Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 434
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Аз ползвам Тривитаминол от почти две години. Засега не съм забелязала странични ефекти. Но всеки си преценява за себе си. Hug

На Палете бях ползвала от тъмните цветове. Поизсуши ми косата, но не чак толкова, колкото безамонячните бои. Hug

# 241
Честит празник на всички цветя!  smile3525

♥ мис арк ♥, сигурна ли си, че разсеяността ти не се е позасилила от тривитаминола?!  smile3533

Да се похваля, че си взех балсамът на "Импресия" без отмиване. После ще го пробвам и ще дам отзиви.
Сиси, отпред на шишето пише, че е без отмиване, а в упътването, че се отмива.  smile3506 Ти не го отмиваш, нали?

Направих си една измислена "маска". Незнам какво ще излезе, но дано резултатът да е добър.
Тази седмица вече трябва да са получили тривитаминол в аптеката.  smile3508

# 242

♥ мис арк ♥, сигурна ли си, че разсеяността ти не се е позасилила от тривитаминола?!  smile3533

Не, не съм. Ама ти недей да казваш на никого.   nnnuu Засега имам конкуренция, но мисля, че държа челното място. pletka

# 243
Момичета, попаднах на това:
"Сярата е един от елементите нужни за здрава коса, кожа и нокти, където се намира и най-високата концентрация на сяра в тялото. Участва в строежа на молекулите на някои аминокиселини и в синтеза на белтъка колаген."  http://vitazion.blogspot.com/2009/01/blog-post_8321.html
Понеже имам сяра на прах и се чудя, дали мога да добавя малко в маска за коса?? В статията говорят за вътрешен прием, но дали ще има ефект външно прилагане? Малко се притеснявам да няма обратен ефект  Thinking Какво ще ме посъветвате?

# 244
Аз лично не бих пробвала. Naughty Hug

# 245
мис арк как използваш лосиона с кератин и как ти действа доволна ли си
във варна лосион с кератин има и в елитис 5,70лв

# 246
Преди много време,в една от темите се коментираше сярята като добавка към маската,но доколкото си спомням май никой не беше пробвал и нямаше отзиви.Но пък има лосион на Българска роза със сяра:
http://www.rozata.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=101
Тогава си спомням,че бях навита да си го взимам,ама какво е станало...  Laughing До сега винаги съм имала ампули или лосион вкъщи,затова сигурно не съм се сещала...Добре,че сега се подсетих.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 18:24 от Lexи

# 247
мис арк как използваш лосиона с кератин и как ти действа доволна ли си
във варна лосион с кератин има и в елитис 5,70лв

Нанасям го на влажна коса , разресвам и оставям да изсъхне. Харесва ми, да. Flutter

# 248
Цитат
Нанасям го на влажна коса , разресвам и оставям да изсъхне. Харесва ми, да. Flutter
в корените или по дължината

# 249
Преди много време,в една от темите се коментираше сярята като добавка към маската,но доколкото си спомням май никой не беше пробвал и нямаше отзиви.
Еми аз се престраших  Mr. Green Коса все още имам! Joy Като изсъхне ще споделя как я усещам, на прима виста ми се струва много добре yes

# 250
Според мен тялото (косата..) се нуждае от някакво много малко количество сяра и предполагам си го набавя от храни и т.н. Не мисля, че е необходимо допълнително. Така си мисля, тъй като помня, че мозъка също се нуждае от захар, но не тази захар, която приемаме, а глюкоза и то в някакво съвсееем минималко количество. Хм, знам ли.

Петък като си сложих от ампулите с жен-шен бях доволна, както и вчера, но днес (то се пада всъщност втория ден тъй като си я мих вечерта в петък) и не се е омазнила ВЪОБЩЕ. Което е някакъв рекорд Grinning Обаче пък се зализа и стои като умряла ... Мисля през седмицата да не ги ползвам, че на училище не ми се ходи с вятърничава и зализана коса.
Уф, така ми се иска да намеря някой продукт, който да ми носи желаните резултати Sad именно да се поизсуши малко, че я мия през ден, да не стои зализана и да е плътна такава, да мяза на коса малко Grinning ..

# 251
Фльор, и аз съм на същото мнение по принцип - много по-ефективно е необходимите за тялото елементи да се набавят чрез вътрешен прием. В моя случай ми се намираше сяра под ръка и реших да пробвам  Peace Следварително потърсих малко повече инфо и се оказа, че външното приложение е препоръчително при мазна себорея. Аз нямам този проблен, но е полезно да се знае Laughing

# 252
  • в.преслав
http://img254.imageshack.us/my.php?image=1104.jpg
Днес за празника си съм с боядисана коса,подрязани краища и освежена прическа.Вземах си и от ампулите на Флоривитал и кокосово масло,но нещо то ми се струва старичко,макар че все още е в срок на годност.
      Честит имен ден на всички,които са с имена на цветя!

# 253
tornadoto katrin , честита прическа   bouquet

Честит празник и на всички цветни и благоуханни дами, независимо как се казват   bouquet  Hug

# 254

Честито на всички именици, честито и на всички красиви цветя ! Задраве , щестие и обич !!!

Общи условия

Активация на акаунт