Летували ли сте на плаж Харманите в Созопол?

• 2 103
  • 4
  •   1
Отговори
За първа година сме се насочили към Созопол,но не познаваме курорта.Имало много плажове,но най често се спряга Харманите.Интересува ме ,дали не е каменист,дълбок и с тясна пясъчна ивица?Семейството ни не умее да плува и не сме любители на такъв тип плаж,а си харесах там един хотел.Ако сте били ,споделете малко информация.Препоръчаха ми централния им плаж,но не си  намираме изгоден хотел.

# 1
  • София
Ако сте с дете не бих ви съветвала да изберете Харманите. Морето през повечето време е бурно, има водорасли, става бързо дълбоко ... Peace

# 2
  • E-CLM & CH-VD
Широк е плажа, но често е бурно и много бързо става дълбоко.
Централният плаж е по-малък, но почти няма вълни, и преминава плавно от плитко към дълбоко.  Peace Не е далеч от Хармани, самия град не е голям и където и да е хотела, има не повече от 15 мин пеш.

# 3
  • в ябълковата градина
Плажната ивица е дълга и широка, но морето става веднага дълбоко. Заливът е доста открит и вълните са много силни.
Аз лично много съм се плашила, защото не можех да изляза веднъж. А аз влизам само на зелен флаг.

По-добър избор е плажа на Каваци.
Централният е пренаселен.

# 4
Летувахме веднъж, и един ден пред нас извадиха удавник. Зъщеря ми /на 5-6 години тогава/ до края на почивката не влезе във водата. Оттогава го заобикаляме този плаж.

Общи условия

Активация на акаунт