добро утро!
Легнах ме малко след 12ч и от 6 без 20 сме будни, още ядем

Легнах ме малко след 12ч и от 6 без 20 сме будни, още ядем

и малчо се оригнал звучно и моментално заспал към 06 ч. Сега ми е смешно, но тогава много ми се спеше и се поизнервих 

много ми се иска да се запознаем аз нали не съм идвала на бременелските ви срещи 
.
,и аз го питам докторе трябва ли да се притеснявам от това и какви мерки да предприема,и той не не бе момиче няма място за притеснение то детето катои пие капките(ние пием Деавид по 4 капки на ден)и сега като почне да излиза навън на слънчице ще се оправи ако ли не като проходела,значи първо ме плаши после ми вика няма страшно е незнам сега да се тревожа ли или не 

и дано ти мине бързо 
Аз кърмя, но с големи нощни паузи и за това не ми се разчита на това ... та мога ли да пия Ескапел докато кърмя 

vivi_mm четох, че кърмачката може да пие ПОСТИНОР, ако стане фал. Май постинор вече не се произвежда и е заместен от ескапел.Фирмата произведител е една и съща и хапчетата са едни и същи с тази разлика в имената и цената.Провери и ти и вземай мерки за вс случай. На кърменето му нямай вяра, на мен вчера ми дойде въпреки, че кърмя 

Сега съм ей така
.Гледам Хаус и се надявам момата скоро да заспи ,та да легна и аз 
- Продукти, съдържащи парацетамол и ибупрофен, могат да се приемат от кърмачки.Препоръчани теми