My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 080
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Моята дъщеря има вторите и са уникални! Много са удобни ! Аз съм за тях Simple Smile Но виждам,че не искаш кожени, а те са кожа.

# 211
кое е кожа бе, Найка ли  newsm78 според мен не е кожа, поне не като кожата на адидаските
ние ги имаме, купувани са от редут за без пари- 15 евро или нещо от сорта /намалих ги с някакъв код/
http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=191855&pid=10248541

стелката на 24 номер е 15 санта, ако ще ти помогне, според мен са уголемени  Peace

# 212
 Embarassed аз на това му казвам,че е кожа...

# 213
Нормално ли е три дни минаха,откакто са получили колета,който върнах при тях и още не са ми изпратили мейла,с който да ме известят,че скоро ще ми върнат парите по картата newsm78

# 214
  • гр.Варна
Нормално ли е три дни минаха,откакто са получили колета,който върнах при тях и още не са ми изпратили мейла,с който да ме известят,че скоро ще ми върнат парите по картата newsm78

Нормално е- аз си получих парите по картата наистина след няколко дни . Но аз си проверявах в он-лайн банкирането... Не си спомням май да съм получила мейл,че ми заверяват сумата по картата newsm78

# 215
  • Sofia
Мимче, Ваня, много благодаря  Hug На мен Найка ми харесва повече и ми се струва, че е нещо като велур примерно  Thinking Запаряват ли? В смисъл стават ли за такова време? Уффффффффф, голЕм зор с тия чУпици начи  Crazy

Бингъл, май трябва да са ти писали вече. Провери ли дали пък не са ти върнали парите?

# 216
  • На черешата
 Искам да поръчам едни обувки за моето "босо" дете.
 Моля ако някой скоро пуска обща да ми кажете.Благодаря!  bouquet

# 217
Shantal,утре ще я свърша тази работа Peace

# 218

Нормално е- аз си получих парите по картата наистина след няколко дни . Но аз си проверявах в он-лайн банкирането... Не си спомням май да съм получила мейл,че ми заверяват сумата по картата newsm78

ПраЩат  Peace

# 219
  • На черешата
jijibiji,кутията ти е пълна и не мога да ти пиша.
Ако може да ми напишеш сметката си на лични за да изпратя утре за едни обувки на мъничето ми. Hug

# 220
  • София
Фантичка , изчистих и ти писах и ЛС Simple Smile

бингъл, на мен ми пуснаха мейл, че са получили артикула обратно и след 2-4 дена имах и превод по сметката от тях, дано и ти получиш скоро, може просто да са се забавили  Rolling Eyes

Shantal и аз харесах повече 2-те, но само от снимките, нямам лични наблюдения  Laughing

# 221
тези сандалки от естеств. кожа / горния материал / хич не ми изглеждат лоши за 30 лв
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.12.04/1822653
пише , че са с пунктирана подметка   Thinking
отдавна установих , че няма смисъл да й купувам скъпи обувки - не ходи още на градина , излизаме за някой час и по-вечето време прекарва в къщи . Сега от както и работа почнах й се ограничиха и разходките - дядо й гледа да я приспи и да мине времето Mr. Green
миналата година по това време носеше номер 22,5 , а сега купувам 26-27  ooooh!
обаче на сандали много държа да са удобни , защото 4 месеца ги носи всеки ден бих казала

# 222
smile3516 целия ми проблем, е че не искам да я обличам и обувам в бонбонено розово

# 223
mini обувките на Pepino http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.04.09/1819268 и на мен най - ме впечетлиха от останалите показани.
Стеф имаше миналата година сандали на Pepino 23 номер / умалени бяха  /  въпреки , че са от велур успя да ги износи и като пантофи в къщи - много здрави , не са скъсани .
обувка за 104 лв  доста скъпа .......за тез пари могат да се купят 2 чифта пак добри обувки

PS :  Стеф нали има жълти Адидаски / толкова ми харесаха на снимките  / какви други преходни обувки търсиш ?  newsm78

# 224
Имам един проблем с този магазин и не знам какво да правим. Получих си пратката преди 1 седмица. Вътре липсваха едни бермуди Tom Tailor.  писах им веднага на service@mytoys.de Веднага получих автоматичния отговор, че в рамките на 24 часа ще разгледат писмото и ще ми отговорят. След 2-3 дена им писах отново, но уви до момента нямам отговор от тях. Какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт