My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 051
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Страхотна кола  Peace
явно ще чакам да минат прразниците и тогава ще получа количката,а бях толкова нетърпелива.... Laughing

# 286
  • гр.Варна
Страхотна кола  Peace
явно ще чакам да минат прразниците и тогава ще получа количката,а бях толкова нетърпелива.... Laughing

да ви е честита. Страшно й прилягат белите дръжки!  Peace

# 287
Жасмин, много е хубава количката. Синята ми харесва повече от червената, наистина много й подхождат белите дръжки.
Чак съжалих, че не поръчах синя  Blush, щеше да ми ходи на морските разходки  Flutter  Mr. Green Crazy
Аз също се изненадах от размерите. Особено като е сгъната  Laughing

# 288
Благодаря много! Това си излезе количка за съвсем малко бебе, голяма и стабилна, и по-тежичка. На мен ми трябваше нещо доста по-малко и леко, тип чадър, че моят юнак е вече на 1г.10м. Малко се чудя дали да не я продам и да търся нещо по-малко.  Thinking

# 289
  • ПЛОВДИВ
Сега видях,че поръчката тази сутрин е влязла в БГ, newsm44
Дали утре ще я получа или чак в понеделник? newsm78
В събота доставят ли в Пловдив? Praynig

# 290
Жаси , честити нови обувчици и количка . Да си ги ползвате със здраве .
количката ми се вижда тясна и късичка за дете над 1 г 10 мес  Rolling Eyes
Иначе с тез бели дръжки хваща око .
аз от 2 г в зарязах количка ,  прицених , че няма нужда от втора - то мойто дете все бяга - де що види гълъби гони , кучета и котки не пропуща.......не сяда в количка , аз все бутам мускули развивам........ ooooh!

# 291
Tatjana , загледах се в раницата - харесва ми за цената си .
Края на Септември ще тръгва моята Стефани 1-ва група на градина..та искам да те питам какво побира тази раничка
дрехи например може ли да слагам вътре
за Дет. Градина кое е по-удобно - такава раница или тип '' торба '' някаква ?  Embarassed
Благодаря предварително

# 292
poli_ , и ние количката я ползваме, колкото да стигнем до парка, но в началото на другия месец ще ходим за седмица в чужбина и е невъзможно да тръгнем без количка, защото ни се иска да пообиколим и да разгледаме. А другата ни количка (Куини от по-старите) е огромна, нямаше как да я помъкнем нея, затова взех тази. Тази не е никак малка, напротив! Хем е широка, хем е дълга, хем е висока, синът ми спокойно може да легне и да спи в нея и то без да му висят краката. На мен ми трябваше нещо по-компактно, като за път, но нищо. Можем да ползваме и тази, пък после ще я продам.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 21:20 от Анонимен

# 293
Поли, при нас искат тип раница, zа това вzех такава  Wink  В нея ще транспортира основно кутията със zакуската. Дрехи zа смяна има zака4ени в една торби4ка на нейната zака4алка, та не мъкна всеки ден. Не zнам до колко ти помогнах  Blush

Жасмин, ако ще пътувате със самолет, иzобщо не се притеснявайте zа раzмерите на коли4ката  Wink

# 294
  • София
Честито на всички с нови придобивки.  Simple Smile
Джиджи, днес ли ще пускаш общата поръчка?  Joy

даа, само да заспи малката и се мятам да пълня кошницата  Laughing

# 295
аз я свърших тази работа  Whistling само се чудя между техния и нашия Великден кога ще дойдат, най-вероятно след нашия  newsm78

# 296
  • Варна
Здравейте Simple Smile,
вчера не се стърпях и им пратих едно любезно писъмце какво се случва с количката ми,получих автоматичния им мейл,но тази сутрин видях че количката на 10ти вечерта е влязла в Австрия,което ме успокои,че поне пътува....и от понеделник да се надяваме да хване пътя към Унгария

Да похваля чадърчето на ABC Design, първо мислех да е на Hauk,тъй като на другото не се виждаше какъв е държача, но в последния момент го смених
много плътна материя,не е шушляк и метален държач

# 297
  • в страната на чудесата
даа чадърчето на ABC Design е и на добра цена. аз имам от БГ от бебе маркет за 20-25 лв.

# 298
Джиджи,   love001
Иви, тая си надеждата, че ще дойдат преди нашия Великден.  Rolling Eyes

# 299
  • София
Джиджи,   love001
Иви, тая си надеждата, че ще дойдат преди нашия Великден.  Rolling Eyes

честно да ти кажа се съмнявам...нали вчера не е бил работен ден за тях, а сега е уикенд, подозирам че ще тръгне чак понеделник/вторник насам и ще дойде точно след великден...да не те отчайвам, но това са моите размисли  Flutter

Hug
Иначе нямах пак никакви проблеми, всичко беше налично, само едни балеринки за Матия липсваха, но още през деня ги нямаш, та тя си спести една поръчка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт