Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?
..........айде да си взема и от пицката малко мммммммм макар че два дена нали съм си болна и караме на ПИЦА ХАТ ама няма нищо нали е за рождения ден ще си вземем .....
.....я кажи при теб как е 

=

..сина ми е на чело с рогата напред,
.Така ми е тръгнало днес от сутринта....беба ми хвърли ключовете в пощата на комшийката,тя на работа
.Не сваршила всичко това и отишла на терасата да си играе със зайчето..то нали има биберон да пие вода и нашата решила че триабва да му изпие водата/кошмар/...да се смееш или да плачеш
...да сега сам иа наблюдавала да не и стане лошо :ooooh....Ако така продалжи дена

ако не ги сънувам-бълнувам довечера, на!........... Надявам се че сте изкарали един чудесен РД, изпълнен с много смях и веселба
... и малката сладурка не е тъгувала че тати не е с вас да сподели празника
....- мойто е
... Ти що не се обадиш за всеки случай на някой ветеринар, да ти каже какви евентуално болести може да се прихванат от зайче по такъв (слюнков) път и за какви симптоми да си по-наблюдателна... Уф, стискам палци всичко да е наред!
, само че по-младичък
... Та след т.нар. "първичен преглед", се оказа че гинекологичните ми карантии
са в пълна изправност и все още годни за употреба (тъй да се каже)
... А той:"Какви легенди?"... и аз му се изцепих:"Ами, че например може да се обзаведа с мустаци и

ама наистина се шашнах с тази заешка историа
.За сега беба е добре.Не я преспивах следобед да е будна за наблюдение
.
.Добре че при теб всичко останало е минало добре и новините са задоволяващи,поздравления.
.Ударете по едно БГ питие и за нас в кипрото
Наздраве.

Трябвало човек переодически да си прави някакъв там тест, за да се уверява че не го е пипнал
............... Абе то ако трябва за всичко да ходиш да се тестваш и преглеждаш профилактично, човек трЕбЕ целогодишно да се изнесе на "палтков лагер"

.Ухааа много подараци за Лъчка 
. Мажото не мранка много
само вика да внимавам друг път
,А Вчера изобщо не посмях да му кажа
цял ден се питам аз ли сам най големиа карак
.и само на мен ли се случват такива неща. Изобщо не исках да слушам мранкането.В понеделник ако няма/дай боже/усложнения като я водя на ваксина
сте обясня на педиатара за случката да си каже и той мнението..
живуркаш си ти и в един слънчев ден
леко неразположелие и хоп хепатитче 
.
.

и т.н.
На каква възраст е? Хубаво е , даже мноооого необходимо да я оставяш на някой доверен човек за малко, за да можеш да си починеш. Аз в Кипър нямах такава възможност, бях на ръба на нервната криза и депресия. Но с времето и това отминава...и се забравя. Мъжете не вземат активно участие във възпитанието и отглеждането на децата. Тяхната отговорност е основно да доставят материалните блага. Може би не трябва да обобщавам, сигурно има и изключения. Като тръгна на детска градина и се преродих . И твойта кирилица ме разсмива 
,но няма да откажа малко препечена кожичка и пу трътката за мен
...аз умирам за тях
..ама много ми е готено с тях нали са си мои
.Наистина е хубаво да да ги оставям някъде поне за някой час да отдъхна ,ама по-простата причина че нямам доверие на никой се оправям сама.
.За нервна криза много ми е познато.Много съм изнервена чак аз самата не мога да се позная.Мъжото наистина не взима кой знае какво отношение в отглеждането,но напълно го разбирам че той се грижи за материалните блага,но беба му сипва да яде.Тя умира за него и щом се появи на хоризонта и не го уставя на мира
.С нетърпение очаквам да трагне на педучилище да се огледам като
.Тя наистина е детето чудо.Днес успяха да я нахапят комарите по лицето та на всичката олелия само това ми липсваше
.
.За напредъка опитвам се най -доброто но нямам време да поразгледам по-сериозно нещата,а за грешките надявам се да ми простите