My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 036
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
Ma4o, трябва да им напишеш гневно писмо.  tantrum Много неприятно. Аз имам доста поръчки вече, но никога не съм имала такива проблеми.

# 331
Ma4o, трябва да им напишеш гневно писмо.  tantrum Много неприятно. Аз имам доста поръчки вече, но никога не съм имала такива проблеми.

Гневно писмо ли? Аз съм меко казано бясна - как може такова нещо, отказаха ми да им платя чрез картата си, накараха ме да направя сто финта, за да поръчам все пак нещата и накрая ми дръпнали парите. Направо не знам!
Имам молба към някоя добре говоряща немски мама да ми преведе писмото ми към тях, защото едва ли ще мога да съм достатъчно красноречива, колкото ми се ще.

# 332
  • в страната на чудесата
те разбират чудесно и английски, така че няма да имаш проблем да изразиш гнева си. Simple Smile стискам палци да е наред. може би е  някаква грешка. аз честно казано съм изненадана. нямам много опит, но досега все в мен е била причината. били са перфектни. знам ли може би много работа и са се объркали... по принцип можеш да оспориш транзакцията. обади се в банката. има 3-дневен срок.

# 333
Писах им, да видим какъв ще е резултатът! Проверих отново-в сайта поръчката ми е със статус отменена, автоматичният мейл след сторнирането ми е в пощата, получен почти веднага след самото сторниране на 8.04. Значи няма как да става въпрос за грешка от моя страна.
Момичета, моля ви,  дайте ми кураж, все пак 104 евро не са милиони, но са си пари!

# 334
Ma4o изчакай да видиш какво ще ти отговорят, може да е станала грешка и при тях. Като проверят веднага ще намерят решение на проблема и паричките ще ти се върнат. Аз също имах недоразумения с тях и много бях притеснена, но всичко се оправи, върнаха ми паричките до стотинка  Peace

# 335
Ma4o изчакай да видиш какво ще ти отговорят, може да е станала грешка и при тях. Като проверят веднага ще намерят решение на проблема и паричките ще ти се върнат. Аз също имах недоразумения с тях и много бях притеснена, но всичко се оправи, върнаха ми паричките до стотинка  Peace

Благодаря ти   bouquet! След твоя отговор мога да си легна по-спокойна!

# 336
Мачо, на мен ми изгубиха 27 кг кашон с играчки за Коледа от обща поръчка, сумата беше над 400 евро, изтеглиха ми сумата по погрешка и до 10-на дена ми я възстановиха, ако това те успокоява- не са го направили нарочно
аз, въпреки случката и че бях достатъчно шашната тогава, продължавам да си пазарувам от тях, просто вече не се наемам да правя такива големи поръчки /с толкова хора/

# 337
  • Sofia
Ще ти върнат парите  Peace

# 338
здравейте,вече и аз съм на линия,имах проблем с ВИЗА на ДСК,и неможех да пускам поръчки,носега си изкарах карта на Прокредит нямам проблеми.Момичета ще пускам поръчка на 24 април,ако някой иска може да се включи-пишете на лични.поздрави от мен newsm10 newsm10 newsm10
Ако до тогава са доставили 24 номер от балеринките на Адидас ще се включа,че на петъчната поръчка се ядосах,че са ни свършили номера smile3511
Дано до 24 вече го има,че ми харесаха доста,а като всяка жена като ми се подпали чергата няма гасене newsm03

# 339
  • Сливен
Цитат на: pepina78 в Неделя, 12 Април 2009, 13:41
здравейте момичета някои да има отзива за тези сандалки благодаря   http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.12.03/1816048

Сандалетките изглежат страхотно , но за съжаление на моя син са големи. Кра4ето му сега е 14 см, стелката е 15 см - 24 номер са, но крачето е слабичко и сандалетките стоят просто огромни. Ако имате по пухкаво краче и 23 ще ви стане. За стелките мисля 4е си отговарят, но просто не съобразих че все пак това е една доста отворена обувка newsm78

# 340
Алана    bouquet  bouquet  bouquet благодаря за инфото

# 341
И аз искам малко отзиви за тези, че се чудя дали са леки и удобни за игра. newsm78 Помня, че някой си ги поръчва в лилаво.
аз ги поръчах в  лилаво от My Toys
Бях ги харесала и мерила на детето в магазин на NIKE в БГ миналото лято , струваха 73 лв
Много са хубави , леки , гъвкави и удобни .

# 342
ако се организираме по-бързо може  по-рано да пусна поръчката newsm10 newsm10 newsm10

# 343
  • На черешата
Ако се почвчт балеринките,бройте ме и мен. Peace

# 344
А доставката до БГ минавали през Белгия? Първата доставка не видях да е минала от там, а на тази в момента ми изписва странни неща....

Общи условия

Активация на акаунт