Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 419
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
От на Лореал професионалните продукти (http://zlatnaribka.com/) от кои маски,шампоани и ампули сте най-доволни ?

# 256
Ето ме и мен 6 месеца по-късно и да знаете,че все пак не бях много редовна с тривитаминола,но определено и ма ефект. Grinning

# 257
Забравих да пейстна снимките Joy http://www.album.bg/djesika_83/images/12957989/

# 258
Мис Арк избери някоя за албума.

# 259
Момичета,знаете ли дали има ролки за обем,които не накъдрят косата,различни от онези,самозалепващите?С последните не мога да се справя изобщо...
И да ви питам,според вас възможно ли е с пяна и студена струя на сешоара да се постигне ефект?Преди малко прочетох такова нещо,но нещо се съмнявам...

# 260
  • София
с пяна и студена струя на сешоара да се постигне ефект...
аз така се правя когато имам време и търпение - обаче на всяка коса си е различно - пример: на сестра ми косата е толкова упорита (и права), че се налага като я навивам с маша, веднага след като направя един кичур, да напръскам със лак, иначе след 5 минути увисва.. Confused  ако косата ти се оформя лесно, би трябвало да стане ок, но малко по-бавно newsm78
иначе, за такива ролки, за които говориш, не знам..

# 261
Цитат
Нанасям го на влажна коса , разресвам и оставям да изсъхне. Харесва ми, да. Flutter
в корените или по дължината

Само на краищата. Там ми е най- изтощена косата. Flutter

Лекси, ако се развиват пробвай да задържаш косата с "щъркелчета". Аз така правя. Те уж са самозалепващи, ама като се навие косата на повече от два пласта не залепват.

# 262
djesika_83, страхотна ти е косата, много жизнена!  Hug
Катрин, при мен не се отваря снимката.  Sad

# 263
Сиси, много съм доволна от балсама.  smile3525

# 264
От на Лореал професионалните продукти (http://zlatnaribka.com/) от кои маски,шампоани и ампули сте най-доволни ?

От маската Абсолют рипеър, Интенс рипеър, и двуфазен спрей Хидра нещо си... Hug

Джесика 83, сложих. Hug

# 265
мис арк - купих си маската с къна на Бюти формула  Crazy

Я да ви питам всички... Чета тук-там, че киселото мляко сваляло боя (нюанси, тонове и т.н. изкуствени гмешове...) ...
Как да го ползвам?? Бях се боядисала с шампоан - оцветител на Палет и цвета вече ми падна, но отгоре все още имам лек червеникав нюанс.... Искам да се отърва и от него Simple Smile)

# 266
  • София
мисля, че беше кисело мляко + сода бикарбонат  newsm78

# 267
Хм, червеникавия оттенък не знам дали пада. Дано стане де. Rolling Eyes

# 268
Хм, червеникавия оттенък не знам дали пада. Дано стане де. Rolling Eyes

Е той така или иначе ще изчезне след още няколко измивания.... Въпроса е мога ли да го накарам да изчезне по-скоро  Crazy

# 269
  • София
Не издържах и си купих Пантен за обем без SLES, страхотен е! Бях забравила колко добре ми влияе Пантен, от 5 години не съм ползвала, а преди го ползвах редовно. Косата ми в момента е двойна по обем.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт