Слънчо навън се показа, ЯНУАРЧЕ в парка бяга

• 12 006
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
МАРИ страхота новина  bouquet,
На тези, който са празнували и съм пропусала да поздравя Честито и да са здрави и усмихнати!!!

Записвам се и ще Ви изчета преди да пиша още .....

# 31
  • до една звездичка
Честит рожден ден на батe Преси!
Да е жив и здрав, щур и весел в игрите, мил и внимателен в грижите за малкото сестриче.

Честит рожденик и на теб, Ели!

Добре дошли на новите мами  Hug

Момичета, казвайте, боли ли когато никнат кътниците? Че без ред, нито план-график днес видях, че долу се показват и от двете страни  Shocked Още кучешки нямаме, пък то! Хич не ги чаках токлкова скоро  ooooh!

Иначе, друго нямаме за хвалба... Утре пак съм на лекар  Tired Омръзна ми вече.

# 32
Дега, Нели има вече 4 кътника - въобще и не усетих кога са избивали, в смисъл не е била по-кисела или по-мрънкаща от обикновено PeaceДано и при Стела избият така Hug Обаче изтръпвам при мисълта за кучешките и за останалите 4 кътника Confused
Ние и днес се разходухме, въпреки мрачното време. За утре прогнозата е за слънце, силно се надявам да се сбъдне Praynig 

# 33
Благадаря ви за пожеланията Hug
Честит рожден ден на Преско  Hug Много здраве и безгрижно детство Hug
Еви, честит ти рожденник Hug Много да те глези и слуша Hug

# 34
  • София
Честит рожден Ден на Преско! да е здрав, умничък и весел и грижовен батко!

Никитали, всички тръпнем  Hug

Слънчи май и ние ще сме по вашата метода с бибата и за сега няма да бързам. Все още Жоро си го търси нощем. Иначе през деня не се сеща толкова. Даже като се разхождаме навън и бибата е вързана за синджирче, му я прибирам в джобчето, за да не се маца, като се въргаля Жоро насам - натам. И е много смешен, като ходи, ходи пък се присети за нея и по синджирчето си я измъква от джоба и си я слага важно в устата.

Дега, те първо израстват 1-вите кътници, после кучешките и тогава 2-рите кътници. не знам дали е по-болезнено, но просто пробиват на повече места. Струва ми се, че кучешките най-трудно излизат, но пак си е до дете.

Ели, честит рожденик и на теб!

# 35
Katenok, исках да му взема маркови маратонки, но той ме изненада със своя ход като плати гражданската отговорност не на вноски, както се бяхме разбрали, а на куп. Така сам се прецака, но аз какво да направя, той все всичко в брой на куп иска, е то и аз искам, ама не може. За това остана само с едни дънки. Много му беше ядосал, но ми мина и реших другия месец изненадващо да го изненадам и с маратонки.
Айде, че отивам да правя празничната вечеря. Wink

# 36
Честит Рожден Ден Преси!Расти здраво и вси така лъчезарно дете!
Евито да ти е жив и здрав и твоят рожденик!  bouquet
Никиталиии хайде казвааай Simple Smile
ох ние утре отиваме при Радито и просто вече нямам никакаво търпение да минат оставащите часове!

# 37
Ами да кажа, макар че исках първо лекар да ме види и тогава. Аз така тайно го казах, че Вие всички се досетихте. Освен че имам силно положителен тест, имам и сериозни опасения, че става въпрос за цветна бременност и то не от скоро  Crazy
От снощи не знам къде се намирам, защото още не знам какво да правя. Аз хубаво си мечтаех на глас за още едно бебе, но това си бяха просто мечти! Смятах другата седмица да отида на лекар, но няма да издържа до тогава и още утре сутринта ще отида и после ще пиша. Еми това е  Embarassed
Мимозе, да предадеш много целувки на Радито утре от нас с Никол!
Евито, честит рожден ден на твоята половинка!

# 38
  • до една звездичка
Освен че имам силно положителен тест, имам и сериозни опасения, че става въпрос за цветна бременност и то не от скоро  Crazy
А такааааааааа....
Всеки ден да е така, до победата Party
Браво, момичета, браво  Hug
Ех, че новини тези дни... Crazy

п.с. МИА, Гери, благодаря. Успокоите ме, определено. Аз пък що ли реших, че растат последователно, не знам.  Blush
И определено си мислех, че кътник ще боли повече от кучешки... Thinking
Ще видим... Crossing Arms

# 39
Е кво стана сега!?!    Thinking  Само аз ли останах с едно дете...    newsm78 

Никитали, стискам палци...   Peace 

# 40
  • София
Е кво стана сега!?!    Thinking  Само аз ли останах с едно дете...    newsm78 
newsm62 Не се коси ами действай!!!  smile3534
А така....ама вие какво правите бе момичета...тук като на маратон те го подкарали напоследък. smile3532 Браво....Браво.... smile3501
Аз благодаря за подкрепатаHug
Микки.....аз съм за  #2gunfire днес цял ден съм по доктори и не можах да се доредя до банка.  Embarassed Какво да правя сега??? smile3506
Евито, честит рожден ден на твоята половинка!   bouquet

# 41
Здравейте,
след два работни дни най - после ми остана време да ви видя какво си пишете .

Сега ще ви изчета в новата темичка , че май доста съм изпуснала .

# 42
НикиталиHug
не се шашкай, ще се справиш! знаеш, че въпреки трудностите, децата са най-хубавото нещо, заради което си заслужава да се живее!
пиши веднага след лекаря!

еех, размечтах се и аз Simple Smile

# 43
Честит рожден ден на Преси Simple Smile вечно палав и умихнат да е!

Честита бременност на Мари! Оле! Колко хубави новини!

# 44
  • София
Никиталииииии и аз те заподозрях като каза че имаш да ни казваш нещо Simple Smile
Радвам се много,няма ниюо по-хубаво от още едно мъниче в семейството Simple Smile
Супер супер!

Общи условия

Активация на акаунт