Юлче сладко спи, мама сън не я лови ... във форума виси!!!! (тема 89)

• 13 362
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Дуци, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да ви гледа и глези Hug

На рожденика му сложих подаръка пред вратата и светнах лампата, да не му тегли един шут в тъмното и да не се пребие hahaha

И какъв е подаръка? Embarassed

Шада, аз ползвам термобокс, така нося топла вода навън за мляко, но имай предвид, че все пак издържат ограничено време, като минат 2-3 часа и водата вече не е топла, а хладка.
Аз днес съм по служебни задачи, ще пропусна пазара Confused

И аз днес ще купувам слънцезащитен, в подфорума за красота четох препоръки на един специалист за бебешкия крем, сега пак ще погледна какво препоръчваше.

# 46
Апамче, дай телефон на лични, аз сигурно ще съм в парка, да се намерим Simple Smile
НБМ, кажи после какво препоръчва. Аз нещо все негативни мнения за слънцезащитните кремове чета  Confused

# 47
  • София
Тръгваме към Борисовата, ако някой има път - да свирка!  Wink  Надежденския парк така и не го научих къде е..  Rolling Eyes

# 48
  • София
В южния парк някой ще бъде ли днес. Предлагаме компанията си Hug.

# 49
Вчера цял ден хайманосвахме, тука сякаш бомба е паднала и се налага малко да се потрудя, за да приведа нещата в ред. Така че:
В южния парк някой ще бъде ли днес. Предлагаме компанията си Hug.
ЗА, но следобеда, ако няма да си си тръгнала вече. Ние ядем около 2 и след това можем да тръгнем, ако не завали, че много облачно нещо. Прогнозата не съм гледала. Ако искаш, да ти пратя тел. на лични?

# 50
Малеееее какво е предизвикало нашето вегетарианство в темичката. Ако знаех, можеше и да си замълча.  Rolling Eyes

Момичета благодаря за реакциите и съветите, но това си е нашия избор за нашето дете. Когато трябваше да взема решение(знаех, че е достатъчно отговорно), изчетох всичко възможно в нета и извън него по темата, за да съм сигурна какво правя. Няколко вечери ми сълзяха очите от преумора, така че... изстрадала съм си решението по някакъв начин.
Все пак момичета, наистина с най-топли чувства, благодаря ви за загрижеността  Hug

В спорове и аз нямам намерение да се впускам, както и не налагам мнението си на никого.

Дуци, не се сърди. Всеки си казва своето мнение, какво толкова. Аз не бих спорила само защото ти даваш месо на детето си, а аз не – въпрос на личен избор. Всъщност по-важното е:
 newsm59 Честит ти рожденник! Много да те слуша и да те обича!!!  newsm59

dochkova2881, за разнообразяване на менюто не разчитай на мен, поне на този етап. Ние и без друго много изостанахме със захранването(заради един обрив), та сега сме от догонващите. Едва днес се опитах да въведа сирене – неуспешно. Съжалявам, че не мога да помогна.

Джоли, само месо не ядем, яйца и млечни си хапваме. Колкото до кръвните изследвания – правихме на 6 месеца, бяха в норма. Сега по принцип не се налага да се правят, но на мен ми се иска все пак да проверим дали всичко е наред. Само малко ми е гадно това боцкане, че много жално плаче юнака.

Ели, благодаря за линковете. В темичката вече съм се включила, а другия сайт също съм го преглеждала.

Шадаfingerscrossed

# 51
Кой ще направи нова тема?  newsm53

Aз за какво питам къде е МамаИви  Mr. Green

Мамаиви от разходки,няма време за нищо  Mr. Green

какво ли  ще излезе от това?   Mr. Green Дони?

# 52
Да се похваля, оня ден дойде работния плот за стаята на баткото и след като се постави на място, камарите с играчки вече не могат да останат на същото място, натрупаха се насред средата на стаята и вчера спешно се наложи да ходим да купуваме подходяща кутия за тях. Кутията е пласмасова, на колелца, с капак. Измих я и чакам сега да изсъхне, че да наредим вътре камарите.
Бебка отказа да яде грис с кърма. Сварих го  с водичка, оставих го по-гъст и разредих след свалянето от котлона с кърма. Хапна колкото да си залъже глада и като почна а се върти и да плюе ooooh! Нещо става капризна на ядене, изглежда трябва да поразнообразя менюто, но ето - ново предложение и не го хареса. Най-добре се справя с кашата, оттам нататък другите храни вървят доста тегаво.
Изгореното на крачето остана на тънка коричка на мястото на по-големия мехур, вече всичко е почти напълно минало.
За месото - Аелия е казала каквото имах да добавям. В групата на баткото имаше едно момченце, чиито родители бяха адвентисти и вегетарианци. Тя му носеше храна допълнително. В началото то си е хапвало от месото в общата храна, но майка му е забранила да му дават. Същото момченце казвало на мойто, че ако яде месо, няма да играе с него. Големи изпълнения бяха, но за нас е минало.

# 53
# 54
# 55
Дуци, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те радва още мноооого години Simple Smile

Пърли само да ти кажа, ако не си обърнала внимание....Памперс-гащите като се свалят за по лесно се късат отстрани по ръбчетата Peace Защото като има АКИ се получава един ефект тип чорапогащник  tooth

Видях го на картинка на опаковката, иначе се чудех за какво е тази лепка отзад Simple Smile Иначе мерси за пояснението, вече ги ползвам и са ми удобни.

Малеееее какво е предизвикало нашето вегетарианство в темичката. Ако знаех, можеше и да си замълча.  Rolling Eyes

Да бе, да ги нямаме такива  Simple Smile

Двойна сватба?  Laughing

# 56
smile3516 smile3515 Е нЕма да се разберем така!  Mr. Green
Дуци, честит рожденик!   bouquet
Уфф, моите зверчета вече обикалят по кошарата прави, като се държат за решетките и пипат каквото стигнат по масичката и шкафа!  Crazy Вече не мога да оставям нищо и там!  #Crazy

# 57

bouquet

Шадаfingerscrossed

# 58
Дуци, да е жив и здрав таткото. Да те слуша много, повече да те радва, ама чат пат да те ядосва по малко за по-интересно  newsm53
Тия двойни сватби много ме развеселиха  Laughing

Аз имам предложение за среща, което ще отправя в нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385076.new#new

# 59
Дуци да ти е здрав и послушен мъжа и много да те радва и глези   bouquet
 и на мен ми стана любопитно какъв е подаръка  Blush

офффф  още гърне  не съм купила ...........и буйки не съм (аз що си мислех, че трябва да са с ципче отдолу , а явно не било задължително- ако е за без цип поне избора е по-голям), а сега и за слънцезащитен крем трябва да се оглеждам  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт