Отговори
# 255
bebuls88,  ей тази поза и ние редовно я правим http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356542&view=1&pid=11517366 чак пръстите на краката си хваща Simple Smile

Моля, моля ние направо си ги лапаме.   moresmile

Бебулс, на море със сигурност ще ходим. За секциото ми се струва, че не би трябвало да те боли, поне мен не ме боли вече, май само първия месец го усещах.

Лека нощ.   love001

# 256
Здравейте!!! HugЧак сега се доредих до компютъра. ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА!ДА СА ЗДРАВИ, ЗАСМЯНИ, ЩАСТЛИВИ И ОБГРИЖЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ ОТ МАМА И ТАТИ!!! smile3504
Пуканка, това което прочетох ме потресе Cry За съжаление няма адекватна правосъдна система в Бг Sad Имаш пари, всичко се потулва SadНямам думи, а колко хора се лъжат по тази клиника #Cussing out
Бебълс, и мен от време на време ме понаболява операцията, преди по-често, но мисля, че е нормално, все пак си е рязано Wink
Ей, разкажете малко повече за плуването!Че моя мишок не иска да лежи във ваната, а все по коремче и рита, сигурно много ще му хареса да си поплува:lol:
Добре дошли на новите мамчета! welcome
Момичета, да ви питам тези които давате АМ, кога минахте на двойката?Веднага ли като бебчетата ви навършиха месеца?Защото на мен продавача в магазина ми каза, че е хубаво до седмия месец да си караме на еденичка,защото била по-хранителна, ама аз се чудя  newsm78, тово не го бях чувала, вижда ми се нелогично. Ние в сряда навършваме половин годинка, та се чудя.Извинявайте за тъпия въпрос Embarassed
Чакаме снимки на тортиииии!И аз съм поръчала една за мишочето Laughing

# 257
Лека нощ!!! smile3524
Дано мишочетата бъдат спокойни и всички да се наспим Mr. Green

# 258

Добро утро,

Честита половин годинка на

бебе Ангел на Енигма
бебе Борис на MIMOZINQ
бебе Христина на sweetheart_bg

niel, с АМ аз бих процедирала по следния начин - свърша ли с кутията малко преди 6м си купувам двойката, а ако още имам от 1, когато сме навършили 6м, ще си го приключа и тогава ще почвам с 2. Аз нали дохранвах Йо през 4ти месец и ми остана АМ  та започнах да й правя кашите с него, като ми свърши си купих следващото вече 2 и продължих да й правя кашите с него. Мисля, че бяхме около 6тия месец, малко преди или малко след навъшването.
Другото, което си мисля е следното - бебето вече се е стабилизирало достатъчно и надали ще има проблем с наддаването дори и да е по-малко хранително млякото, пък производителя най-добре си знае и си е указал на кутията.
Малко дълго стана, дано си ми разбрала мисълта.  Rolling Eyes

Като минем през инструктура и може да кажа нещо повече за плуването, сега се въздържам   Flutter

# 259
Ама как така съм първа тази сутрин?! Не мога да повярвам  newsm78

newsm51  love001 newsm51

# 260
  • Велико Търново
О, ние се събудихме в 5ч, ама нали компютъра е в другата стая, чак сега се включваме. Дано слънчицето се позадържи днес, че да можем да излезем!

# 261
Добро утро, момичета!!!

Относно млякото сега точно съм на този преход от 1 на 2. Имам още 5 кутии от 1-цата и смятам да ги свърша първо и тогава да започна 2-ката. Дотогава ще давам по 150 мл + 5 лъжици мляко, тя моята си наддава нормално, и хапва вече пюрета и не се притеснявам. Леле какви бузи е направила (и горни и долни бузи  Laughing ), като сравнявам по снимките от преди месец има разлика, да не й е уруки.

Който ще ходи навън днес - приятна разходка!!!

# 262
Добро утро, момичета!!! Laughing
Невидима, Диди, много ви благодаря за отговорите!!! LaughingКато свърша тази кутия ще минем на двойката, то аз нали дохранвам с АМ така, че мисля че не е проблем.Но не ми се струва логично млякото за по-големи бебета да е по-малко калорично newsm78.
Невидима, чакам да разказваш за плуването!  sport027 Laughing
Ние си върнахме нощното хранене в 2.30, 3.00 часа от известно време, преди  бях мернала , че и други бебоци си връщат нощното, интересно ми е още ли папкат нощем бебоците ви?Аз първите две хранения за деня не дохранвам, за това не  ми е  проблем ставането, но се чудих дали е гладен, или са зъби ...newsm78...Въпреки, че се буди, почва да си играе с обиколниците и като го взема да суче с такава настървеност захапва smile3504. Момичета, извинявайте, че все ви досаждам с  нещо Embarassed Ама и друго се сещам да ви питам EmbarassedАко може де Mr. Green На обедното хранене изяжда 125гр. зеленчуково пюре с 40 мл. аптамил  и после не иска цица нито шише, според вас достатъчно ли му е ? И пълнценна ли е храната, като млякото в нея е по-малко? Според доки, да, ама аз и вас да питам Grinning Днес пак ще е хубаво за разходки, а от вторник го дават да се разваля времето и да вали, тогава как ще я караме незнам ooooh!
А, забравих,  ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ МИШЛЕТА!!!newsm51 smile3525 newsm51

# 263
Здравейте мамчета!
моя сладур днес нещо е доста нервен пищи ли пищи!

rintinty честито да са ти живи и здрави и много да ви радват  bouquet
Пуканка това е ужасно,просто нямам думи.
Наде точно сега е момента за пробиване на ушенцата,давай не се притеснявай всичко ще е ок Heart Eyes
Бебълс и мен ме наболява от врене на време операцията,но докито ми каза,че е нормално,споко скоро ще отшуми.
Честити месечинки на всички празнуващи днес  bouquet  

приятна разходка на всички  bouquet

# 264
Ниел как точно га правиш пюрето на обяд Embarassed и ние ставаме вечер да суче,ама той не е и спирал Embarassed
Даваш ли му вече каша,аз съм му взела ориз с царевица,още не съм давала ама днес мисля да пробвам,кажи ти имаш ли режим и какъв е ? Прекалих Embarassed Mr. Green

# 265
niel, аз на обяд давам ~60гр. зеленчуково пюре, в което не слагам мляко, понякога кърмя непосредствено преди пюрето, понякога веднага след него, но се случва примерно да мине 30-60мин без никакво мляко преди и след пюрето. Общо взето с мякото сме на поискване, ако и вие сте така значи няма абсолютно никакъв проблем дали ще го изяде заедно с пюрето или по-рано/по-късно.

А ти защо изобщо му даваш АМ вместо цица Rolling Eyes
Аз слагам само в кашата по малко АМ, но зел. пюрета винаги са чисти от мляко, а дори и след или преди кашата я кърмя независимо, че слагам мляко.

# 266
Невидима, благодаря за отговора! Hugпроблема при нас е, че ако не му се спи не иска да суче, нито цица, нито шише ooooh!
Савич,ака не му правя картафено пюре(единствено имам истински картофи, всичко друго купувам) отварям едно бурканче и му го давам цялото, като вътре слагам 30,40 мл. АМ и той си го изяжда. Преди го насилвах и му бутах и цица и шише и той на следобедното хранене повръщаше, затова и звъннах на док да я питам колко АМ стига в пюрето да е пълноценна храната.С каша захраних преди около седмица, но той я повръщаше, оказа се че е заради прехранване на обяд EmbarassedТо вярно, че съм виновна, ама като е такъв злояд и като се унесе бутам каквото намеря Embarassed Спрях я за 2 дни днес пак ще почвам с безмлечна, точно ориз и царевица , но с няколко лъжички да му свикне коремчето.Док каза, че и кашата трябва да я въвеждаме постепенно, защото е тежка храна.Аз направих грешката от третия път да му я дам цялата(защото не искаше нищо друго да яде ooooh!) и му стана тежко, е то е било от преяждане на обяд де...Мой съвет е и нея да въведеш постепенно като пюрето.Дано съм ти помогнала HugТо аз какъв разбирач съм ooooh! А, режим, това е мръсна дума Mr. GreenЕ, горе долу спазваме някъкъв, но плюс, минус 1 час. Първо хранене 2.30, 3.00 ч. кърма, Второ- по-малко суче към 6.00 ч. кърма, трето към 9.00.-10.00 кърма плюс АМ, колкото изяде, четвърто- 2.30, 13.30 - зеленчуково пюре(най-вече с тиква, това си харесваме Mr. Green) вътре с АМ 17.30 - кърма плюс АМ, от днес и каша, ще ви докладвам дали му харесва Wink
21.00- кърма плюс АМ. Това е  Laughing
Извинявайте за дългия пост!  bouquet

# 267
Невидима, за съжаление имам повече кърма само сутрин Cry, после ми е доста по малко, а и той се успива и не иска да суче, ползва си ме за зълагалка, единствено първите две хранения си суче и гълта, понякога и последното.То с тази кърма какви борби бяха ooooh!, спря ми, а като почна да ми идва, той не искаше да суче...що рев от мен и него имаше, но поне успях да го накарам пак да иска цица LaughingКакво ли не опитах,за да се увеличи, но нъц. Въпреки, че всеки път го кърмя, явно си е до организъм. Четох, че и 5, 10 мл. на хранене имат значение, заради антителата, така се успокоявам, много ми беше гадно, че не успях изцяло да го кърмя Sad, но го преживях, колкото, толкова, важното , е че и сега суче.Колкото и малко да имам, ще го кърмя,надявам се поне до едната му годинка да имам кърма, ех, мечтииии Laughing

# 268
Невидимче, може и да си написала ама аз нещо не го намерих  Embarassed Къде ходите на плуване? Аз съм голяма риба и много държа и Миро да свиква с водата. Ще съм ти благодарна за малко инфо, може и на лични.

Да ви се похваля. Спалнята след 4 месеца чакане най-после дойде. Наистина е чудесна и си заслужава всеки лев. По-късно ще пусна и снимки Simple Smile

# 269
miss fairy, сигурно сме лежали в една стая след раждането, оба4е не знам дали помниш ние бяхме две Виктории и после бяхме двете в една стая (да другата Виктория беше с очила и къдрава коса),а аз лежах (в реанимация) отсреща до едно моми4е дето роди в 7 месец.

ето една снимка от мен  bouquet, пусни и ти...

http://media.snimka.bg/2633/011520962-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт