Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 418
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
Не издържах и си купих Пантен за обем без SLES, страхотен е! Бях забравила колко добре ми влияе Пантен, от 5 години не съм ползвала, а преди го ползвах редовно. Косата ми в момента е двойна по обем.  Laughing

Преди много години и аз обожавах Пантена, но после много го развалиха...  newsm78 Сега последно си купих балсам на Пантен, но нещо нямам отзиви...
Като ми свърши Елидора (към Нова Година  Crazy) може да си взема Пантен пак да пробвам...

# 271
kafe, аз имам червеникав оттенък още от миналата година, от април. До сега не се е махнал. Отскоро пробвам със сода и кисело мляко, но си стои.  Tired Според мен няма да падне. Той се получава от обезцветяването на косъма, не съм сигурна обаче. Ако успееш да го махнеш, кажи как.  Hug

# 272
kafe, аз имам червеникав оттенък още от миналата година, от април. До сега не се е махнал. Отскоро пробвам със сода и кисело мляко, но си стои.  Tired Според мен няма да падне. Той се получава от обезцветяването на косъма, не съм сигурна обаче. Ако успееш да го махнеш, кажи как.  Hug

Твоят отенък от боя ли е или от оцветител??

# 273
От боя Лонда, цвят меден (не си спомням точно как се казваше). Сега виждам, че ти си ползвала шампоан - оцветител, извинявай.   bouquet

# 274
Не издържах и си купих Пантен за обем без SLES, страхотен е! Бях забравила колко добре ми влияе Пантен, от 5 години не съм ползвала, а преди го ползвах редовно. Косата ми в момента е двойна по обем.  Laughing
Истина ли е това? Аз отдавна не съм си купувала Пантен, последно като си го бях купила, беше отдавна. Но ще го преслушам скоро. Снощи нямах време за нашата маска,но иначе си сложих такава купешка.Днес ми е много мека и пухкава косата. Crazy
Джесика 83 страхотен блясък има косата ти  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:14 от ani_4ka

# 275
Това е този кафевия, за обем, нали? След детския мисля да го пробвам  Peace
Иначе аз да докладвам за сярната маска - косата ми е една такава пършива, но пък е много мека и бляскава. Определено няма да повторя със сярата като добавка  Crazy

# 276
  black_ice  Извини ме ,че те притеснявам ! Когато имаш възможност би ли ми писала схемата ти на мазане с триви и витадерм! Аз ползвам един път месечно витадерм ,купих си и мисля да ползвам един път месечно и мегадерм и през другото време  в неделя тривитаминол. Така  ще правя около 2-3 месеца и после ще почивам.
 Hug Praynig

# 277
Здравейте момичета привет и от мен!Имам един въпрос ,нещо не ми стана ясно. Защо след като се третира косата с маската после има почивка ?И с какъв шампоан трябва да се мие косата през почиващия период?Извинявам се  предварително ако вече е задаван такъв въпрос.

# 278
  • София
Това е този кафевия, за обем, нали? След детския мисля да го пробвам  Peace
Иначе аз да докладвам за сярната маска - косата ми е една такава пършива, но пък е много мека и бляскава. Определено няма да повторя със сярата като добавка  Crazy
Не последния, който е за плътна коса, а този само за обем, мисля, че е лилав, не кафяв.

# 279
Има снимка на Пантена на 1ва страница, ето и тук ще я постна:

Stuck Out Tongue

# 280
Здравейте и от мен!!! И аз се сдобих с нова козметика. Преди време ги бях ползвала и бях много доволна... Купих си шампоан и балсам за къдрава коса на марка Insens, български са и са много хубави.  Ще ги ползвам известно време и ако ефекта е това, което очаквам, ще направя снимки и ще дам отзиви. Иначе след първото измиване съм страшно доволна! Имам някакви оформени къдрички и доста обем...  Peace

# 281
Има снимка на Пантена на 1ва страница, ето и тук ще я постна:

Stuck Out Tongue
Нали ги бяха развалили шампоаните  newsm78 Само този ли е хубав или и другите?

# 282
Преди време си бях взела Пантен, обаче много ми нацъфтя от него косата...  Tired Дали са ги оправили, наистина?  А преди ми беше любимия шампоан.   ooooh!

# 283
Вярвате ли че са ги  ''оправили '' наистина ? Аз съм на мнение че един продукт като се развали няма как да се оправи. Simple Smile

# 284
Здравейте момичета привет и от мен!Имам един въпрос ,нещо не ми стана ясно. Защо след като се третира косата с маската после има почивка ?И с какъв шампоан трябва да се мие косата през почиващия период?Извинявам се  предварително ако вече е задаван такъв въпрос.

За почивката пише в първия пост на темата. Шампоанът няма значение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт