Моля, моля ние направо си ги лапаме.

Бебулс, на море със сигурност ще ходим. За секциото ми се струва, че не би трябвало да те боли, поне мен не ме боли вече, май само първия месец го усещах.
Лека нощ.

Чак сега се доредих до компютъра. ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА!ДА СА ЗДРАВИ, ЗАСМЯНИ, ЩАСТЛИВИ И ОБГРИЖЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ ОТ МАМА И ТАТИ!!! 
За съжаление няма адекватна правосъдна система в Бг
Имаш пари, всичко се потулва
Нямам думи, а колко хора се лъжат по тази клиника 

, тово не го бях чувала, вижда ми се нелогично. Ние в сряда навършваме половин годинка, та се чудя.Извинявайте за тъпия въпрос
.
...Въпреки, че се буди, почва да си играе с обиколниците и като го взема да суче с такава настървеност захапва
. Момичета, извинявайте, че все ви досаждам с нещо
Днес пак ще е хубаво за разходки, а от вторник го дават да се разваля времето и да вали, тогава как ще я караме незнам 

проблема при нас е, че ако не му се спи не иска да суче, нито цица, нито шише 
) и му стана тежко, е то е било от преяждане на обяд де...Мой съвет е и нея да въведеш постепенно като пюрето.Дано съм ти помогнала
То аз какъв разбирач съм
А, режим, това е мръсна дума 

, после ми е доста по малко, а и той се успива и не иска да суче, ползва си ме за зълагалка, единствено първите две хранения си суче и гълта, понякога и последното.То с тази кърма какви борби бяха
, спря ми, а като почна да ми идва, той не искаше да суче...що рев от мен и него имаше, но поне успях да го накарам пак да иска цица
, но го преживях, колкото, толкова, важното , е че и сега суче.Колкото и малко да имам, ще го кърмя,надявам се поне до едната му годинка да имам кърма, ех, мечтииии
, пусни и ти...