В Пазарджик април настъпи- коя ли мама пак във бременност ще стъпи

• 15 210
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мамита.Еййййййййй най накрая и аз да вляза в ролята на щъркела.Тоу що получих смс.Деси си има момиче  казва се Виктория 3300 кг 48 см.Родила е много бързо и лесно в 10 часа.Пише че и двете с бебка са добре.
Мила Деси да ти е жива и здрава малката принцеса.На щастливия татко - честито.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 11:31 от an_iv

# 31
Честито бебче на Деси!  bouquet

# 32
Честито бебе на Деси!
Да са живи и здрави, и бързо въстановяване на нея!

макар че не се сещам коя е  Embarassed

# 33
ЕЙ ,най накрая ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДЕСИ newsm07 ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОСПОЖИЦАТА newsm51 newsm51 newsm51

# 34
Ей браво! Едно от най-чаканите дечица вече се роди!  Деси честита дъщеричка! Пожелавам ти да  е здрава, щастлива и да има невероятно весело детство! На теб бързо възстановяване!

# 35
Деска честита ти рожба мила  Hug
На мама бързо възстановяване  Heart Eyes , на тате - наздраве  Grinning
Да ви е жива и здрава, много радост да ви носи...

п.с. Тед_ това е Dessis. Пише и в Пазраждипката тема, но се знаем от курса..

# 36
  • Между два свята...
Честито бебче на Деси

# 37
В темата на курса Нелина е дала линк със снимки (ма го няма бебочето още  Twisted Evil Laughing)

Относно името - Виктория, мисля , че Деси наистина победи докторските съмнения относно нейната бременност Peace

# 38
    Абе чудя се що от 2-3 дни няма нови отговори на моите публикации и едва сега виждам новата тема. Embarassed Joy

# 39
Деси това е момичето със което се разхождахме по центъра, слабичка такава с голямо коремче?
Честито!!!

# 40
Здравейте момичета!
Да почерпя по кафенце

Днес за първи ден Младен е на ясла, сутринта го съблякох обух пантофките както си му е редът и той хвана лелята за ръка казаме чао с целувка и тръгна. Дано се адаптира бързо, но ме притеснява това че той все още не говори ако иска нещата с жестове викове и ръмжене.
Като отидя да го взема след малко ще видим как е минал денят му  Grinning

# 41
 ooooh! каква хубава новина Дессисс ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРЯ ВИКИ-МНОГО ДА ТЕ СЛУША И МНОГО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ НА ТЕБ И ТАТКОТО  Hug Hug Hug !

# 42
  Привет-мривет на всички,
Деси,хиляди безброй мигове на радост ти желая.  bouquet

ted,целувка от нас за малкият ти оправен мъж.  love001

Дъждовна сянка, опитах се да те "открия" в първият пост...
не ме търси,не ще ме откриеш,тъй често променям се,тъй както усещам се,не държа да съм част от страница първа. Peace

Трапезица, хубаво е,че вече сте добре,и ние шарката още не сме прекарали,но за себе си реших,че като ми дойде до главата тогава ще го мисля в подробности.

Яна,никаква те няма,с подготовката за базара докъде стигнахте,знам че никак лесно не ви е,но драсни две думи. Hug

# 43
Здравейте
Извинявам се,че се намесвам в темата
Моя близка си търси работа като детегледачка и помощ в домакинството.предишен опит 5год е работила в Америка като babysitter на две различни деца от самото раждане до около 2г..При нужда може да покаже и препоръки.
Ако някой има интерес или познава човек,който има интерес ще ви бъда благодарна да ми пишете на mail-a ivaila@abv.bg
Благодаря и пак извинявайте

# 44
Dessis, ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!
Ted_, как е бил първия ден на ясленчето?
Дано бързо свикне. Peace

П.С. И "моята" Виктория се роди в неделя. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт