Среща на юлчета 2008 в западен парк на 3.04.

• 1 494
  • 23
  •   1
Отговори
Момичета предлагам да си направим една срещичка утре в западния парк. Може пак да си вземем храна.  На централния вход и ще поседнем на някоя от беседките като се уморим от разходката. Към 11ч как ви звучи като час?

# 1
Аз бих дошла, но малко по-късно да се присъединя, че нещо не мога да си легна по нормално време тези вечери.

# 2
А той къде е ? newsm78

# 3
Ако успея да навия дружката , ще дойдем  Simple Smile

# 4
Наде, до нас е. Ако искаш може да ходим заедно.
Пърли, нали знаеш че винаги се закъснява, така че като се наспиш, идвай.

# 5
  • София
Аз ще водя Билянка утре на очен лекар в 3-та градска болница и като нищо може да се присъедин към вас после. Ще ви следя и ще решим. Нали входа е на самият булевард Сливница. Само незнам с храната как ще го измислим, тъй като ще излезем сутринта по-рано, трябва да нося бурканчета за 2 хранения.

# 6
Нинче, входът е точно към бул. Сливница  Peace
Само това ли сме желаещите?   newsm78

# 7
Ние отпадаме  Peace

# 8
Ще дойдем 4 девойки Laughing - Евридика, АнМари(с майско бебе), Любабел и аз. Дано е хубаво времето Praynig

# 9
Нещо за ядене ще си носим ли? Имам предвид за майките, децата е ясно че ще имат храна  Party

# 10
Там няма ли?

# 11
Не. Единствено Макдоналдс е наблизо.

# 12
  • София
Утре го дават хубаво времето - 17 градуса без валежи.

За яденето и мен ме интересува, заради Билянка. Ако трябва да носим мамите с опит да казват какво се носи.

Аелия, искам да те питам, вие като сте от Красна поляна от къде ще дойдете, защото аз знам само един вход - този, който е откъм Сливница, зад автобусната спирка, а мъжа ми каза, че са няколко. Според мъжа ми трябва да се върна от 3-та градска към Вилхелм Пик и да мина през един много гаден цигански подлез, за да изляза от там наблизо на една уличка, която излиза на светофара на Сливница срещу входа на западния парк. Та, аз като ще съм на 3-та градска, няма ли някакъв вариант откъм Арена или в тази посока да изляза на парка. Вие от къде ще минете, защото аз си ви представям откъм Вагона някъде да дойдете, което е съвсем наблизо. Става дума за идване пеша.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:36 от Ninche

# 13
И аз идвам, да!  Peace
Аелия, Дуци, моля ви, пуснете по един тел на лични  Tired Сложих си картата в друг апарат, но вашите номера ги имам в паметта на стария телефон, не в картата.
Дуци, днес ако сте идвали в Северния да ни търсите и сме се разминали, извинявай!
За храната за утре - мислех да взема локумки като миналия път, но май ще е нещо по-здравословно  Whistling

# 14
  • София
Ако може някой и на мен да ми пусне гсм.

Общи условия

Активация на акаунт