Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?

... щото още преди да е настъпила, новата седмица ми се очерта да тръгне с г*за напред
.... Снощи по едно време Лора /след като си беше легнала вече и гледаше ТВ в спалнята/, идва при мен /в хола/ и ме задърпа... отивам и кво да видя - телевизорът спрял
... Те ти булка спасов ден!
А циркът пълен щото Лорски диването свикнало на ТВ да заспива
и й обяснявам, че няма как да стане да й го пусна, щото явно се е развалил.., айде викам обратно в легълцето.., ама тя не-та-не
... и след няколко минути кандърми накрая кво да се прави, казвам "айде тогава ще разтягаме дивана в хола там на телевия да заспиваш"
... и маймуната съгласна веднага
... и кво да прая - давай
...
а не е и много стар - преди около 6г. съм го купила/... Та затърсих снощи из нета сервизи в Бургас и днес като заведох маймунзела на у-ще бегом пак вкъщи и опаланка телевизора на ремонт... и сЯ свещи палим да не ми олекне джЕба баш пред празниците с повече от 40лв. грешна пара за непредвиден разход 

.....ама аз си мълча де ще го оставя да ме изненада и ще се правя че не съм ги видяла
Явно нещо не ги поливам както трябва,а тук гледам хората си гледат масово и са им едни свежи и хубави....Иначе аз моето т.нар.пролетно почистване го направих преди 2 месеца,когато на мъжо ми родителите ни гостуваха за малко и сега само цветята ми трябва да присъда,че вече не им стигат тия саксии. 

Верно че ми отнема повече енергия и средства да си я отглеждам . И нищо, че е като кактус, ама поне е зелен и боцка от време на време
.малко се загубих тези дни но бебка изкарала милата кътниче и доста си поплака.Не че е спирала но това ревене беше страшно
...Жабка саксиите са страхотни..чак ти завидях от положително и от сърце
..Гледката след месец сте е невероятна
ама като нямам каде да ги сложа не се оплаквам
.На тях оба4е им е добре там като са се разрошили май сте ходят на фрич фрич тези дни
.
и децата да поиграят.Ниама лошо...ама зверчето нестига че бил ядосан и обарна кащата на опаци
а и блокирал двд на децкиа телевизор и още по-ядосан че не гледал нищо и бутна всичко от рафтовете в стята
... сина ми доста поплака милиа
/2 часа подреждахме/...Най-интересното завършика....бащата на разбойника като си трагнаьа вика:-,,ПОВЕчЕ НЯМА ДА ГО ВОДЯ"понеже не сме му огаждали.....незнам какво имаше в предвид/може би трябваше да го оставя да бутне кащ
ата ...не повярвах на ушите си ..еееее то
наглост....Както ни е трагнало на поьарчи пари да видим.
та преглатнах нервите по-лесно
..Лееееле доста се поувлякох.
Събудила съм се от 6:30, че търчах да си направя на гладно изследвания (

бро утро и от нас
.,макар че последно с тези кифлички сутрин :liplick:javascript:moreSmileys();/пък и за вечерта си скриа.По стар БГ обичай след ядене задължително нещо сладко
....замина ми диетата на разходка и сега 
.Да си ги купиш по-скоро нарочените саксиики
и разваля всички планове 
барабар с рекорда
- демек всичко ми е в референтните норми... УбачИ това накланя везните към съмненията за хормонални/гинекологични проблеми, та това тепърва ще се изяснява. Лошото е че от АГ-специалистите в Бургас, тия които са с утвърдени имена не работят със Здр.Каса, един който ми препоръчаха и работи пък по НЗОК можел да ми даде час чак за 11-ти май
... Но това сигурно не важи, в случаите когато вече си си намерил половинката - както ти
- радост вкъщи за чавето
... Абе с две думи може да се каже че ми е излязло тънко и на далавера

. През февруари като исках час за него , беше в отпуск, но днес се уредих. Оказа се, че прегледа ми го поема застрахователната агенция, но за изследванията (тест пап и малко кръв= 100 евро ) тепърва ще ги питат и ако одобрят, ще ми върнат парите, защото вече платих . А клиниката е като 5звезден хотел 
... нал`знайш че гинеколозите другаде гледат...