Legend of the Seeker

• 21 361
  • 549
  •   1
Отговори
# 270
Sayerin, в Замунда сто процента ги има всички серии от първи сезон.

# 271
  • София
Страхотно начало, много ми хареса  Grinning
Навързаха ги нещата горе-долу като в книгите.
И съм много щастлива, че Мрачния Рал се появи отново  smile3521

# 272
И аз да се запиша тук. Гледах последните 3 серии и ми харесва - много леко и приятно филмче. Simple Smile
А главния герой мога да го глееедам, да го глееедам... Flutter Crazy
Ще го следя по БТВ, ако нещо изпусна ще дърпам.

Един въпрос - сериала излъчван ли е досега по български канал или повечето от вас са го гледали по чуждестранен?

# 273
И аз да се запиша тук. Гледах последните 3 серии и ми харесва - много леко и приятно филмче. Simple Smile
А главния герой мога да го глееедам, да го глееедам... Flutter Crazy
Ще го следя по БТВ, ако нещо изпусна ще дърпам.

Един въпрос - сериала излъчван ли е досега по български канал или повечето от вас са го гледали по чуждестранен?
Не знам как имаш търпение да гледаш само по 1 серия на седмица  Mr. Green До сега не е излъчван по българска ТВ. Аз го гледах преди няколко месеца, когато го пуснаха в Замунда. Хубавото беше , че като започнахме да го фледаме бяха излязли 10тина серий и ги гледах на един дъх  Heart Eyes

# 274
Не знам как имаш търпение да гледаш само по 1 серия на седмица  Mr. Green До сега не е излъчван по българска ТВ. Аз го гледах преди няколко месеца, когато го пуснаха в Замунда. Хубавото беше , че като започнахме да го фледаме бяха излязли 10тина серий и ги гледах на един дъх  Heart Eyes
За сега съм търпелива, но като/ако ме хване "крастата" ще го изгледам наведнъж. Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:20 от Аля

# 275
  • София
Страхотно начало, много ми хареса  Grinning
Навързаха ги нещата горе-долу като в книгите.
И съм много щастлива, че Мрачния Рал се появи отново  smile3521
да, и аз това забелязах. Има вече повече мотиви от "Камъкът на сълзите". Дано да се запази тази тенденция. Само ми стана криво, че не прие титлата "Господарят Рал" още в началото, искам вече да го гледам такъв, с Д'Харианските армии зад него. А Джаганг кога ли ще се появи, както и Сестрите на светлината да вземат вече по-активно участие

# 276
  • Пазарджик/Лондон
Днес успях да изгледам началото на 2- ри сезон - много съм впечатлена, ако така продължават - много дълго ще ми се вижда едноседмичното чакане Rolling Eyes.Нашето момче възмъжало Wink, с тая лека брадичка Heart Eyes.Кара е хубавица, какви ли ще ги върши newsm78.Много ме изненадаха думите на Шота и накъде тръгват нещата, ама така е, който не чете Mr. Green.Калиста Карпентър ми се мярна, ама я убиха, няма да й е голяма ролята/ дано не й бъркам името, че не е супер известна newsm78/.Гледах я преди време в едно  романтично филмче по Холмарк - "Срещите на Джейн" или нещо подобно newsm78.

nellyr , и на мен ми се искаше да застане начело на Д'Харианците, много са ми едни такива .... дъхоспиращи Joy.Много ми хареса Д'Харанеца с белега Wink.

Amidala , и аз се зарадвах на Мрачният Рал - ами хубав си е човека, нищо , че е лош Mr. Green.

Ох, искам още да гледам Crazy.

# 277
Amidala , и аз се зарадвах на Мрачният Рал - ами хубав си е човека, нищо , че е лош Mr. Green.
[/q uote]
 Grinning Peace

Цитат
Sayerin, в Замунда сто процента ги има всички серии от първи сезон.

Baby love, колкото пъти вляза в Zamunda, не мога да си направя регистрация.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 23:21 от Sayerin

# 278
  • Пазарджик/Лондон
Sayerin , понякога спират временно регистрациите, дано пуснат нови акаунти , та да можеш да си теглиш Hug.

# 279
  • София
а тука също ще качват 2-ри сезон като гледам - за тези, които нямат акаунт в Замунда
http://bgzona.info/details.php?id=5274

# 280
Хухуууу, още Крейг Паркър Simple Smile Беше много хубава изненада, бях се простила с него, като блажено нечела поредицата Simple Smile

# 281
  • Сливен
Тази вечер ли е новият епизод?

# 282
  • Пазарджик/Лондон
Тази вечер ли е новият епизод?

Май тази вечер трябва да е, но сигурно най-рано утре ще е по торентите Sad.Надявам се до вдругиден и на субтитри Wink.

# 283
  • Сливен
Гледах го. Продължавам да го гледам от любопитство, макар че имам страхотен дискомфорт след всяка серия.
Определено е по-кървав сезона.

# 284
Здравейте мами,
за всики, които следите Legend of the Seeker ето ви линкче http://bgzona.info/details.php?id=5330 , от където може да дърпате и гледате с удоволствие.Ще качваме всички епизоди занапред и ще се радваме да ни посещавате . Лека вечер  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт