Слънчо навън се показа, ЯНУАРЧЕ в парка бяга

• 12 006
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Фил, много са ти готини сладурте! Като видя Дарена и винаги си спомням когато беше болна от шарка - тогава изпитвах такова умиление към малкото геройче ... Heart Eyes Ама Пипи как е уцелила тортата... Laughing
И аз цяла нощ вас сънувах, ама без лица - замъглени бяха дори на тези дето познавам. Crazy
Макар, че предишния месец имах такива вълнения и тестове...

Вълнения и тестове имах миналата година, когато малкият беше на 6 месеца...    Laughing   Добре, че ми се размина, че съм и рязана...   Crazy

Стелтче, това ми е второто такова, първото беше като Криско беше на 4-5месеца, а и аз съм рязана. Тогава се видя плодно сакче, но беше мнимо и друг път съм го имала. Бях се побъркала от притеснение ... ooooh!

# 61
Добро утро

Никитали,честито.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост.

Фил,
големи сладури са ти децата.

Ей,как ме размечтахте и мен за второ дете.Даже вчера споделих на мъжа си,че искам още едно,но той ме отразя с думите,че е рано.

# 62
  • София, Дървеница
Добро утро, момичета!
Много хубави новини, "нови две чертички", браво!!!

Искам да се похваля - от два дни вкъщи си имаме (най-после) ходещи крачета - бебо Иван е вече голямо момче  Crazy

Лек ден на всички, много слънце и усмивки!

# 63
  • София
Здравейте, здравейте!

Честит празник на всички, които съм пропуснала - на всички малки и големи, имали повод за празнуване! Живи, здрави, усмихнати и щастливи   bouquet!

Мари - честитооо! Лека бременност и прекрасно бебе на финала!
Никитали - честито - да е лека и безпроблемна и на края най-прекрасното бебенце. След лекаря да пишеш как е минало. Пък за цветната бременност ... хм ... сестра ми така си роди третия син - доста късно разбра за положението - някъде 4тия месец. Но живи и здрави ... дребосъка другия месец става на 4 г.
Хм ... и аз съм с едно, още, няма да се притеснявате - не сте сами. Ама мъжо каза догодина - започваме работа за сестричка на Васето (по тоя повод ще го пратя на обмяна на опит при Тедсън-овия мъж Hug).
Иве, честити Ви ходещи краченца!

Иначе ... при нас ... новото е, че вече сме собственици на апартамент и живот и здраве, до края на месеца ще трябва да сме се преместили (като дооправим - ще снимам и ще покажа новата ни къщурка Simple Smile). По тоя повод с ДесиТ си ставаме съседки. ДесииииТ, къде живееш в Захарна фабрика?
Иначе друго ново - няма. Освен, че Васко вече си има комплект от 4 броя кътници и общо 12 зъбчета. И в неделя заминават с баба си на вилата и на мен ми се е свило сърцето (добре че са на 50 км. от София) и така. Друго ново не се сещам.
Мимозке, да нацелуваш Радито. Много добре те разбирам, че аз ако трябваше да го пратя дребния при моята майка ... на другия край на България Sad.

За сега това е от! Като се сетя нещо - пак! Simple Smile
До скоро!

# 64
Познайте вече какво ми минава през ум като прочета:
Искам да се похваля...

Иначе ... при нас ... новото е, че...

Mr. Green

Импи, Васето много се е променил, сладур! Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 09:36 от Лейди ФиЛ

# 65
  • София

Познайте вече какво ми минава през ум като прочета:
Хаха - и на мен ми мина същото през ума докато го пишех.
Ама реших, че така ще го оставя ... да всявам смут  Mr. Green.
Мерси за Васето, Фил   bouquet!
А Ената и Преси са такива сладури и толкова много си приличат  Heart Eyes, много ме радват! Особено Батман и калинката са страхотни   bouquet!

# 66
  • Варна
Мари Честито ново коремче!! Лека и безпроблемна бременност, и хубаво здраво бебче накрая!!!
Никитали, на теб ти желая смелост, виждам че си изненадана!! Дано това е положителна новина за вашето семейство и дано се сдобиете с още едно попълнение, красиво и малко бебче!!
Я ми изяснете това с цветната бременност? Аз знам какво е, но все пак нормален цикъл ли ти идва, или има някаква промяна. Питам просто за да знам ако ме застигне, да се усетя по навреме.
Ние сме добре, вече тичаме, ровим се в пясъчници. В общи линии е послушен Сашко, кротък е, спи по цяла нощ и все още спи по два пъти на ден.

# 67
ЧЕСТИТО НА МАРИ И НИКИТАЛИ!!! МНОГО МЕ ЗАРАДВАХТЕ ТАЗИ СУТРИН!!!

Фил, честит РД на Преско, малко на патерици, но пък от сърце!

Ние сме на родна земя. Много трудно този път обръщаме разликата. Децата заспиват ненадейно, когато най-малко очакваме. Гого ака през нощта. Пътят беше изморителен, но геройски пристигнахме. На летище София се засякохме с Невенска. Та и те са тук, има очевидци.

Прегръщам ви всички.

# 68
Привет момичета!
Гаде, Невенска, добре дошли на родна земя! Бързо да се аклиматизирате и скоро да си спретнем една срещичка, че нали и Клои пристига в София.
Фил, Батмана и Калинката са много сладки, а и доста порастнали ми се струват!
Ива Топ, честито ти пешеходец! Да крачи смело и целеустремено напред в живота!
Импейшънт, честита ви нова къща, да си живеете в нея с много любов и разбирателство!
Пък за цветната бременност ... хм ... сестра ми така си роди третия син - доста късно разбра за положението - някъде 4тия месец. Но живи и здрави ... дребосъка другия месец става на 4 г.

Това все едно аз съм го написала след днешния преглед  Mr. Green Оказах се права в опасенията си за цветна бременност и съм 12 седмици и 3 дни бременна  Crazy Според доктора на бебето всичко му е наред, но все пак успя да ме уреди за ранна Фетална морфология при Марков във вторник.
Илиянче, на мен си ми идваше редовно цикъл, но беше доста оскъден и кратък. Докато кърмех това си беше в реда на нещата, но януари спрях да кърмя, а цикъла ми продължи да е по 2 дни и на 3 няма и помен от него. Аз все си мислех, че със спиране на кърменето ще ми се нормализира, а то имало друга причина. Забременяла съм точно когато съм спряла да кърмя.
Иначе имах разни симптоми от време на време, но ги отдавах на други неща.
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Да ви се връща!
Спирам, че стана дълго.
Лек и усмихнат ден!

# 69
Лелеее, Ники, то дошло - лятото    Laughing 

# 70
  • София
Браво..браво Ники. Hug Пълна къща с деца. Laughing
Канадките, добре дошли!  Hug

# 71
Ники, официално честито HugИзбутала си първото тримесечие неусетно Hug, лека и безпроблемна до края Hug
Вале, Невенска , добре дошли на родна земя, дано се нормализира режима на малките Hug

# 72
Ники честито лека и безпроблемна до края  bouquetи на Канадките добре дошли на родна земя! Hugпри нас нищо нво освен че след малко отиваме да вземем кухнята и оставаме навън че е топло много   Nature Sunnyлек ден на всички!

# 73
  • София
Добре дошли на Канадските майки с дечица.
Малко да посвикнете и трябва да се видим.. Simple Smile

Никитали ,че то минало половината без да разбереш Simple Smile Много готино.
Стискам палци всичко да е наред и ни дръж в течение!
Май ще си раждате заедно с другите момичета,Луси и Албенчето...

Момичета тули и Калоян са в болница,стискайте им палци бъро да оздравяват...

# 74
Честито Никитали!!!  Hug айде дано до края не усетиш никакви неразположения!!!

Добре дошли Вале и Невенска!

Дано Калоянчо се оправи по-бързо! /сигурно съм изпуснала, но какво му има?/

Общи условия

Активация на акаунт