Legend of the Seeker

• 21 491
  • 549
  •   1
Отговори
# 135
  • София
я, тая тема съм я упущила
подреждам се и аз в редиците на преданно следящите сериала

# 136
  • Пазарджик/Лондон
Добре дошла  bouquet!

# 137
Аелис добре дошла в клуб "Мечът на истината ". Почнеш ли поредицата ще и станеш върл фен . Hug

# 138
  • Пазарджик/Лондон
kara78 , аз отдавна съм си фен на фентъзито и приятелите ми го знаят и много често са ми казвали да взема да прочета "Мечът на истината"- явно наистина си струва  bouquet.

Аз най-сетне успях да изгледам 18 еп., много ми хареса, супер свеж, а на две - три места съм се смяла с глас - когато Зед/ който всъщност е кръчмарката/ търчеше надоду по хълма с протегнати ръчички и с името на любимия на уста Joy, и накрая на епизода, като си го галеше по главичката Joy.Много се смях и когато се оказа, че пазачът на фалшивите Ричард и Калан е гей и Ричард взе да чупи стойки а ла "Ела вълчо изяж ме" Joy.

# 139
Аелис разбрах че си падаш по фентъзито. Затова те агитирам да причетеш книгите .И аз днес гледах 18 епизод.Смях се като ненормална , добре че нямаше кой да ме чуе  Whistling
"-О Гилмор ! Hug Аз съм !  newsm45 newsm45

# 140
  • Пазарджик/Лондон
kara78 , ти по-добре си успяла да предадеш един от смешните моменти в епизода, а как подрипваше Зед надолу по хълмчето, какъвто е дългуч много ми беше смешен, бива си го актьора , който играе магьосника, и другите са добри/Калан и Ричард/, само по стойката и физиономиите им познавах кои са истинските и кои фалшивите Wink.

# 141
Аелис истинските Калан и Ричард в повечето случаи са адски сериозни.Е като имаме предвид колко много отговорности имат напълно ги разбирам.Но затова фалшивите са ни толкова интересни , по - разчупени са .Поне аз така си мисля. Може и да греша  Thinking

# 142
  • Пазарджик/Лондон
Привет   bouquet!

Само да ви напомня, че утре би трябвало да излезе новият, 19 еп., а по нашите торенти най-вероятно вдругиден Wink.

Title:
"Cursed"
Production #:
119
Airdate (weekend of):
5/2/2009

Дано да е интересен като предишния Heart Eyes.

Пожелавам ви приятно прекарване на празниците  bouquet!

# 143
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Ето линк за 19 еп., само субтитри нещо не мога да открия, ако някой види, да сподели Praynig.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=170326&co … 95668#comm2695668

# 144
  • София
Ето тук - http://subs.unacs.bg/index.php  вече има субтитри.

# 145
  • Пазарджик/Лондон
Amidala , благодаря ти  bouquet!

# 146
# 147
Битката и музиката към края на 19 епизод беше страхотна - направо настръхнах !

# 148
  • Пазарджик/Лондон
Ох, аз още не съм го гледала Sad.И днес са ми се струпали задачки, дано поне утре успея да го гледам Heart Eyes.

kara78 , радвам се , че ти е харесал финала на серията, ще го гледам с особено внимание Hug.

Amidala , пускам си трейлъра веднага   bouquet.

# 149
  • Пазарджик/Лондон
Не издържах и снощи гледах серийката по никое време - много сериозна тази серия, дори малко страшничка с тези чудовища newsm43, много ми хареса  обаче, с нетърпение очаквам следващата серия Heart Eyes.

kara78 , наистина битката и саундтрака накрая на епизода бяха страхотни  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт