Отговори
# 225
Добре дошли на Vicky_s  и didi-23  разкажете повече за вас и за бебчетата,а и снимки покажете да видим бонбончетата

Аз съм на 23 години от Варна, нашето тати е от Русе (но го направихме присъединен варненец), в подписа ми има албумче с наши снимки, обновявам го когато имам време  Mr. Green
Денислава се роди 3350 гр и 50 см, на последната консултация (22.03) беше 7050 гр и 67 см. Според моите наблюдения в момента е около 7500 г, защото ми понатежа напоследък  Laughing

А иначе от почти 1 месец малката вече яде пюрета, малко трудно я захраних, но вече съм доволна от резултата  Laughing Вече почти замених 4-тото хранене за деня с 1/2 бурканче зеленчуково и 1/2 бурканче плодово пюре. Понякога дори няма 5-то хранене, защото заспива. От вече доста време е на АМ, нямах много кърма за съжаление.

Честити месечинки на бебенцата, да са живи и здрави и много да слушкат  bouquet

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:10 от didi-23

# 226
да се разпиша в тази тема и аз  Hug
Деа още пие сиропчета  SadДнес сме на консултация дано да сме здравички и качили повече  Praynig
Деа свикна вече с мойте пюрета и си ги яде с охота а аз с гордост мога да заявя че стават много вкусни  Embarassed
Гледаме да сме навън повечето време и нямам много време за писане  Wink
Най накрая успях да подам док. за ясла сега ще чакаме да ни дадат и допълнителните точки и да видим на кое място ще се вместим  Simple Smile
didi-23   welcome
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИИИИИИИИИИИИИИ

# 227
  • при любимите ми хора
Здравейте, момичета!!!  Hug

И аз ако може да се присъединя, дъщеря ми Денислава се роди на 24 октомври 2008 в АГ-Варна.

Диди,добре дошли сред нас с малката Денислава.Раждали сме на една дата и Магдалена е родена на 24/10.  bouquetСега ще ви разгледам снимките. Hug

Привет на всички..Ние сме само по улиците тези дни.Уж го даваха да вали тук цяла седмица...хм ..една капка не е паднала ,само слънце.
При нас сега има 4 почивни дни-Великден е... Crazy

Гери.стискам палци да сте здрави вече и да има качени грамчета!После да кажеш. Heart Eyes

Майли,ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА МИШЕТО ПРЕКРАСНО!!!МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!
Чакам снимки по мини рождения ден!

# 228
 lovekiss lovekiss lovekissчестити месечинки на всички,да са здравички и да растат усмихнати и щастливи  love001  love001  love001
Добре дошли на Диди и Вики  bouquet
И Линчо си хапва вече добре ,ама зеленчуковите мое производство,плодовите ги предпочита готови Grinning
правила сим му  картоф с морков с тиква със спанак и все такива комбинации,а дали мога да му сложа днес и грах или даите някоя идея  bouquet
Geri_roz дано вече да сте добре,не се тревожи всичко ще е ок,и ние не качваме по-много Hug

# 229
  • София
Добро утро и от нас  Simple Smile

Много благодаря, че се сетихте и за нашия малък рожден ден  Hug мама Бизу много ме трогна  Heart Eyes
Честит празник и на другите набори  Simple Smile
Ние тази сутрин по повод празника ходихме на офталмолог и после пускахме очен секрет в 3 лаборатории  Confused Пожелавам му на моето Мишле да няма повече взимане даване с докита.
Ще чакаме татко ни довечера да се прибере от работа, за да се почерпим с тортата. И снимки ще има  Simple Smile

Добре дошли на новите мами! При нас обикновено е много приятно  Wink А варненки ги чакаме да се завърнат. Софко, защо не пишеш? Манана, и ти много рядко се мяркаш  Crossing Arms

# 230
didi-23 Добре дошла на теб и на малката адашка Simple Smile

Честити 1/2 годинки на:
бебе Станислав на galinag
бебе Кристиян на t1dt
бебе Михаела   на mylili
бебе Самуил на dany_ip
бебе Божидар на mariat
бебе Марти на maam_q
бебе Калоян на Kamence
бебе Калоян на rintinty
бебе Камен на <<peteto>>
bouquet  Heart Eyes

mylili да те попитам защо бяхте на офталмолог, да не би да имате някакви проблеми?

# 231
Честити месечинки на всички сладки бебенца Simple Smile
Днес пак е едно такова слънчево и хубаво и сигурно всички вече сте хукнали по разходки Simple Smile

# 232
добро утро!

честити месечинки и половин годинки
ние вчера бяхме на консултация-8750 този път само 500гр е качил Laughing
днес тук е мрачно и май всеки момент ще завали.

добре дошли на ноите мами.  bouquet
диди-23 с теб заедно   сме раждали!

# 233
Честита половин годинка на нашата снахичка! Мише много радост и успехи по пътя ти! Мама много да те нацелува, навсякъдеееееееее Crazy newsm51
Честити половин годинки и на всички останали бамбинки! Heart Eyes
Мис, спомням си че на баткото му купихме гърне точно на тази възраст, пеещо беше hahaha, а го използва по предназначение чак на 2,5 г. Crazy Дано да имате по-голям успех! Peace
Добре дошли на новите майчета и техните малки зайчета! Hug
Неди, Hug душичка си ми ти Heart Eyes

# 234
Честити 1/2 годинки на:
бебе Кристиян на t1dt
бебе Михаела   на mylili
бебе Самуил на dany_ip
бебе Марти на maam_q
бебе Калоян на Каменце
бебе Камен на Петето

# 235
  • София
Честита половин годинка на нашата снахичка! Мише много радост и успехи по пътя ти! Мама много да те нацелува, навсякъдеееееееее Crazy newsm51

Мерси свате за поздравите  Laughing

Специално за Неди  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=um-KuhRemsk

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:50 от mylili

# 236
Благодаря за топлото посрещане на всички!
Сега обнових албумчето,след като зверчето   hahaha вика, вика на дрънкалката си и заспа от изтощение  bowuu Това са ми най-хубавите моменти ( не с викането де), много е сладка като спинка Grinning

диди-23 с теб заедно   сме раждали!

И ти ли си била в АГ-то. Тогава не можах да се запозная с много мами, само си говорихме в промеждутъка между храненията със съседките по стая, аз бях в осма стая на "обикновения" етаж.

# 237
  • Варна
Здравейте, и благодаря за поздравленията за прекамулената половин годинка.

Набързо да се разпиша и да ходя да утолявам гладния звяр- още се кърмим.

Първо да се оплача, че изкарахме пневмония и даже си полежахме в болница (за условията няма да коментирам). Сега се пазим, че след три антибиотика доста време ще се възстановяваме.

А сега да се похваля, от сряда (08.04) съм леля на тризнаци и съм страшно горда и развълнувана!!!!

Момичета дори нямах време да ви изчета, дано след обед успея.

Поздрави на всички!

# 238
Привет и от нас  Hug толкова мн сте исписали че ми се взе акъла тия дни не мога да се прибера че да почета.малкия направо ме побърква незнам какво да правя вече никой не ми даде съвет  Cry мъчат го тия пусти зъбки и с нищо не мога да му помогна.питах док. но не искам да вземам крайни мерки да му мажа венците с разни мазила сега прочетох да му мажа венците с панадол и да видим какво ще стане.

rintinty честито да са ти живи и здрави и много да ви радват   bouquet

честита месечинка на всички сладури  Heart Eyes

добре дошли на новите мами ще се радвам да обменме опит  bouquet Heart Eyes
приятна разходка на всички Flutter

# 239
Цитат
ти ли си била в АГ-то. Тогава не можах да се запозная с много мами, само си говорихме в промеждутъка между храненията със съседките по стая, аз бях в осма стая на "обикновения" етаж.

да в аг-то и аз не бях на вип етажа,ама то тогава само ни е било до запознанства!

bebuls88 и нас пак ни мъчат зъбки.аз мажа с разни мазила,но ефект няма.да ти кажа аз панадола го смятам за по-крайна мярка от мазилата newsm78.лошото е че в тах има лидокаин,но той е много малко.щве търпим няма как!

Общи условия

Активация на акаунт