запомнила кога ти е изневерил ? Нали всичко е свършило и се обичате , значи е ОК. Майната им на онези и не се занимаваи с глупости и терзания . Успех   bouquet

# 41
всичко е минало бе,кво толкова......................само не ми е ясно тои как си призна,ако е моя мъж и кметицата да ми се обади да потвърди,тои ще отрече!!!!

# 42
Не бих забравила за изневяра до края на живота си!  Naughty

# 43

глупости!

айде няма да слагам пищови ....

Е, то един мъж какво друго да каже....

# 44
Да забравиш няма да можеш - то ще е винаги с теб. Приемаш или да продължиш напред с него или Не. Причина винаги има за изневяра- една или друга.
 При нас е обратното - аз изневерих , и не е само защото съм искала да си го "сложа" . Може и при съпруга ти да е така . Не че това оправдава - не казвам това . Намери причината , прецени и реши за себе си дали ще можеш да живееш с това .Ако е да , остави времето да ти помогне да забравиш .

Общи условия

Активация на акаунт