Legend of the Seeker

• 21 479
  • 549
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Е то няма ли да ни писне вече от тая врата  Mr. Green

# 106
О един от сериалите, който следя в момента си имал тема Simple Smile Много се радвам и аз да се разпиша тук. Фен съм. Много добре направен, следя го с интерес.

# 107
  • Пазарджик/Лондон
Привет  bouquet!

ESTRELA , и ние много го харесваме сериала, ти успя ли да изгледаш всички серии, излезнали до момента?А чела ли си книгите?

Мистър Ди , вчера успях да изгледам 3 серийки от Клеймор, още от сега ми харесва, преди да се е появил/а/ Терзе, третата серия завърши доста стряскащо, днес ще гледам да пусна следващата да видя какво ще стане.Колкото до Лайнейдж - ние с мъжа ми сме от групата на анонимните отказали се от Лайнейдж Joy.Около 3 години бяхме пощуряли по тази игра,особено мъжа ми, всяка свободна минута беше вложена там, накрая я изтрихме/ ех, каква хубава бяла елфка имах Crazy/, защото ни се стори глупаво двама възрастни хора да не могат да се отлепят от някаква си компютърна игра.Да, ама сега скъпия се е запалил по Дота/ аз не  я владея тази игра, глупава ми се вижда, ама сигурно защото не съм седнала да я играя Joy/, е не е постоянно в играта, но е много близо да го постигне Joy.

nellyr , ти гледала ли си Старгейт Атлантис?

Magrat , след като ще има трети сериал, явно идеята е много добра и не се е изчерпала  bouquet.

# 108
О не, формулата е идеална, сериали като този могат да карат до безкрай. Те са като От местопрестъплението - всяка серия е отделна случка, отделно върви лека интрига с основните персонажи. Само дето CSI вървят паралелно всичките им разновидности, а Старгейтите са един след друг - СГ 1, Атлантис, сега идва Юнивърс..Общо взето пазят схемата на колектива - войн шегаджия, учен и чуждоземец; пътуване между световете, което ти осигурява разнообразие .. еххееее, кой ти иска повече Simple Smile

ПП. Само два дни до новата серия, отчаяно имам нужда да видя Калан на забавен каданс вече  Mr. Green

# 109
  • София

nellyr , ти гледала ли си Старгейт Атлантис?

разбира се, в началото ми харесваше , но стана като сапунка. Въпреки, че сериите не са свързани, хич не ги обичам тия филми или книги без край

# 110
  • Пазарджик/Лондон
Magrat , сигурно ще ми се смееш, но точно Калан на забавен каданс много ми хареса в пилотния епизод - още като яздеха със сестра й , бягайки от дхаранците, и после като взе да се бие с тях и Ричард й се притече на помощ Embarassed.Казах си - постарали са се хората, хубаво са го заснели, ще го гледам Crazy.Впечатляват ме такива неща, какво да правя Joy.

nellyr , чара на несвързаните сериали се крие в това, че и да изпуснеш някоя серия не е проблем - това важи когато се следят по телевизията, че се случва да изпуснеш епизод.Аз обаче напоследък само на компа гледам ,така че няма значение свързани ли са или не, гледам си ги подред Crazy, само сапунки да не видя, че съм алергична към тях/ също като към чалгата, никой да не го приема лично, просто въпрос на вкус Peace/.

# 111

ESTRELA , и ние много го харесваме сериала, ти успя ли да изгледаш всички серии, излезнали до момента?А чела ли си книгите?

Не съм чела книгите. Но до момента съм гледала всички серий, който излязоха. Страхотно харесвам актрисата, която изпълнява ролята на Калан. Играе невероятно.[/b][/color]

# 112
  • Пазарджик/Лондон
 Добро утро  bouquet!

ESTRELA, всички я харесваме, много хубаво стои на екран, стойката й много ми харесва - една такава изправена, и гласът й е един нежен, успокояващ.Нямам забележки и откъм визия - много е мила и нежна , идеално си влиза в ролята.Все се каня тези дни да се разровя из нета да видя къде другаде е играла и да науча нещо повече за нея newsm78.Колкото до книгата - и аз не съм я чела, като свърши сериала обаче , ще го направя, страхувам се, че ако я прочета и знам какво ще стане няма да ми е така интересно Crazy.

Е, днес е 25.04., кога ли ще качат новият епизод по торентите?Нямам търпение вече Heart Eyes.

# 113
Аелис, това е филма , http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=6e4cc32f6dbc48d9e … ;comms#trcomments ,  целия е един трейлр...ама има и сюжет Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 114
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  bouquet!

Мистър Ди , преди доста време гледах първата"Реална фантазия", много ми хареса , много добре беше направена, героите бяха като истински, сигурно тази ще е още по-добра Simple Smile.На "Клеймор" съм до 11 серия, ама много кръв много нещо, добре че поне тази на йомата е лилава, че от толкова червено щяха да ме заболят очите Joy.Много е хубаво филмчето иначе, много ми беше мъчно за Тереса Cry.

# 115
  • София
Днес не трябваше ли да излезе 18-ти епизод, никъде не го откривам  newsm78

# 116
  • Пазарджик/Лондон
Трябва да е излязъл вече, може би още не е качен по торентите Sad.

# 117
Мда, сега като гледам повечето епизоди за качвани максимум до обяд в неделя, странно защо се бави така този път. На сайта им си пише 25-ти.
Между другото гледах кратко превю на новия епизод(www.legendoftheseeker.com, видеото долу в ляво), Калан е много палава.. Simple Smile

Намерих и фен-сайт: http://www.legendoftheseeker.org/, има снимки от новия епизод, във форума четох, че епизода си е излъчен, явно е въпрос на време да го качат.

Още веднъж ще се редактирам днес, искате ли линк от PirateBay?
http://thepiratebay.org/torrent/4870105/Legend.Of.The.Seeker.S01E18.HDTV

Не знам как е като качество и няма субтитри, но бях нетърпелива.. Wink

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 19:13 от Анонимен

# 118
  • Пазарджик/Лондон
Magrat , благодаря ти  bouquet!Пуснах го да се тегли, и фен- сайта посетих, вече е във фаворити Wink. Изгледах и превюто, ама вярно Калан е палавница Joy.

Не обичам да гледам без субтитри, напрягам се да си превеждам/ английският ми е на полуприлично ниво Joy/ и това ми отнема от част от удоволствието , но съм нетърпелива и ще си го пусна Wink.Като излязат субтитрите - пак Joy.

Редактирам , защото нещо много бавно ми се сваля, изписва ми, че ще са му необходими 15 часа Sad.Май утре ще се гледа Rolling Eyes.

# 119
  • Пазарджик/Лондон
Привет  bouquet!

Ето линк към 18 еп.  в замунда - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=169480&hit=1.

Нищо не пише за субтитри , може би още не са направени Sad.Аз си го пуснах, в началото всичко си превеждах, ама после лошите стояха в някаква кръчма и си говориха нещо, ама нищо не схванах и го спрях, ще си чакам субтитрите, не искам да изпусна нещо важно  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт