Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 438
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
аз купих вчера шампоана на Клоран с хинин ако съм доволна ще да отзиви

# 286
Здравейте момичета!
Извинявайте че така нахълтвам Embarassed;аз редовно ви чета обаче все не пиша Rolling Eyes.
Искам да споделя за шампоана на Пантен.
Преди години мой близък ми беше донесъл от Германия шампоан и балсам на Пантен за боядисана коса и бях много доволна от тях.
Купих си после от тук - е няма такова нещо - нищо общо с продуктите от Германия няма.

Някой беше питал за Лориал Проф...  аз ползвам цялата серия на Витамино Колор и съм много доволна.
Преди това ползвах лилавата за изправяне на косата Лист и тя е много хубава.

Сега да се отчета и аз правя си маска на косата вече трета седмица и съм доволна от нея;косата ми е мека ;лъскава и много жива.
Щом дъщеря ми тази сутрин ми направи комплимент(а тя е на 7 год.) Crazy

Мис арк   Hug от мен!!!

# 287
аз купих вчера шампоана на Клоран с хинин ако съм доволна ще да отзиви
Четох ,че бил хубав,ама май на Клоран не се пенят много   newsm78

# 288
мис арк много ти благодаря за бързия отговор. Hug

# 289
Здравейте и от мен, май не съм се включвала скоро, но продължавам с процедурите върху косата. Последното, което е свърших, е че открих огромна разлика между това да нанасяш готова, купешка маска върху мръсна и чиста коса. Там си пишело - "върху чиста, леко подсушена коса", пък аз бухам на главата преди да се изкъпя, заедно с тривитаминола.
Последния път си я намазах след като се изкъпах и открих, че видимо се отразява доста по- добре. Така е, като човек е инат и не спазва инструкциите. hahaha
И аз използвам продуктите на Пантен, шампоана ми е онзи, прозрачния, доволна съм.

# 290
  • София
Винаги има разлика от продукт за Западна Европа и за бившия Соц лагер. Confused Тук спор няма. Но наистина, точно този Пантен е страхотен. Като се прибера ще видя кода как започва.  Rolling Eyes

# 291
Аз ползвам на Клоран с хинин ама нищо особено не е .Аз очаквах повече.Няма да повторя определено!

# 292
Винаги има разлика от продукт за Западна Европа и за бившия Соц лагер. Confused Тук спор няма. Но наистина, точно този Пантен е страхотен. Като се прибера ще видя кода как започва.  Rolling Eyes
А да не говорим че те не са чували за Elseve на Лореал, когато бях в Англия преди години останах озадачена че всъщност е Elvive

# 293
Всички шампоани с хинин изсушават косата, на Клоран и на Phyto съм ползвала, така че който е със суха коса едва ли ще остане доволен.

# 294
  • София
А да не говорим че те не са чували за Elseve на Лореал, когато бях в Англия преди години останах озадачена че всъщност е Elvive
И в Италия е  Elvive. Laughing

# 295
ами аз преди около 2 години бях доволна от Пантен Про Ве, сега сменям 2 шампоана на Пантен подред, първо този за къдрици (който вече е спрян Cry ) и сега вече на половината съм изхабила този за обем Flutter
по телевизията тават 1 реклама за нова серия на Пантен от 3 шампоана май, и единия е за суха и увредена коса. някой ползвал ли го е newsm78

# 296
И аз реших да взема от лосионите на био фарма, но сега съм пред дилемата, кой от двата да взема :

ЛОСИОН С ПРОТЕИНИ ОТ КОПРИНА /ампули и помпа спрей/
      За силно увредена, изтощена коса. Възстановява нарушената структура на косъма. Придава на косата изключителен блясък и тонус.
ЛОСИОН С КЕРАТИН /ампули и помпа спрей/
     Има дълбок възстановяващ ефект. Подходящ за силно пореста, третирана коса. Прониква в косъма и дълбоко в корените на косата, като запълва порестите външни слоеве на косъма.

Кой дава повече обем и не омазнява  newsm78  

# 297
Довечера след работа и аз ще си взема една ампулка с кератин, защото при нас ги няма в големи разфасовки...  Whistling Нямам идея кое омазнява повече или по-малко, но аз ще го слагам само по краищата!  Peace

# 298
Четох, четох, но не видях да сте коментирали някакви продукти от сорта на балсам без отмиване. Нещо от сорта на сънсилк-а, с който се мажат само връхчетата след баня. Трябва ми нещо подобно и съвет за такива продукти, ако имате мнение. С чуплива къдрава коса съм и досега слагах винаги пяна за да я оформя след измиване, но май от нея ме сърби главата и иска мда сменя. Thinking А да не слагам нищо не става, много ми е суха и хвърчаща като глухарче.

# 299
Изпуснах почти две темички, но ме нямаше една седмица. Постарали са се момичетата... и в грижити за косата, и в писането  Whistling  Laughing

Аз онзи ден посетих моята фризьорка и останах много доволна. Най-много да ми е махнала 1см. от косата, но така живна, че направо ме е яд колко време отлагах ходенето. За съжаление няма през деня кой да ме снима, за да ви дам една снимчица, но се надявам през уикенда по време на някоя разходка в парка да измоля за една снимчица.  Praynig
Между другото, да ви се похваля, че за първи път от толкова време насам фризьорката ми ми направи комплимент за косата. Каза ми: "Не знам какво правиш, маски ли са, какво, но косата ти е в много по-добро състояние от последния път, когато беше дошла - и на пипане, и на външен вид. Има осезаема промяна". Замислих се малко и установих, че до голяма степен ефектът би трябвало да е от ампулите с жен-шен, които ползвам точно от миналия път.  Peace

И още нещо да споделя - един интересен линк. Има и други съвети, но аз ви го копирам разбира се, заради косата, които са накрая. Най-вече заради ДИКРАСИН, с който вмомента много успешно си лекувам едни кожни проблеми. - http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=2563&tid=29599

Общи условия

Активация на акаунт