ЮЛЧЕТА 2008 (тема 90)

• 9 477
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Джули, аз съм малко разочарована от втората книга. Първата за бременността ми беше много полезна, но втората почти не чета. Колкото до магазините - малко ми е професионално изкривяване, но ми харесва по принцип да зяпам и наблюдавам в магазините  Crazy Пък и не съм толкова богата да купувам евтини неща, но не съм и толкова щедра да харча много за малко Wink Та гледам, търся и разглежам  Laughing

Дуци ме разби с този изхранил две хлапета бюст  Mr. Green

НБМ, хич не бях разбрала, че си с импланти, но не си спомням кой спомена. Та да си призная се бях загледала  Blush Много естетично и естествено ти седи  Peace И се изненадах, че не пречи на кърменето.

Сетих се за една позната (да разведря обстановката  Whistling) - дойде от САЩ след работа в Макдоналдс със спестени пари да става 'певачка'. Ходи да прави бюст и липосукция на дупето. Имаше промоция - устните безплатно. Изруси се на Витошка, избели си зъбите и отиде на прослушване в Пайнер. Не я одобриха, защото не можеше да пее. Замина да доработва в Макдоналдс, че имаше кредитна карта да изплаща. Завърна се сгодена за американче (бившият вече управител на едно от заведенията на Макдоналдс, в което мацката е работила) и с изплатена кредитна карта Laughing Ей на това му викам възвращаемост на инвестицията  Laughing.

# 241
  • Sofia
И се изненадах, че не пречи на кърменето.

Пречи то, нали затова нямам достатъчно кърма, писах в началото след раждането. Но точно заради разреза през аеролата, иначе има други методи, които не пречат.
Тъй че който предвижда второ, трето и прочее да не мисли по въпроса Mr. Green

ПП. Да духвам към Америка викаш, а Sunglasses Че моите сама си ги плащах, не съм на далавера Joy

# 242
  • София
 rotfImao

# 243
Някой може ли да ми обобще дали съм разбрала правилно?
Клоран и Себамед (лусиона само) са без парабени така ли?

Убивате ме с теа имплантанти. Аз искам да ги намаля пък. Цял живот страдам от големината им. Момчетата в класа ме бъзикаха, че вместо да давам 20 лв за сутиен, мога на тях да дам 5 да ми ги държали  Embarassed

# 244
  • Sofia
Убивате ме с теа имплантанти. Аз искам да ги намаля пък. Цял живот страдам от големината им. Момчетата в класа ме бъзикаха, че вместо да давам 20 лв за сутиен, мога на тях да дам 5 да ми ги държали  Embarassed

Мда, и моята шефка така. Неприятно е наистина, даже повече. ПО едно време не можеше сутиени да си намира, голям размер, да са поддържащи и прочее. Даже проучвах как да си направи операция за намаляване тук.

# 245
И се изненадах, че не пречи на кърменето.

Пречи то, нали затова нямам достатъчно кърма, писах в началото след раждането. Но точно заради разреза през аеролата, иначе има други методи, които не пречат.
Тъй че който предвижда второ, трето и прочее да не мисли по въпроса Mr. Green

ПП. Да духвам към Америка викаш, а Sunglasses Че моите сама си ги плащах, не съм на далавера Joy

Не те пускам тебе  Naughty  Hug

Сега разбрах, че за това е проблемът с кърмата, който имаш. Браво за упоритостта!

Чакайте да ви питам сега за здравни проблеми - на някоя презервативите да причиняват гъбички или алергични реакции?

# 246
  • София
НБМ, ясно - аз мислех, че просто си искала да увеличиш размера  Peace

Джули, аз съм малко разочарована от втората книга. Първата за бременността ми беше много полезна, но втората почти не чета.
И аз се разочаровах от книгата. Даже май има и трета - от първата до третата година на детето, направо няма да си я купувам.
Е, тази мацка наистина само на външност ли е разчитала? Помня, че преди около година може би ДесиСлава прави R&B концерт. Поп-фолкът й не знам как е, сигурно средностатистическата им боза, но концертът беше много приятен, хубав тембър, точна беше. Мисълта ми е, че поп-фолк певиците май повече ги гледат, отколкото слушат, но дори и те все пак трябва да умея да пеят. Затова се позачудих на идеята на мацката  Laughing

Моят бюст най-голям беше първите 3 месеца след раждането. Препълваха ми се гърдите, шуртеше кърма, даже стрии ми се появиха. После се регулираха нещата и вече пак са ми малки. Но поне и стриите избледняха и изчезнаха. Може би обиколката ми е малко повече, отколкото преди за забремения. Абе на малък плюс съм сякаш засега  Laughing

Джоли - за въпроса ти: не.

# 247
  • Sofia
Какви ползваш? На мен едновремешните от дебела гума са ми докарвали проблеми с парене и гъбички. Но съвременните май не Thinking

ПП. Голяма дискусия тая вечер, утре има да ни се смеят Whistling

# 248
  • София
На въпроса...аз също получавам неприятен сърбеж,но чак до гъбички не го докарвам Embarassed

# 249
  • София
Пак на секс извъртате нещата, значи... Правите, струвате и - хоп! на любимата тема Mr. Green

Рапунцел много зачезна.

# 250
Е, ще се разведрят хората - то последно време само за бебешки манджи бърборим Wink Тъкмо нещо различно  Peace.

Дурекс и Лайфстайл. Примолих се днес на докито за спирала, ама не..трябвало първо цикъл. Ама като не ще да идва (без задни мисли моля  Mr. Green - няма да са с основание). Не съм пила АБ, не съм сменяла нито козметика, нито партъор  Laughing и док заключи, че от презервативите.. та сега какви да изпробвам предлагаш  Thinking

Джули, и аз не мисля да я купувам. Смешно ми стана като гледах Марли и Аз, че там таткото точно нея четеше  Laughing

Рапунзел не замина ли някъде  Thinking

Няма лошо за темата - такава бурна активност по това време на денонощието не съм засичала от доста време (7 човека четат + мен + 5 скрити потребителя Simple Smile )

# 251
  • Sofia
На мен Дурекс са ми ОК, тях си ползвам. Не знам кои са по-хубави newsm78
Да не сте прекалили с времетраенето? Party Може да си се протрила нещо и да влизат инфекции оттам (малей каква диагноза изпрасках Wink

# 252
На мен Дурекс са ми ОК, тях си ползвам. Не знам кои са по-хубави newsm78
Да не сте прекалили с времетраенето? Party Може да си се протрила нещо и да влизат инфекции оттам (малей каква диагноза изпрасках Wink
hahaha hahaha Аз си мислех, че само срок на годност имат. Не знаех, че и срок за времетраене  hahaha hahaha

# 253
  • Варна
След второто ще тунинговам Simple Smile

Аз много искам второто нормално да го раждам, така съм се настроила, но кога най-рано може да се случи нормално раждане след секцио?

Ей така се забавлявахме днес: http://media.snimka.bg/2620/011495261-big.jpg

И само по един път ги ползвате нали?  Joy Joy

# 254
Джоли, сигурна ли си, че е от секса? Щото моя лекар каза, че след раждане, много често се появяват гъби и после трудно се лекуват.   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт