My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 078
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Предлагам да направим списък къде (в кои градове) са установени липси, може пък да се получи някаква връзка.  Thinking
При мен никога не е имало липси, а да не ви казвам по намаленията какви пратки получих - с по 20-на артикула вътре. Значи, хората внимателно следят какво слагат.
А нещо да е отметнато и по фактура, и по опаковъчен лист, и после да го няма вътре - доста съмнителна история и то съмнението е в куриерите!

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 13:57 от Анонимен

# 226
На нашата фактура този артикул беше отбелязан отпред с химикал с X - т.е. вероятно при опаковането го е нямало.

# 227
Да дам и аз мнение Mr. Green
Още един глас за първото моделче, показано от Mini.
Shantal и на мен  NIkе повече ми допада (обаче черния Nike на Мони е №1).
Аз съм се зачудила за един прекрасен Geox на цветя, който в момента разбира се не е наличен........пък и съм свидлива тия дни.

# 228
На нашата фактура този артикул беше отбелязан отпред с химикал с X - т.е. вероятно при опаковането го е нямало.
А пише ли срещу него, в графата Bemerkungen, "in diesem Paket"?

# 229
  • в страната на чудесата
пиши им пак. сигурно имат доста работа сега

# 230
А пише ли срещу него, в графата Bemerkungen, "in diesem Paket"?

Да пише  Sad

mishka_moja: Писах им 2 пъти. Има ли някакъв друг мейл на който да пиша - различен от service@mytoys.de

# 231
  • в страната на чудесата
ми какво казват от интерлогистика?

# 232

Интерлогистика не съм ги питал нищо.

# 233
  • в страната на чудесата
ми питай ги

# 234

Какво могат да ми помогнат Интерлогистика?

Пратката си беше добре запечатана и неотваряна.

# 235
Значи най вероятно нещото е било вътре.
Освен да чакаш за отговор или да пишеш пак, друг избор нямаш. Петък и понеделник са почивни дни, така че не се шашкай, ако не ти отговорят скоро.

Какво да кажат от Интерлогистика? За тях те са си свършили работа- доставили са пакета. Ако някой куриер се е "самообслужил" едва ли е уведомил централата за това Wink

# 236
  • гр.Варна
А може и немците да са претоварени с Великденски поръчки и да правят грешки...Не знам-на мен лично никога не ми се е случвало ,а съм правила огромни поръчки...

# 237
тези сандалки от естеств. кожа / горния материал / хич не ми изглеждат лоши за 30 лв
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.12.04/1822653
пише , че са с пунктирана подметка   Thinking
Пише също, 4е са умалени и да се поръ4ват 1, 2 номера по големи  Peace

Наистина имат пове4е работа сега покрай Велик Ден, пък и при поръ4ки до понеделник ве4ер гарантираха доставката преди праzниците. Вероятно е лудница при тях.

Пенев, обади йм се най добре, много са у4тиви и говорят и английски  Peace

# 238
Някой беше поръчвал тези балеринки,бихте ли ми казали отговарят ли си на номерата Rolling Eyes
Искам 24 номер...
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.04.02/1693088
И разбира се дано не е пусната поръчката,а и с тези темпове на пазаруване до вечерта може и да ги няма Thinking
Благодаря Wink

# 239
15 санта- леко са уголемени май  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт