My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 031
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
Някой да си е поръчвал от тези кошчета за играчки? Хубави ли са? http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.ca01.25/1476052 .

# 361
  • София
Някой да си е поръчвал от тези кошчета за играчки? Хубави ли са? http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.ca01.25/1476052 .

много хубави излгеждат, имат и капак, другите, които бях харесала една приятелка забеляза че нямат, та тези сега повече ми харесаха  Rolling Eyes

# 362
Искам си балеринкитеее newsm45
Стискайте ми палци утре да са налични newsm17
Жиже с тези "последни" поръчки с право ще те изгонят ама аз ще си те прибера,че да си делим доставката newsm47

# 363
 PraynigИмам огромна молба към някоя немско говоряща мама за едно писмо.Просто постоянно ми блокират една и съща сумичка,а от банката ги разблокират,но вече неискат,защото смятат че съм направила абонамент.Незнам немски и молбата ми е някой да ми преведе едно  писмо да им изпратя.С чичо Гугъл нищо нестава Embarassed

# 364
  • София
Искам си балеринкитеее newsm45
Стискайте ми палци утре да са налични newsm17
Жиже с тези "последни" поръчки с право ще те изгонят ама аз ще си те прибера,че да си делим доставката newsm47

Matia, добро предложение, благодаря ти, ще се възползвам, като ми съберат багажа  Joy Пък и твоя район ми е на сърце, та ще се чувствам добре  Laughing

Дано ти се появят балеринките до утре или до сряда,като пускам аз  Hug

# 365
Гледам в сайта са пуснали доста нови неща. Wink Само едно не мога да разбера, защо за момичета има толкова много неща, включително и дрешки, а за момчета-е ми нищо не мога да си харесам Crazy.Добре, че нямам момиче, иначе до сега да бях разорила семейния бюджет. Mr. Green Whistling

# 366
Гледам в сайта са пуснали доста нови неща. Wink Само едно не мога да разбера, защо за момичета има толкова много неща, включително и дрешки, а за момчета-е ми нищо не мога да си харесам Crazy.Добре, че нямам момиче, иначе до сега да бях разорила семейния бюджет. Mr. Green Whistling
Защото момичета по природа са кокони,а момчетата са си готЯни и без парцалки,фръцлести обувки и грим newsm04 smile3521

# 367
  • Варна
Момичета, срещали ли сте такова килимче-пъзел,но по-голямо като размери от това...
(да може да се постели на под и да се играе върху него)

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.gp.ca03.05/1599467

# 368
Госпойца Димитрова незнам дали има по големи, но моя приятелки си взе такива само че три пакета по 10 квадрата и си го нареди на пода и е идеално за игра  Peace

Аз мисля също така да направя, само че ще си ги взе от БГ защото са 7 лв пакета, на места и по 10 лв пакета  Peace

# 369
Деси ме е изпреварила, просто се взимат няколко пакета. Незнам дали има разлика в материала, от който са направени. Тези, които се продават в бг се говореше, че са от кофти материал. А дали онези, които ще дойдат от Германия няма да са същите нямам представа. Тук определено са по-евтини Peace

# 370
Всичко е от "китайското материал" newsm47
Така,че ако наистина в БГ има по-евтин вариант си вземи от тук Peace

# 371
  • Sofia
И ако са ви по - малки децата, взимайте от тези с по - едрите елементи или без елементи, защото аз купувах втори път  Crossing Arms Ма който няма акъл ...

# 372
  • Beyond the Frontiers
Проблема с елементите го реших като залепих с тиксо всичко отдолу Peace

# 373
  • Варна
Благодаря ви за отговорите Grinning, и аз съм ги виждала в БГ,но точно заради материала реших,че немските може би са все пак немски,а не китайски...но,знае ли човек
А и в БГ има доста скъпи килимчета-пъзел,моята поозната има такова с Мечо пух и беше над 40лв.

# 374
Вече почти всичко е китайско... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт